Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Середа, 24.04.2024, 21:27
Партнери сайту » Будівництво та ремонт
http://www.ecobud.lviv.ua/ Будівництво котеджів під ключ, будівництво дахів, дизайн інтер’єрів, вироби з пінопласту, огорожі, паркани, ремонтні роботи, сантехнічні роботи, укладання тротуарної плитки та бруківки, фасадні роботи, штукатурні роботи, дренажні роботи, оздоблення каменем, гіпсокартонні роботи, складання кошторису, перекриття будинку, фундаментні роботи, цементно-піщана стяжка.

www.domslugba.lviv.ua/ Домова служба надає весь спектр побутових послуг. Кваліфіковані послуги: сантехніка, електрика, столяра, вантажника, прибиральниці, майстра по ремонту побутової техніки, майстра по ремонту комп’ютера, аварійному відкриттю замків, дверей, прочистки каналізації та інше.

http://dim.promotion-soft.com/ Наша компанія здійснює повний спектр будівельних і ремонтних робіт використовуючи свій багаторічний досвід на високому рівні у Львові та у ближніх селах Львівської області.

Ми виконує повний комплекс робіт з будівництва малоповерхових, багатоквартирних заміських будинків і котеджів будь-якого типу. В нашу роботу входить: аналіз будівельного майданчика, будівництво, і як результат – здача повністю готового об’єкта з облаштованій прилеглою територією.

Наша компанія, за бажанням замовника здійснює будівництво як окремих етапів будівництва фундаментів, стін, покрівлі, так і будівництво приватних будинків або будівництво котеджів у комплексі з прилеглою інфраструктурою – огорожі, септики.