Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 25.04.2024, 09:07
Нерухомість в Львові » 2016 » Травень » 11

Яким чином оголошення може безкоштовно рекламуватися на головній сторінці сайту?

Перш за все, оголошення має бути опубліковане на сайті. Подавати оголошення мають право тільки зареєстровані користувачі. Після реєстрації Ви зможете добавити власне оголошення. Якщо воно не буде суперечити даним умовам, то Ваша пропозиція після перевірки модератором опублікується на головній сторінці сайту.

  

Для максимальної зручності, тепер користувачі можуть власноруч відправити запит на пришвидшення рекламної заявки за допомогою ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: реклама на головній сторінці |

Продаю 3=хкімнатну квартиру на вул. О. Довженка. 1 поверх 9-ти поверхового будинку. Розташована в тихому зеленому місці, поряд 3 школи, дитячий садок, супермаркети та ринки в 10 хв. пішки. М/П вікна, засклена лоджія (можливість зробити окремий вихід), дубовий паркет, броноьвані двері, бойлер, лічильники. Продається з меблями + дачна ділянка 4 ар. в селі В. Грибовичи. Ціна 70 тис. долл.


Продам котедж в Брюховичах (ПОЛЕ ЧУДЕС) в сучасному стилі,в ідеальному стані, 2 поверхи, 5 кімнат, кухня -студіо, монтовані кухонні меблі без побутової техніки, опалення трьох видів, котел+бойлер, сучасний тип батарей, загальна каналізація, скважина 65м, два санвузли вже з сантехнікою (грое) + меблі, великі сучасні вікна, кладова, котельня, інтер"єр виконаний в стилі лофт+скандинавський, охорона, інтернет, броківка на подвір"ї. В БУДІВНИЦТВО ВКЛАДЕНА ЛЮБОВ І ПРОФЕСІЙНИЙ ПІДХІД .ПРЕКРАСНІ СУСІДИ!!!!!!! ЗАЇЗДЖАЙ І ЖИВИ!!!!!