Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 23.04.2024, 14:24
Нерухомість в Львові » 2015 » Серпень » 25 » Пропонуємо на продаж 1, 2 та 3-х кімнатні квартири в новобудові м. Новояворівськ

19:33
Пропонуємо на продаж 1, 2 та 3-х кімнатні квартири в новобудові м. Новояворівськ

Від забудовника. Пропоную на продаж 1-кімнатну квартиру в новобудові м. Новояворівськ по вул. Приозерна 3(бічна вул. Шевченка). Загальна площа 50/22/14 кв м та Загальна площа 44/16/15 кв м.

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру в новобудові м. Новояворівськ по вул. Приозерна 3 (бічна вул. Шевченка). Загальна площа 60/28/14 кв м.

Пропоную на продаж 3-кімнатну квартиру по вул. Приозерна. Площа – 92/50/15

Будинок складається з 4-х поверхів. Квартири на останньому поверсі двох-рівневі. Роботи вже розпочато, здача 3-й квартал 2016р. У кожній квартирі буде встановлено автономне опалення (2-х функційнийкотел+радіатори, все розведено і підключено). Всі лічильники (світло, вода, газ). Будуть встановлені вікна 5-и камерного профілю з енергозберігаючим двійним склопакетом. Броньовані двері. Будинок: стіни-цегла, перекриття- армований моноліт(що дозволяє робити вільне планування). Зовнішні стіни утеплені пінопластом 100 мм.

Комплекс «Приозерний квартал» — це 6-ть будинків, зведені з якісного матеріалу за сучасними технологіями, із професійними системами охорони та відеоспостереження. Також вагомим фактором є наявність великої прибудинкової території. Пропонуються будинки з чотирма квартирами на поверсі. Вдало сплановані заїзди полегшують маневрування автомобілів, і автомобілі не перетинають пішохідний сектор. Сучасна дренажна система забезпечить комфортне перебування на території під час несприятливої погоди.
Бажаємо Вам жити у повній гармонії та насолоджуватись тишею і спокоєм, комфортом та зручністю Вашої оселі, ні на мить не втрачаючи зв‘язку з цивілізацією! -- У нас є ідеальна квартира саме для Вас!

Категорія: квартири Новояворівськ, продаж квартир в Новояворівську | | Рейтинг: 0.0/0