Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 11:17
Нерухомість в Львові » Архів матеріалів

Новобудова по вул. Роксолани 87 (Левандівка). Дворівнева 3-4 поверх 6-типоверхового будинку, 88 м.кв. Є ліфт. Індивідуальне опалення від котла. Підведена вода, газ і світло. Зроблена розводка світла і каркас сходів. 
Квартира світла і соняшна. Вхід в квартиру по галереї. Панорамні французькі вікна. Дуже гарний, спокійний район з прекрасним краєвидом. Велике внутрішнє подвіря. Є також і заднє подвіря з дитячим майданчиком. Близько школа і садочок. 

Чудове планування. 
На першому рівні коридор (3,88 м.кв), кухня що переходить в їдальню (19,5 м.кв), туалет (1,1 м.кв) і вітальня (19 м.кв). 

На другому рівні дві спальні (13,24 м.кв і 13,29 м.кв), гардероб (1,13 м.кв), дуже велика ванна (6,31 м.кв) і балкон (6,82 м.кв) 
детальніше розміщення приміщень дивіться на плані 

Переваги монолітних будинків 
Такі будинки відносяться до елітних, оскільки володіють безліччю унікальних достоїнств, головним з яких для багатьох стає вільне планування і велика площа квартир. 
• Унікальна міцність конструкції. Їй не страшні вибухи, землетруси та інші катаклізми. У купленої вами квартирі пройде життя кількох поколінь. 
• Рівномірна осаду і, відповідно, відсутність ризику утворення тріщин в стінах. Тому в таких будинках можна відразу робити якісний ремонт. 
• Можливість зміни планування. Її можна змінювати як завгодно. 

Безкоштовні оголошення: 3 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Квартира в центрі міста Львова на 1 поверсі, чудово під офіс, або хостел.Знаходиться за адресою вул. Івана Франка 65.Був зроблений капітальний ремонт, встановлена газова колонка, полакований дубовий паркет, побілені стіни у всіх кімнатах.Вхід знаходиться з середини подвір'я, є можливість створення окремого входу. До квартири належить комора площею 13.2кв. м. Квартира продається від власника, тому комісії ніякої немає. ПРОХАННЯ ПОСЕРЕДНИКАМ ТА АГЕНСТВАМ НЕ ТУРБУВАТИ!!!

 

   


Продаж 2-кімнатної квартири на вулиці Привокзальна, 5-ти поверхового, цегляного будинку, на 5 поверсі!!! Поряд садочок, школа. З вікна дуже гарний краєвид) Недалеко є озеро , ліс, зупинка, музична школа!!! Індивідуальне опалення. За деталями дзвоніть!!


Квартира на 2-му поверсі. Загальна площа квартири 62,49 м.кв. Квартира без ремонту. Будинок з червоної цегли, теплий з великим балконом. Комунікації: газ, електрика, водопостачання (лічильники), опалення та каналізація централізовані. Квартира від власника. Ціна 17 000 у.о. Можливий торг.


Продам цегляний будинок загальною площею 78.5 м кв, житлова - 44.1м кв. Будинок і земля приватизовані. Газ, електрика (3-ох фазна лінія), вода. Гараж, літня кухня, стодола, прибудови. Гарне світле подвір'я, маленький городець на грядки. При бажанні надається в довічне користування земельною ділянкою ( недалеко від будинку). Є своя криниця, виноградник, горіх, калина. Також є можливість докупити окремо в інших власників окрему ділянку під забудову і сад.
Розміщення будинку: 
1) Будинок знаходиться в центрі міста 
2) поруч автобусна зупинка - 5 метрів, зручна транспортна інфраструктура на Львів, Буськ 
3) 46 км від Львова, нове асфальтне покриття, автомобілем до Львова- 30-40 хв, маршруткою 50-60 хв. 
4) до історичної пам'ятки - церкви успіння пресвятої Богородиці - 200 метрів 
5) супермаркет, магазини, міський сквер, дитячий майданчик 
6) школа ( загальноосвітня, музична) 
7) лікарня, дитяча поліклініка, дитяче відділення 
8) найближча залізнична станція - смт. Красне, - 15 км ( 18 хв автомобілем) 
Пропозиція від власника, реальному покупцю торг.

  

 


Продам власний котедж у чудовому місці поруч з лісом, хороший доїзд, школа, зупинка, магазини, дитячий майданчик, будували для себе. Центральна каналізація, центральна вода, індивідуальне опалення, вихід на твердопаливний котел, паркет, дерев'яні двері, великі ванні кімнати, гардеробна, Зроблений євроремонт, камін, кладова, огорожа, бруківка, є можливість добудувати гараж, або будиночок для гостей


Продається 3-х км. квартира в зданій новобудові на вул.Стрийській (район Автовокзалу) від власника. Загальна площа 83,9 м.кв. Кухня - 12 м.кв., кімната 1 - 19,8 м.кв., кімната 2 - 15,2 м.кв., кімната 3 - 12,9 м.кв., ванна - 4 м.кв., туалет - 2,2 м.кв., коридор - 10 м.кв., гардеробна - 2 м.кв., лоджія - 5 м.кв., балкон - 4 м.кв. Поверх 6 з 9. Матеріал стін - цегла, товщиною 50см, утеплена додатково мінеральною ватою. Нульовий цикл, в квартирі вже зроблено: стяжка, проводка, опалення, встановлений газовий котел, всі лічильники, також зроблена тепла підлога в кухні, туалеті , ванній. Ціна- 52 000 $


Продається земельна ділянка під забудову в с. Давидів (4-й район), 
Пустомитівського району Львівської області. 
Площа: 0,12 га. 
Є підключення газу, світла, води. 
Поряд йде забудова нового району. 
Ціна - 25 000 $ 
ТОГР МОЖЛИВИЙ!!! 

 

 


2-кім. кв-ру 2-рівневу 79,2м2 + 16м2 горище, в малоквартирному будинку (32 квартири), будинок зданий у 2016 р., кухня-вітальня, 2 ванні кімнати, 2 засклені лоджії по 7 кв.м, огороджена прибудинкова територія та дитячий майданчик. Утеплення цегли мінватою, броньовані двері, м/п вікна, газовий котел, батареї, якісна будова, домофон, приватна охорона

  

  

   


2-кімнатну квартиру місто Винники, 76.3/32.3/22 кв.м., 10/10 цегла, без ремонту, кімнати ізольовані, опалення: двухконтурний котел (газ), новобудова, 0-цикл, засклена лоджія, вигоди окремо, сучасне планування, велика кухня, комірка між поверхами, лічильники, п'ятикамерні вікна з двойним склопакетом (три скла), будинок зданий, неподалік школа, садочок, магазини, тихий район

   

   


Новий будинок, 120м2 в Рясне-Руське (район фуджікури).Зручне планування. Фундамент залізобетонний. Стіни: газоблок товщиною 40см, перекриття по високих дерев'яних балках. Фасад короїд. Покрівля металочерепиця. Зроблена вся електрика. Стіни підготовлені до фарбування. Залюбки відповім на ваші питання! Ціна 43000 у.0. Можливий торг.  Фото можу скинути по віберу, поштою чи інше)


Продається житловий будинок з земельною ділянкою 12 сот в с.Підрясне (р-н Фуджикура на кільцевій трасі) Будинок 70 м кв з трьома ізольованими житловими кімнатами .та окремо гараж з сараєм 35 м кв. з усіма комунікаціями(газ, вода, каналізація, світло,опалення) з ремонтом та меблями, готовий до проживання.Будинок збудований товщиною стін у 2 цегли. Південна сторона даху запроектована під встановлення сонячних батарей.Територія по перимеру повністю огорожена добротною огорожею з бетонним фундаментом та засаджена фруктовими деревами та кущами. Поряд ліс та водойма з рибою.До зупинки маршруток 200 м. На другій стороні вулиці, магазин та кафе. Поряд церква. Ціна 62000уо.Торг можливий

  

  


Сихівський р-н, розташована в зручному місці(центр сихова), вікна виходять на кінотеатр ім. Доженка, церкву, поруч спорт лайф, невелика відстань до ТЦ Сихів, Шувару та Санта- Барбари. Квартира розташована на 4 поверсі 15 поверхового будинку, гарне планування, добрий стан, можу частково залишити меблі, кімнати ізольвані, ванна та туалет окремо. Загальна площа квартири 69,1 квадратний метр. 1-ша кімната 9,1кв.м 2-кімната 12,4 кв.м 3-кімната18,7 кв.м, та велика світла кухня 9,0 кв.м, кухня з балконом, також є другий більший балкон з найбільшої кімнати. Просторий коридор. Є спільний коридор на 2 квартири, в коридорі зроблена простора шафа для зберігання речей, закруток. Ціна 55 тис.доларів. Продаж від власника, без посередників. Можливий торг


Елітний район - ближній центр. Поряд кілька шкіл та садочків, супермаркети та дешевий привокзальний базар.Транспортна розвязка в любий кінець міста або за його межі любим видом транспорту ( маршрутки, автобуси,трамваї, тролейбуси, поїзди) Загальна площа 60 м.кв. 3 поверх цегляного 4-Х поверхового будинку польського люкса.Перекриття залізобетонне. Пічне опалення, кімнати роздільні, вигоди роздільні. Гарне планування. ВисокІ стелі 3,20 м. Два балкони, два підвали.Поставлені пластикові склопакети. Квартира в стадії ремонту.ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА. МАКЛЕРІВ ПРОХАННЯ НЕ ТУРБУВАТИ!


Будинок цегляний 103 кв.м., 1-й поверх високий ,включає: веранду (17,1 м.кв.),коридор (8,4 м.кв.) , 3 кімнати (19,5;20.0 та 24,5 м.кв.), кухню (9,2 м.кв.) та ванну кімнату (4,4 м.кв). Цоколь напівпідвал включає 4 кімнати без ремонту. Комунікації - газ, вода, світло , центральна каналізація.Загальна ділянка разом з будинком та стайнею має 11 соток .Будинок був збудований та зданий в експлуатацію в 1980 році.Більш детальні фото по вимозі .Огляд у зручний для Вас час !!!


Кімната в гуртожитку, бічна вулиця Княгині Ольги, будинок знаходиться 100 метрів від ЖК "Добра Оселя", сам будинок цегляний, 5-ти поверховий, в доброму стані, кімната знаходиться на 3-му поверсі, заг. площа- 22 м2, житлова- 17 м2, з ремонтом: нові МП вікна, добротні двері, поміняна проводка, ламінат+ плитка, залишаються після продажу вмонтовані меблі- кухня, шафа- купе, барна стійка. ЩОДО ВИГОД: на поверсі 6 квартир, 2-ва туалети- один туалет на 3-ри квартири і другий туалет- на 3-ри квартири, кухня( велика) - на 6 квартир( кожен має своє місце і газову плиту), ванна кімната( з душем і умивальниками)- спільна на 6 квартир, є окреме, власне місце( вивід) у ванній на пральну машину. Є місце і можливість провести власні вигоди- душ/туалет( вказано це на одному з фото), так як сусіди на 1 і 2 поверсі зробили повноцінні квартири( НЕ КІМНАТИ), там є сток до якого можна під'єднатись( за згодою сусідів) , або протягнути комунікації по коридору-від кухні і туалету( це все можна зробити, бо ми консультувались із сантехніком, це реально), балкону також немає, але є можливість добудувати. В загальному- чудесний, тихий район, 5-10 хв транспортом до центру міста, 5 хв до трамвайної зупинки та зупинку громадського транспорту, 10 хв - до Нового Цуму, поряд школа, садочок, базар, 10-15 хв до Ашану ( на В. Великого). ЩОДО КОМУНАЛЬНИХ ПЛАТЕЖІВ: газ, світло, опалення, квартплата- це все приходить квитанціями, оплачує власник кімнати( як за звичайну квартиру), а от рахунок за воду- платять усі 6 квартир на поверсі порівну( тобто, стоїть лічильник ( у ванній кімнаті), приходить рахунок за воду, який ділять на кількість людей, які проживають), загалом комунальні послуги не великі- весна/літо-300 грн, осінь/зима- 500 грн. Ціна-13000$. Власник


Двохкімнатна квартира на двох рівнях (3 та 4 поверхи 4-х поверхового цегляного будинку) з балконом. Простора, світла, дизайнерський ремонт. Польський будинок після капітального ремонту, перекриття залізобетонне, сходи загально-будинкові залізобетонні. Вхід парадний в коридор. Площі приміщень: загальна 62,7м2, житлова 46м2, кімната на 3 поверсі 18,4м2, кімната на 4 поверсі 27,6м2, кухня 7,9м2, ванна з туалетом 3,5м2, коридор 5,3м2. Кімнати сполучені внутрішньо-квартирними дерев’яними сходами на металевому каркасі. Підлога в кімнатах паркет з масиву дуба, у ванній плитка, в кухні та коридорі лінолеум. Вікна і балкон орієнтовані на південь, виходять на внутрішньо-будинкове подвір’я. Вікна нові дерев’яні з металевою німецькою фурнітурою Roto, двокамерний склопакет. Продається з меблями (столи, стільці, табуретки, дивани) та обладнанням: сантехніка (ванна, унітаз, умивальник), вмонтовані меблі (в кухні, ванній та шафи-купе в кімнатах), вбудована техніка (газова поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, газова колонка з електрогенератором – не потребує підключення до електромережі, газовий лічильник), пральна машина, холодильник, все нове 2013-2016 роки встановлення). Опалення: 4 газові конвектори та 1 електричний конвектор потужністю 1кВт у ванній. Нова мідна проводка прокладена згідно вимог державних будівельних норм, розподільчий щиток з автоматами на кожне приміщення, окремо на розетки і освітлення та пристроями захисного відключення на ванну та кухню. Водопостачання цілодобове, нові водопровідні труби, 2 лічильники на воду (у ванній та кухні). Стаціонарний телефон та інтернет від Укртелекому та домофон. Підвал 4м2. Квартира розташована в історичній частині Львова за 150м від Площі Ринок. Ціна 230 000 $

  

  

   


Продається 3-х кімнатна квартира в зданій новобудові на вул.Стрийській (район Автовокзалу) від власника. Загальна площа 83,9 м.кв. Кухня - 12 м.кв., кімната 1 - 19,8 м.кв., кімната 2 - 15,2 м.кв., кімната 3 - 12,9 м.кв., ванна - 4 м.кв., туалет - 2,2 м.кв., коридор - 10 м.кв., гардеробна - 2 м.кв., лоджія - 5 м.кв., балкон - 4 м.кв. Поверх 6 з 9. Нульовий цикл, в квартирі вже зроблено: стяжка, проводка, опалення, встановлений газовий котел, всі лічильники, також зроблена тепла підлога в кухні, туалеті , ванній

 


Обміняю без доплати 4-кімнатну квартиру на 2-кімнатну. Львів. 
Наша квартира: 
Залізничний р-н, панель, 4 кімнати, поверх 1 з 5, опалення центральне, гаряча вода цілодобово, стан радянський. хороша інфраструктура і транспортна розв'язка. 

Шукаємо: 
2 ізольовані кімнати з ремонтом. поверх - не останній. район - не рясне, не на краю левандівки, сихова. найкраще буде залізничний та франківський район. 

Безкоштовні оголошення: Обмін квартир у Львові |

Вулиця Лисенка, будинок преміум-класу, в елітному районі Львова, центр міста. 8 квартир в будинку. Загальна площа 103 кв.м. + 17 кв. м. тераса. Висота стелі 3 м. Вільне планування. 1 поверх ( високий- на рівні другого). Вікна еркери, якісний котел та проведена проводка. Є спільна територія для відпочинку мешканців та внутрішнє подвір'я

   

  


Ділянка знаходиться в с. Старий Милятин. 
Проведені газ та світло. 
Площа 0,44 га. Дві ділянки, будинок і літня кухня, криниця, бетонний підвал, на території свій сад.(червоним виділено, те що приватизовано) 
Один Власник. 
Синім виділено, те що можна приватизувати (іншого заїзду, як через приватизовану ділянку не має). 
Навпроти через дорогу, яблуневий сад. 
Біля ділянки проходить рів, який дає змогу зробити озеро, оскільки проточна вода. 
З однієї сторони відсутність сусідів (в зв’язку із географічним положенням, оскільки не можливий заїзд., див виділено синім на малюнку «Площа»). 
Відстань: 
До Львова — 35 км. 
До Київської траси – близько 800 м. 
До лісу – близько 600 м. 
Від центру села до будинку та ділянки - 200 м. 
До озера від хати 100 м. 
До озера Неслухів – 1500 м.


Квартира (65 кв.м.) з ремонтом, новобудова, будинок утеплений, розташована в зручному місці, біля дороги на Львів (зупинка недалеко від будинку, до Львова їхати маршруткою 35 хвилин). Може бути для офісу, перукарні, стомат. кабінету, нотаріальної контори, масажного кабінету, також для проживання сім'ї. Автономне опалення (2-контурний котел). Лічильники на газ і воду. Можливо в оренду - 5 500 грн.


Обжитий будинок, р-н вул. Арктичної. 4 поверхи: 
1-ий - цокольний (гараж/підвали); 
2-ий - житловий (повністю зроблений); 
3-ій - житловий (поштукатурений, розведена електрика); 
4-ий - мансарда (розведена електрика). 
Загалом 8 кімнат, 2 кухні, 3 санвузли, 2 ванни. Стіни в 2 цегли, вапняна кладка, дах - бляха, утеплений, вікна металопластикові. Перекриття залізобетонні панелі. Вода з даху відведена в каналізацію. Опалення на газ/дрова, вода з власної скважини, нагрів води - газова колонка і бойлер, світло три фази, центральна каналізація, інтернет. Підлога дерев"яна з модрини + керамічна плитка. Ремонт повністю зроблений на другому поверсі. Ділянка 6 соток. Є можливість для проживання двох сімей на кожному поверсі, є окремі входи. Дуже хороше місце. Вулиця закрита шлагбаумом з обох боків. Можливий обмін на квартиру з доплатою. Зроблені всі документи.

  

  


1-кімнатна квартира, Шевченківський район, вул. Єрошенка. Перший поверх 2-поверхового цегляного. Заг. плоша 23,5 кв.м., кімната - 12,4 кв. м., кухня - 5,4 кв. м. коридор - 2,2 кв. м. Висота стелі - 3,2м. Санвузол - туалет і душова кабіна, нова сантехніка, бойлер, пласт. вікна, паркет. Опалення пічне. Вхід по балкону в коридор. Житловий стан. Ціна 19 000. Можливий торг


Продаю будинок у тихому районі м.Ходорів,по вул.Коновальця,площею 75 м², земельна ділянка 6 сотих. Дах покритий оцинкованою бляхою,позаду будинку є великий балкон з терасою,вхід ззовні. Всередині є 3 великі кімнати,коридор та кухня, проведена вода, опалення пічне. Є літна кухня з ванною та господарські прибудови. 


Продаю в с. Керниця (Городоцький р-н, 17 км від Львова) будинок (6х21м), 4 кімнати (16,17,14,15 кв.м), коридор – 18 кв.м. Опалення на газ і можна на дрова, є камін. Дах – металочерепиця вишнева, вікна металопластикові, двері нові дерев’яні. При будинку є:літня кухня (23 кв.м) і проведена вода, стайня (36 кв.м), город 30 сот., сад молодий 5 сот.


Літня акція- знижка 5%! ЖК "Сонячний край" (Зимна Вода) Прекрасне розташування, Чисте повітря, Дитячий майданчик, Власна інфраструктура, індивідуальне опалення, двері броньовані , енергозберігаючі дерев"янні вікна, зручне планування квартир, ландшафтний дизайн, периметральна охорона території житлового комплексу. Здача будинку- жовтень 2017 року. Можливе розтермінування оплати


Територія знаходиться дуже близько комунікацій ( в р-ні 100 м), поруч церква, школа, магазини, маршрутна зупинка. Всі дороги в селі асфальтовані. Зручна транспортна розв язка, регулярно ходять маршрутки. Через все село протікає річка, гарна природа, чисте повітря.


Продається будинок у житловому стані у с. Мшана (Городоцький район). 
Будинок розташований на центральній вулиці (2,5 км. від траси) Вся вулиця заселена, по ній проїжджають автобуси і Машини які рухаються до траси. 
поруч магазин, школа, садок. Хороший доїзд - на вулиці свіжий асфальт, поруч автобусна зупинка. 
В будинку проведені всі комунікації, можна заселятись. 
4 спальні кімнати, коридор, кухня, ванна, кладова. 
Навколо будинку велика площа, криниця..) 
ЦІна 31 000 доларів, розумний торг. 
Зі всіма питаннями звертатись до власниці: 
Просимо дзвонити реальних покупців, які готові платити реальні гроші

  

 

Безкоштовні оголошення: будинки Мшана, продаж будинків в Мшані |

Продам ділянку 14 сот с.Гамаліївка у кварталі житлової забудови 
10 сот під індивідуальне будівництво + 4 сот під садівництво 
Є всі комунікації НА ділянці - світло, газ, асвальтний доїзд, поруч зупинка маршруток. 
8 км від Львова 
Підійде для будівництва індивідуального або котеджів. 
Ціна 25 тис.дол. 


Ціна 21000$ 
3 кімнати (20, 19 і 15 кв.м), кухня 7,5 кв.м, санвузол 2,5 кв.м. Ремонт у кухні незавершений. Вода в будинку. 
Є супутникове телебачення і інтернет. 
Будинок дерев'яний, утеплений пінопластом. Добре тримає температуру. Влітку - прохолодно, взимку - тепло. Опалення парове (електричний котел, світло 3 фази). Є можливість переобладнати під твердопаливний котел. 
На руках є проект на газифікацію, газ підведений під будинок. 
Ділянка біля дому - 0,13 га. Фруктові дерева, горіх, смородина, малина, полуниця плодоносять. Смородина вже дозріває, її багато. Є часник, росте м'ята. 
У дворі є дерев'яна колиба. 
Будинок у центрі. У селі є 11-річна школа, садочок, амбулаторія, стоматологічний кабінет, відділення Укрпошти, продуктові і будівельні магазини, старовинна церква (все у 5 хвилинах від дому). 
Село Великосілки розташоване на трасі Київ-Львів (напрямок Буськ-Броди). Планується приєднання до нової територіальної громади з центром у селі Старий Яричів. У Старому Яричеві починається будівництво індустріального парку, що дає великі перспективи для працевлаштування. Маршрутки до Львова ходять кожні 15-20 хвилин

 

  


Продається 1 кімнатна квартира, 46кв.м. пр.Червоної Калини 58, "Еко Дім", чудовий краєвид з вікна, на церкву, Інтер сіті, дорогий ремонт, робилось для себе, підігрів підлоги, балкон, кухня, коридор, ванна, в кімнаті кондиціонер, ніша, можна доробити зонування, натяжна стеля, в кухні дорогі хороші меблі, (продаж можливий з меблями, або без) хороші двері "Папа Карло" в коридорі шафа купе, вмонтована в стіну, на балконі є кладовка, між поверхами теж є кладовка і також є підвал 10кв, (документи на право власності підвалі теж є) Підвал утеплений пінопластом з євроремонтом, на підлозі плитка, розділений на дві частини, в одній є великі полички, в іншій частині спордзал, якщо зацікавить, можем залишити тренажери за окрему ціну+торг


Продам квартиру БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ. 
34000$ (можливий торг) площа 39 кв.м. 
7 поверх (з балконом), кладовка, підвал. Зручний доїзд. Поблизу школа, дитячий садок, аптека, магазини; біля будинку є 2 автостоянки. 
З ремонтом. Пластикові вікна, частково з меблями (нові). 

   

  

   


Кількість кімнат = 1 
Загальна площа = 42.3 м2 
Житлова площа = 16.9 м2 
Площа кімнати = 16.9 м2 
Площа кухні = 8.2 м2 
Площа ванної кімнати = 4.7 м2 
Площа коридора = 11.0 м2 
Площа лоджії = 1.5 м2 

Підвальне приміщення = 12.5 м2 

Поверх = 4 
Поверховість будинку = 5 

м. Львів, Шевченківський р-н, вул. Плетенецького, центр, 42.3/16.9/8.2 кв.м., 4/5 ц. 
Новобудова (здана у травні 2014 року), є ліфт, опалення індивідуальне (котел), німецькі металопластикові вікна (ALUPLAST), броньовані двері (два замки), лічильники на воду та газ. Без ремонту (нульовий цикл). Сонячна, суха, тепла, вікна на Південь (вул.Бальзака). Є підвал площею 12.5 м.кв.. Цікавить обмін на рівнозначну (однокімнатну) квартиру у м.Львові (без центрального опалення) - Личаківський район, ліва сторона (вул.Замкова, Кривоноса, Лисенка, Піскова, Харківська, Ніжинська і т.д.)

  

  

 

 

Безкоштовні оголошення: Обмін квартир у Львові |

ТЕРМІНОВО! Продається будинок в СТРИЮ по вул Набережна, стіни шлакобетон, підлога паркетна дошка, комунікації, опалення, 3 кім, 95,6 кв.м, 62,5 житлова, 11,7 кухня, веранда, коридор. Дуже зручне та затишне розташування, магазин, супермаркет, недалеко річка, автобусна зупинка. Площа присадибної ділянки 5,84 кв.м, є госп. приміщення, привітні сусіди та тиха вулиця. Ціна 53 000 $, можливий торг! 

  

Безкоштовні оголошення: будинки Стрий, продаж будинків в Стрию |

Продаю дворівневу квартиру в новобудові (Екодім) по вул. Червоної Калини. Загальна площа 150 м.кв. (по документах 75 м.кв.) + підвал 8 м.кв., 10ий поверх. Будинок монолітно-цегляний, зданий, повністю заселений, автономне газове опалення, плоский дах (не мансарда), висота 2го рівня 2,30 м. Квартира на початковій стадії ремонту. Проведено практично всі підготовчі роботи: зроблено повне перепланування (кухня-вітальня, 3 кімнати, велика гардеробна, 2 санвузли, пральня-комірка, 2 великі балкони) в т.ч монтаж/демонтаж стін, стяжка, встановлено підігрів підлоги, розведено опалення, встановлені дорогі вікна та вхідні двері. Є готовий дизайн проект з робочими кресленнями. З квартири відкривається дуже гарна панорама на церкву з парком. Ціна 85 тис.$

 


ТЕРМІНОВО продам готовий бізнес у центрі міста Дрогобич. Автосервіс, автомобільна мийка (шиномонтаж, підйомник). Приміщення скаладається з 2 боксів. Загальна площа 211 кв.м. (є можливість добудови). Автономне водопостачання (криниця). Зручна транспортна розв'язка. Реальному покупцеві договірна ціна. (58000$)


Зданий 11-поверховий будинок на вул. Стрийській,( біля Леопарку), двохрівнева 10-11пов. 83кв.м, три кімнати. 
10-й поверх 43м.кв: кімната(18м), кухня(12м) з балконом, ванна +туалет(4м) разом, коридор, сходи+комора, 2-й поверх 40м.кв. : дві кімнати (по 12кв.м) +гардеробна, коридор, санвузол) Сходи бетонні, всі вікна на Стрийську, електрична проводка, батареї, котел, рушникосушарка , лічильники, бетонна стяжка


Терміновий продаж однокімнатної квартири у смт. Рудно по вул. Шевченка перший поверх, двох поверхового будинку. Кімната 14кв. м., кухня 5кв.м., потрібен ремонт, наявні всі комунікації і лічильники, сад з фруктовими деревами, прибудинкова територія 4 сот. Квартира дуже тепла. Хороша транспортна розв’язка. Близько є школа, садочок. 11500 дол. Допустимий торг. Власник.

Безкоштовні оголошення: квартири Рудно, продаж квартир в Рудно |

Продаю однокімнатну квартиру на вул. В. Великого, 2-ий поверх, 9-ти поверхового цегляного будинку. Кімната 16,7 кв. м., кухня 7,8кв.м., ванна і туалет разом. Є великий балкон 5,1 кв.м., що дає змогу продовжити кімнату і кухню за бажанням. На балконі встановлені батареї. В ванній всі труби з нержавійки. Квартира дуже тепла. Ремонт зроблений 4 роки тому. Хороша транспортна розв’язка. Близько є школа, садочок. 28000 дол. Допустимий торг. Власник.


5 кімнат, велика кухня, гараж, загальна площа 166м2, ділянка 5 сот. Нульовий цикл, утеплений, заведено світло, газ на ділянці. Висота стель - 3 м. Обжитий зелений район, вуличне освітлення, до Оперного театру 20хв (13 км), до "Епіцентру" - 7 хв (8 км), зупинка Львівських маршруток 600 м від будинку.

  

 

Безкоштовні оголошення: будинки Бірки, продаж будинків в Бірках |

Продається 3-х кімнатна (82 м.кв.) квартира з хорошим плануванням. Р-н Новий Львів, новобудова. Наявно : стандартна розводка електроенергії, вода до дверей, котел, стяжки на підлозі та штукатурені стіни, пластикові вікна, два балкони. В бонусній пропозиції надається візуалізований дизайн кухні-вітальні та санвузлу. Ціна 48.000,00 дол. США. Власник. Розумний торг

  


Продається 3-кім. квартира, площею 83,9 м.кв., за адресою - м.Львів, вул.Стрийська, 115, 6-ий поверх у 9-ти поверховому будинку. Кухня - 12 м.кв., кімната 1 - 19,8 м.кв., кімната 2 - 15,2 м.кв., кімната 3 - 12,9 м.кв., ванна - 4 м.кв., туалет - 2,2 м.кв., коридор - 10 м.кв., гардеробна - 2 м.кв., лоджія - 5 м.кв., балкон - 4 м.кв.
Вартість - 64 500 тис. $. Висота стелі - 2,7 м. Матеріал стін - цегла, товщина - 65см, додатково утеплено мінеральною ватою - 10см, квартира не кутова. Перестінки між кімнатами з піноблоків. Внутрішнє оздоблення: штукатурка несучих стін, стяжка підлоги по всій квартирі. Зроблено підігрів підлоги у кухні, туалеті, ванні. Індивідуальне опалення, встановлені радіатори та котел виробництва Італії, двохконтурний. Наявні лічильники на воду, електроенергію, газ. Проводка - мідна, прокладена по всій квартирі. Вікна - п'ятикамерні з двокамерним склопакетом. Власний паркінг. Інфраструктура - поруч є магазини та аптеки; дитячий садочок, школа та поліклініка у межах 15 хв. пішохідної доступності; неподалік розміщені: торгово-розважальний комплекс King Cross Leopolis, будівельний гіпермаркет Епіцентр, футбольний стадіон Арена Львів.


Продаю трикімнатну квартиру. 4 поверх 5 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 64 м кв., житлова 48, кухня 8 м кв. Умі кімнати ізольовані. Квартира світла, сонячна. Вікна на схід і захід. Квартира знаходиться у зеленому районі в кінці вул. Коновальця недалеко від Пісочних озер. Чудове сполучення в усі сторони Львова, близько Привокзальний базар, вокзал, аеропорт. Стан абсолютно задовільний, квартира чиста і доглянута. Балкон засклений минулого року. У під'їзді встановлений домофон. Під'їзд чистий, хороші сусіди. Є підвальне приміщення, вхід з підqїзду. Вартість 65000у.о.


Продається 2- кімнатна квартира в зданій новобудові ЖК"Фамілія". Нульовий цикл , двох -функційний котел, батареї, лічильники. Секція (здана в експлуатацію) 
Загальна площа квартири по техпаспорту 58,3 кв/м 
Підведені всі комунікації, ремонт в підїзді, вже живуть люди 
Панорамні вікна з кімнати виходять на victoria gardens і toyota 
Є право власності на квартиру і додатково на підвал 
Додатково від стандартного проекту дороблено (за окремий кошт): 
1)Перепланування(законне) з 1 кімнатної квартири на 2 кімнатну(кімната глуха, але передбачені вікна, при потребі можна зробити) 
2)Перенесення радіаторів(відмінно від стандартних) 
3)Додатково поштукатурені стіни(не чистова) в усіх приміщеннях 
4)Також є підвал(цокольний поверх, що гарантує не підтоплення, оскільки поверхом нижче є решту підвалів) на нього є право власності. Площа підвалу 3,5кв/м . 
Все готове для ремонту і заселення 
В ціну також входить підвал 
Власник без додаткових комісій (сплата усіх державних податків навпіл із покупцем) 
Тарас 
35 950 $


Ділянка знаходиться у селі Кожичі (біля Рясна -Руська), біля терміналу А. 800 м до об'їзної дороги. Навпроти і з боку, збудовані будинки з комунікаціями. Місце тихе і затишне (шуму від дороги зовсім не чути) і водночас дуже близько до міста. Ціна за ділянку 12000 дол. Можливий торг, Можливе відтермінування.Від власника. Призначення - для індивідуального будівництва. 


Продаж 2-х кімнатної квартири в новобудові, вул. Стрийська , загальна площа 58 кв.м, ,житлова 40 кв.м, вітальня 18.м.кв, спальня 13 м.кв, кухня 10 м.кв., ванна кімната 4 кв.м , лоджія 1.8 м.кв. , гардеробна 1.6 кв.м, комфортне планування, свіжий євроремонт, в квартирі присутня нова вмонтована кухня,вигоди суміжні, гардеробна ,балкон лоджія вихід з кухні, квартира готова до заселення! Будинок зданий в експлуатацію, 10 поверх (11 поверхів в домі) стіни – цегляні, із зовнішнім утепленням пінополістиролом; висота стелі – 2,7 м; автономне газове опалення. Є підземний паркінг. Зручна транспортна розвязка. Поряд оптовий ринок "Шувар", автовокзал, Арена"Львів", супермаркет Ашан.Ціна 52 000 у.о. ТЕРМІНОВО! Продаж від власника без посередника та маклерських послуг.

  

  

  


Продаж 3-х кімнатної квартири в районі Метро та Епіцентра на Городоцькій, с. Зимна Вода (біля Житлового комплексу Сонячний Край). 
Квартира на 2-му поверсі в цегляному 3-х поверховому будинку на 2 під’їзди. 
Під’їзд чистий, з ремонтом, обслуговується внутрішнім ОСББ. 
Загальна площа 79,4 м. кв, житлова площа – 47,1 м.кв. 
Квартира має гарне планування, всі кімнати ізольовані, просторі, є два коридора, гардеробна, кладова, великий балкон з кладовою; 
В квартирі зроблений євроремонт, є дерев’яний паркет та німецький ламінат; 
Енергозберігаючі металопластикові вікна, двоє вхідних дверей, одні вхідні двері металеві протипожежні; 
Індивідуальне опалення та сучасні батареї, двохфункційний котел «Vaillant» (кожен рік обслуговувався); 
В квартирі є проведений інтернат, телефон, та саталітарна антена. 
Є свій приватизований гараж в будинку - площею 19,3 м.кв.; 
На території є своя паркова зона, альтанки, дитячий майданчик, місця для паркування авто. 
Будинок знаходиться в хорошому районі, є дитячий садочок, школа, гіпермаркет Епіцентр (пішки 5 хвилин), гіпермаркет Метро (пішки 7 хвилин), ресторан-готель - «Скіфія», «Ramada», «Відень» (1,5-2 хв.), цілодобовий продуктовий магазин, багато інших продуктових магазинів, Нова Пошта, перукарський салон, поряд заправка,і т.д. 
До транспортної зупинки 1.5 хв., в центр їздить №21,28,184,184а,156 (20-30хв); 
Продаж від ВЛАСНИКА, не агентства. Ціна 69 000дол., Можливий торг.

 


Квартира в старій частині міста Франківського району, Єфремова 28. 3-х кімнатна квартира в будинку Австрійський Люкс, по вул Єфремова (між Політехнічним інститутом та СК Україна). Загальна площа 100 м кв, кімнати (26,26,23 м кв), кухня 18 м кв + комора 1 м кв. Високий 1-й поверх, цоколь будинку займає діючий салон краси. 2-ва виходи. Балкон. Ремонт, нові труби, сантехніка, електрика. У кухні та ванній кімнаті тепла підлога. Індивідуальне опалення з виготовленою документацією. Проведено гільзування комину. У будинку внутрішній дворик з загородженою територією та сторожем. Чистий під'їзд. Домофон. Тихе місце

 

  


Комерційна нерухомість: під офіс, магазин... тощо; вул. Туган-Барановського - центральна (Площа Ринок - 5хв, Оперний - 10хв.) частина м. Львова, поряд багато вищих й інших учбових закладів, тому місце прохідне, одночасно тихе (не їздять по вулиці трамваї і навіть маршрутки) Будинок Польський гібридний (3 поверхи з двору, 2 поверхи з вулиці). Вхід у квартиру окремий фасадний (з вулиці, а не з підїзду) Характеристики: Площа: 48,1; Коридор: 3,1; Кімнати: 22,2 і 13,9; Кухня: 5,9; Туалет/ванна: 3; Підвал: 4 (вхід з кухні) - є можливість розширити по всій площі під квартирою; Стеля: 3,3; Опалення: автономне, 2-х функційний котел Beretta, радіатори опалення: Sira... Ціна: 85000 доларів США


« 1 2 3 4 5 6 ... 36 37 »