Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 19.03.2024, 10:44
Нерухомість в Львові » Однокімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів)

Продаю 1 км. квартиру по вул. Городоцька 201. По документам 42,3 кв. м. Площа квартири 35 кв. м. Кімната має 24 кв. м. Всі комунікації у квартирі. На поверсі 7 квартир. 3 поверх із 3х.  ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

   

Продається 1-кім. квартира, Львів, вул. Торф’яна. Поверх 1/3, площа 29,3 кв.м., з ремонтом (заїжджай - живи), світла, затишна, тепла, німецька сантехніка, броньовані двері, паркомісце та комора в дворі. Можливий продаж з частково з меблями. ... Читати далі »


Продам квартиру вулиця Миколайчука І., 39/20/9 кв.м., 3/9 цегла, чешка, косметичний ремонт, опалення: центральне, Квартира у хорошому стані, сонячна сторона, поміняні вікна МП, броньовані вхідні двері, заселений балкон. Дуже хороший, зелений район. Поруч школа і садок. Власник, без посередників ... Читати далі »


  

  

Продається 1 кім квартира на Вернадського 5/9. Цегла (новобудова). Загальна площа 48 метрів, кухня 13,5, кімната 24, ремонт частково, меблі, квартира не кутова, наявність газового лічильника.  ... Читати далі »


  

  

  

Продається простора 1-кімнатна квартира по вулиці Плугова 8 в новобудові, зданій в експлуатацію у 2008 році. Квартира загальною площею 53 м2 , розташовується на 7/10 поверсі. Житлова площа квартири- 21 м 2, площа кухні- 13, 9 м 2.
Будинкове опалення, але є власний лічильник на тепло.
Перепланована і зонована кімната (вітальня із спальним місцем + окремо дитяча зона, яка до народження дитини використовувалась як спальна зона). Французький балкон з кімнати.
Суміжний санвузол (ванна + туалет), оснащений електробойлером ... Читати далі »


Продаж 1-кімнатна квартира, з ремонтом та меблями. Квартира повністю з цегли, грубі стіни, замінено вікна. Великий балкон площею 8 м.кв., засклений з ремонтом, електричний підігрів підлоги, додатково встановлений радіатор. Комора вхід з кухні, гардеробна. Щойно після ремонту. Затишний новий район, поруч парк, ліс, озеро. До центру на 10 хв. на автомобілі. В будинку встановлений відеонагляд, є ОСББ. За деталями ... Читати далі »


   

   

Квартира повністю облаштована євроремонт площа 45кв.м кухня 15 кімната 23, кухня-студія, вмонтована побутова техніка- пралька з сушкою, холодильник, варочна індукційна плита, духовка, підігрів підлоги. Кухонні меблі, окрема гардеробна. Велика спальня, зручне ліжко, інтернет-тв. ... Читати далі »


Продам квартиру за адресою м. Львів вул. Тичини 12, площою 35 квадратних метрів. Квартира на четвертому поверсі пяти поверхового цегляного будинку, не кутова, з ремонтом, вікна виходять в двір на східну сторону. Поміняні сантехніка, МПВ, зашклений балкон, є сухий підвал. Під'їзд з ремонтом, хороша трансп. розв'язка, до центру 10 хв, неподалік декілька садків, школа, базар. Ціна 29000 доларів США

    


Продається однокімнатна квартира від власника в районі вул. Дністерська загальною площею 37м.кв. 
Цегляний будинок, ремонт, балкон виходить на дах магазину. 
кімната - 18,9 м.кв 
кухня - 7м.кв. 
Район тихий, поруч ринок, супермаркет,школа, садочок, чудове транспортне сполучення. 
Ціна - 26500. 


Продається квартира з євроремонтом. 4\5 поверх, не кутова. нові МП-вікна,індивідуальне опалення, поміняні батареї з мідними трубками , дерев*яні міжкімнатні двері, ванна та туалет окремо. Сантехніка сучасна та якісна.Лічильники на воду, світло та газ, Великий зашклений балкон, Сучасна вбудована кухня. Гарний вигляд з вікон ,дитячий майданчик та садочок, поряд :ветеринарний університет, парк Погулянка, зручна транспортна розвязка, 5хв до центру,нова пошта, банк та супермаркет поряд. У вартість включено кухню та вмонтовані шафи, підвал.

  

  


1-кімнатна квартира, Шевченківський район, вул. Єрошенка. Перший поверх 2-поверхового цегляного. Заг. плоша 23,5 кв.м., кімната - 12,4 кв. м., кухня - 5,4 кв. м. коридор - 2,2 кв. м. Висота стелі - 3,2м. Санвузол - туалет і душова кабіна, нова сантехніка, бойлер, пласт. вікна, паркет. Опалення пічне. Вхід по балкону в коридор. Житловий стан. Ціна 19 000. Можливий торг


Продається 1 кімнатна квартира, 46кв.м. пр.Червоної Калини 58, "Еко Дім", чудовий краєвид з вікна, на церкву, Інтер сіті, дорогий ремонт, робилось для себе, підігрів підлоги, балкон, кухня, коридор, ванна, в кімнаті кондиціонер, ніша, можна доробити зонування, натяжна стеля, в кухні дорогі хороші меблі, (продаж можливий з меблями, або без) хороші двері "Папа Карло" в коридорі шафа купе, вмонтована в стіну, на балконі є кладовка, між поверхами теж є кладовка і також є підвал 10кв, (документи на право власності підвалі теж є) Підвал утеплений пінопластом з євроремонтом, на підлозі плитка, розділений на дві частини, в одній є великі полички, в іншій частині спордзал, якщо зацікавить, можем залишити тренажери за окрему ціну+торг


Продам квартиру БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ. 
34000$ (можливий торг) площа 39 кв.м. 
7 поверх (з балконом), кладовка, підвал. Зручний доїзд. Поблизу школа, дитячий садок, аптека, магазини; біля будинку є 2 автостоянки. 
З ремонтом. Пластикові вікна, частково з меблями (нові). 

   

  

   


Продаю однокімнатну квартиру на вул. В. Великого, 2-ий поверх, 9-ти поверхового цегляного будинку. Кімната 16,7 кв. м., кухня 7,8кв.м., ванна і туалет разом. Є великий балкон 5,1 кв.м., що дає змогу продовжити кімнату і кухню за бажанням. На балконі встановлені батареї. В ванній всі труби з нержавійки. Квартира дуже тепла. Ремонт зроблений 4 роки тому. Хороша транспортна розв’язка. Близько є школа, садочок. 28000 дол. Допустимий торг. Власник.


Продам або обміняю квартиру на будинок або котедж біля Львова або у Львові. Квартира у новозбудованому цегляному будинку, на вул.Зимовій ( бічна Варшавської) з євроремонтом ( ремонт виконаний з дорогих матеріалів) та всіма можливими вигодами: ковані решітки на вікнах та балконі, засклений балкон, інтернет,підвісні стелі, охорона Державної поліції охорони, підігрів підлоги у ванній кімнаті, індивідуальне опалення, комунальні у зимовій період ( без жодної нашої економії ) виходять максимум 1300грн., оплачую тільки за холодну воду, тому що підігріває її котел. Будинок від самого початку відноситься до ОСББ, тому в будинку завжди чисто, огороджена територія будинку та зроблений дитячий майданчик, будинок лише на 2 під'їзди, тому кількість жителів невелика, вмонтована шафа-купе у коридорі з дзеркальними дверима, яка залишається. Обміняю на будинок або котедж: якщо з ремонтом, то можна з моєю доплатою, залежно від умов ремонту можливо навіть залишу всі меблі у квартирі. Розгляну всі пропозиції. 50 000 дол.


Пропоную на продаж однокімнатну квартиру вул.Низинна. зал.пл. 30кв.м. 1пов.9п.буд. Квартира не кутова, у цегляному будинку..Квартира тепла і світла. Вікна виходять у двір. Новий євроремонт, пластикові вікна, нова сантехніка, встановлені лічильники, паркет. Великий балкон, підвал, кладовка. В підї"зді встановлено домофон. Поруч школа, садок, ринок, поліклініка.. 
Від власника.. 
Ціна 25 000 тис.дол 


Продаж 1 кімн. кв. 56 кв. м. Будинок дуже красивий-виконаний з якісних матеріалів з використанням самих нових технологій, з чудовою інфраструктурою – підземний паркінг з ліфтом, 2 ліфти фірми Otis, підвали з освітленням для зберігання речей, прибудинковий паркінг, ігрова площадка, автономне опалення в кожній квартирі. Дуже зручна транспортна розв’язка, Навпроти ТР « Верхній Шувар», дитяча поліклініка, школа. Загальна площа-56кв.м. Кухня 20 кв.м., Кімната - 22 кв.м. Квартира не планувалась на продаж, ремонт робився для себе з якісних матеріалів, меблів і встановлена якісна побутова техніка. Кухня виконана на замовлення в стилі «кухня-студія», є зона гостинної для відпочинку. Вбудована потужна витяжка з двома роторними барабанами, поверхня фірми «Gorenje», якісна сантехніка. Окремо виконане освітлення зони кухні і зони відпочинку. По всій квартирі встановлений ламінат 33 класу, поклеєні якісні шпалери. Стеля виконана з вологостійкого гіпсокартону. Зроблена заміна батарей опалення на більш потужні. Електропроводка в квартирі зроблена за індивідуальниму проектом по євро стандарту мідним проводом перетином 4мм – розетки, та 2,5мм – освітлення. Розведено по квартирі телебачення та інтернет. Все освітлення виконано лампами-LED, споживання за місяць мізерне. Двері виконані теж на замовлення, в спальну кімнату встановлена розсувна система. Ванна та туалет (роздільні) обкладені якісною плиткою. Квартира дуже світла, затишна з цікавою плануванням (можна перепланувати на 2-ох кімнатну). Також є підвал - 3,2 кв. м. Вартість 53 тис. $


11 поверховийбудинок по вулиці Панча. Чеське проектування 
Квартира з простим косметичним ремонтом, бойлер, лічильники на воду , підвал, кладова, балкон, пластикові вікна. Загальна площа 37,5 кв.м. 

100м від будинку школа та садочок. 2 футбольні стадіона, дитячий майданчик біля будинку в 20хв ходьби центр мыста. Причина продажі - переїзд. 
Ціна: 37000 доларів 
Власник, можливий торг

  

  


Продам 1-кімнатну квартиру у Львові, вул. Квітнева, буд. 3. Площа 29 м. кв., житловий стан, санвузол спільний, будинок ''хрущівка'', цегляний, 1-ий поверх, центральне опалення, газова колонка, встановлені усі лічильники, вікна виходять у затишний внутрішній двір, один власник, є додатково підвальне приміщення на праві користування. Зручне розташування. 28 тис. дол., торг незначний для клієнтів, які реально будуть зацікавлені. Власник, прохання посередників не турбувати


Продається невелика однокімнатна квартира 23 кв. м недалеко від центру в тихому районі біля "Скрині", "Технопарку" і спорт-клубу "Sport Life". 
Зручне транспортне розташування. 
Ремонт, паркет, нові комунікації і сантехника. 
Обігрівання - інфрачервоні панелі, нагрівання води - електр. бойлер. 
Інтернет. 
Чистий під'їзд, вхід в передпокій, є підвал. 
Мінімальні комунальні платежі. 
Відмінний варіант для студента або молодої сім'ї. 
Готова до проживання. 
$28700, торг


В квартирі був зроблений капітальний ремонт в 2013 році. Встановлено газовий двохконтурний котел та теплу підлогу на кухні. Підключений інтернет. Також є підвал - 1.5 м.кв. В будинку є закритий дворик з місцями для стоянки машин. Продається разом з меблями (шафа-купе, розкладний диван, комод, кухонні меблі) та побутовими приладами (холодильник, пральна машина, газова плита, витяжка). 30000$

  

  

  


6 поверх, 6-ти поверхового будинку (є технічний поверх) Є ліфт будинок цегляний, квартира не кутова, центральне опалення, встановлений бойлер загальна площа 29 кв. м. площа кімнати 14,7 кв. м, площа кухні 6,7 кв. м. ванна кімната та туалет 3,5кв.м. ( разом), балкон засклений , комора на поверсі 4,7 кв м Будинок розташований у дворі, поряд дитяча площадка, дитячий садок, школа, поліклініка, є місце для машини. Продається разом з меблями та побутовою технікою Квартира продається власником, без дітей. Документи в порядку Без боргів Ціна 32500 долларів, торг можливий


Продається однокімнатна квартира по вулиці Стрийська з дуже зручним транспортним сполучення, біля стрийського автовокзалу. Загальна площа 36.2 м2, висота 2.5 м. Будинок цегляний, перший поверх. Зроблено капітальний євро ремонт, зроблена підлога: щебінь з піском + утеплюючі плити пенопласту. В коридорі плитка, в кухні ламінат, в кімнаті паркет. Замінена проводка, виведений щиток в квартиру. Нові батареї італійського виробництва. Нові пластикові вікна високої якості. В квартирі є кладовка. Нові внутрішні і зовнішні двері. Вікна виходять на зелену зону, дитячий майданчик. Можливий продаж із всіма меблями і побутовою технікою

  

  

   


Продається однокімнатна квартира (39,8/19,4/8,5), 9 поверх 10-поверхового цегляного будинку (1999р.) Будинок утеплено пінопластом, вихід на балкон з кімнати і кухні, на балконі облаштована комірка. Квартира суха, чиста, санітарний ремонт, санвузол суміжний, окремо виділена комірчина. Опалення центральне, тепловий лічильник на під'їзд, всі лічильники в квартирі. Спокійний обжитий район, школи, садочки, басейн, кінцева маршруток і трамваю (Санта Барбара), базар, супермакет - все в 3-5 хвилинах ходу. Маклерів і посередників прохання не турбувати. Ціна: 33 000 USD


Продаж квартири поблизу центру, Пр.Чорновола біля кільця МС Donalds Чешка, дев'ятиповерхівка 9 поверх є технічний поверх (можливе перепланування технічного поверха в житловий) Металопластикові вікна. Кімнати ізольовані, ванна і туалет теж окремо. Один балкон із великої кімнати, краєвид з вікна на високий замок. ціна 40 000

  


1-кімнатна квартира на вул.Підзамче, після повного ремонту, 2/2 ц, заг. площа 31 кв.м., кімната 15 кв.м., індивідуальне опалення (новий двофункційний газ. котел), опалення: в кімнаті - батарея; в кухні, коридорі і ванній - тепла підлога (з регулюванням кожної зони окремо), нова сантехніка, нова електропроводка, нові металопластикові вікна, металеві вхідні двері, стаціонарний телефон. Лічильники на газ, холодну воду, електрику. До будинку підведений кабель інтернет-провайдера - при бажанні можна підключити інтернет. Квартира вільна. Ціна - 27000$. 
Або обміняю на 2 або 3 кімнатну квартиру (крім малосімейок), бажано у Франківському р-ні Львова (В.Великого, Наукова, Кульпарківська, Кн.Ольги), може бути без ремонту, можлива доплата. Розгляну різні варіанти.


Продається 1-кімнатна квартира від власника, 1пов/9ти пов.будинку, панель, чешка. Загальна площа-33,6кв.м (житлова-17,3;кухня-8,6) Житловий стан, зроблено ремонт "під євро" п"ятирічної давності. Затишна, тепла, тиха квартира. не кутова, поверх високий! Вікна виходять у зелену зону, перед будинком є великий дитячий майданчик, є місце для паркування, під"їздні доріжки і тротуар вимощено бруківкою. Розвинена інфраструктура-поруч школа, садочок, поліклініка. Район кільця Наукова-Кульпарківська, 300 м-ТРК"Вікторія Гарден", ринок "Південний", ТЦ"Ашан". Підведено кабельне ТБ, інтернет, стаціонарний телефон. Квартира вільна і готова до продажу! Ціна-29 900$


Продається 1-кімнатна квартира, 9 поверх з 10 в цегляному будинку. Загальна площа 37 кв.м. Відмінне планування, не кутова, південна сторона. Хороший житловий стан: металопластикові вікна, броньовані двері, засклений балкон, кладова, лічильники, бойлер. Розвинута інфраструктура: поруч школа, дит. садочки, кінцева автобусна зупинка. Зелена зона, чудовий вигляд з вікна. Ціна – 25 000 $. ВЛАСНИК. Посередників прохання не турбувати.


Загальна площа 32,1 м2 , житлова площа – 20,4 м2. До «Оперного театру» - 7хв., до «Forum Lviv» - 5хв., поверх 3/3, пічне опалення, паркет, МП вікна, світла і велика кімната, броньовані двері, ел. бойлер на воду, бак для запасу води, вікна виходять на бокову вулицю - Медова, вхід в квартиру через балкон, що закривається. На балконі є кладовка + підвал + міце на горищі, під’їзд закривається. Можлива надбудова над квартирою. Ціна 40 000 у.е. на руки

  

 


Продається від власника, без посередників. Світла та сонячна однокімнатна квартира по вул Я. Мудрого(район цирку).Зручне транспорте сполучення, в пішій доступності в межах 15 хвилин(центр, вокзал,ринки). Поруч школи, садки. Другий поверх, двохповерхового будинку. 

Площа квартири 28 кв.м.(кімната 15м., кухня 9м.)+ підвал 11 кв.м.. Гаряча і холодна вода цілодобово, газова калонка,пічне опалення,всі лічильники. Частково зроблений ремонт, стан житловий. 
Вікно кухні пластикове(виходить в дворик), вікно кімнати(деревянне) на пл.Кн. Святослава. 

Ціна 30.000$ або можливий обмін на квартиру в новобудові, чи частину особняку чи інше (розглянуться варіанти на різних етап, та в різних районах(Львів, околиці) 

  

  


Квартира в зданій новобудові ЖК Добра Оселя. Всі документи на руках. Загальна площа 45.22м2. В квартирі зроблено ремонт, натуральні деревяні двері, вмонтована кухня, на підлозі плитка та паркет, у ванній кімнаті - душова кабіна, умивальник+тумба +зеркало з підсвіткою, унітаз. Всі матеріали, меблі високої якості. Двохфункційний котел Арістон. Всі лічильники. Квартира вільна, після ремонту. Квартира знаходиться на вулиці Кн.Ольги 100, перша лінія від дороги (шумоізоляція квартири ідеальна) на 3-му поверсі. Будинок збудовано за сучасними технологіями (тепло-, шумо-, звукоізоляція), сучасний ліфт Отіс, широкі, просторі, світлі коридори. Ідеальне транспортне сполучення, поруч басейн, спортзал, школа, супермаркет, базар, каток. До центру міста 10 хв.


Терміново!!! Продається 1-но кімнатна квартира на Стрийській р-н Онколікарня. Перший поверх 14-ти поверхового будинку. Поверх високий, лоджія під якою є власний підвал в повний ріст. Житловий стан задовільний, при бажанні потрібно замінити обої. Санвузол роздільний з новою плиткою і сантехнікою.Є лічильники на воду. Квартира у затишному районі. Зручна транспортна розвязка. Близько до Ашану. Поруч ринок, садок, школа. Терміново!!! Ціна 24000$


Продам 1- кімнатну квартиру що знаходиться у Шевченківському районі (вулиця Генерала Грекова) Площа квартири 29,9/18,6/5,8 м. кв. 4/4 ц. Будинок австрійський цегляний з бетонними перекриттями,висота стель 2,8 м. До квартири належить комора (6,2 кв.м.) ,над квартирою горище при бажанні можлива надбудова кімнати, вікна виходять у затишний та охайний внутрішній дворик. Балкон відсутній але можна прибудувати (сусіди встановлювали ) наприклад до кухні напівкруглий балкончик у венеційському стилі та вечорами пити каву милуючись вогнями телевізійної вежі на Високому Замку). Опалення пічне (австрійська пічка що добре тримає тепло і не потребує великих обсягів газу навіть узимку).Можна встановити конвектор або камін при бажанні.Стан радянський житловий середній .Потребує ремонту.Планування:з коридорчика вхід у санвузол (суміщений) та кімнату , з кімнати в кухню.Таке планування трохи нагадує квартиру студію але у нас кухня це самостійне приміщення що дає можливість для цікавих дизайнерських рішень. У санвузлі встановлено бойлер. Також встановлені лічильники на газ та електрику . Комунальні невеликі . Квартира має привабливе розташування: 3 хвилини пішки до ТРЦ Форум, 5 хвилин пішки до Краківського базару, 10 хвилин пішки до Оперного театру.Зовім поряд знаходиться гімназія Престиж з поглибленим вивченням іноземних мов, дитячий садочок , універсальний спортивний зал, безліч магазинів. Квартира дуже підходить для здачі у подобовий винайм. Також дане житло сподобається людям що хочуть усе зробити на власний смак для комфортного та затишного проживання.Ми власники .З ріелторами та посередниками НЕ СПІВПРАЦЮЄМО. Ціна квартири 30 000 у.о. Торг можливий.


Продається однокімнатна квартира 40м2 (чешка) 65тис. доларів (з відтермінуванням заселення) по вул. Круп'ярська 12 (бічна Личаківської) Шевченківський гай, на 5му поверсі, південна сторона, сонце з ранку і до кінця дня, великі панорамні МП вікна на всю стіну. Дуже тепла так як вона розташована між 2ма іншими квартирами. Дорогі вхідні броньовані двері. Ремонт зроблений 5 років тому, все замінено. лічильники встановлені на воду, світло. На газ лічильника я не встаноляв так як одна людина прописана і виходить дешевше, хоч тепер можна це встановити безкоштовно. Можливо в кухні потрібно зробити косметичну побілку (мені не везло з витяжками а 4ту я вже просто не встановлював, хоч вона нова лежить в кладовці) Балкон відсутній. Є підвал утепленний .Будинок в доброму стані з не великою площадкою перед домом і огороджений. Документи всі упорядковані, готові для продажу. Чудове сполучення. 3 трамваї , богато маршруток, 20хв пішки до центру. Винниківський базар в 6хв в низ по Личаківській пройтись, так само і до Шевченківського гаю в верх по нашій вулиці. Богато шкіл і дитячих садочків які також в 10, 15 хв. ходьби від дому. Церква Петра і Павла. Обмін на інше майно не цікавить - тільки продож! 


Продам 1-но кімнатну квартиру або обміняю на 2-во кімнатну з моєю доплатою. На обмін або продаж пропоную однокімнатну квартиру 30 км/м в малоквартирному будинку з подвір'ям присадибною ділянкою та гаражем, в Залізничному р-ні вул бічна Городоцької за 15 хв їзди до центру міста. Квартира в хорошому стані з ремонтом, нові металопластикові вікна, металеві двері, поміняна проводка та сантехніка, проведено кап ремонт даху квартира на 2 поверсі, є балкон, навколо будинку велика прибудинкова територія, огороджена брамою, вулиця тиха, розширена інфраструктура

 

  


терміново продаєм однокімнатну квартиру в цегляному будинку, 9 поверх, дах недавно зроблений, заг площа 29,5, житлова 14, 8, кухня 6,1. хороший житловий стан, нові вікна і балкон, на балконі велика комірка, нові міжкімнатні двері, поцикльований паркет, постелено новий лінолеум, частково змінена сантехніка, туалет ванна разом. кухня залишається, за домовленістю залишимо також і інші меблі, пральну машинку і холодильник. ціна 26 тис. у.о. з реальним покупцем можливий торг

  

  


1-о кімнатна квартира, Шевченківський р-н, вул. О.Бальзака (район пр-т Чорновола, поруч з новозбудованим ЖК "Бельгійське містечко"), 5/6 ц., новобуд. 10 років, 35,3/17,6/8 кв.м., 2-х функційний котел, всі ліч., м/п вікна, бр. вх. двері, хороший житл. стан, поруч супермаркет, базар, дит. садочки, школа, хороша транспортна розв'язка, 15 хв. пішки до центру міста, зелений район. Ціна - 34 000 у.о.


Терміновий продаж 1 кім .квартири 28,5 кв.м (житлова 18 кв.м, кухня 5 кв.м) + балкон (6м*1,10м) вхід з кухні на вул .Науковій 53. Цегляний будинок, 2 поверх,хороший ремонт, нові двері, домофон, інтернет, залишається шафа купе в коридорі, бойлер, кухня. Елітний район, зручне транспортне сполучення. Поряд знаходиться садочок, школа, багато магазинів, Ціна- 27000$. ВЛАСНИК. Реальному покупцю можливий торг!!!


Продам 1 кімнатну квартиру площею 33 кв.м по вул. Городоцька(біля Кіївстару). Квартира в хорошому стані, не кутова. Будинок цегляний, 3 поверх.Правильне планування, центральне опалення.В квартирі метало-пластикові вікна, поміняна сантехніка, колонка, в кімнаті та в ванній (санвузол сумісний) зроблений ремонт та поміняна проводка. В коридорі та в кухні зроблена санітарна побілка. Балкон один (незашклений) вхід з кімнати. Поблизу є дит. садок, школа, супермаркет. Ціна 25500 у.о.


Загальна площа: 41 кв.м. Поверх: 6. Балконів: 1. Кутова. Квартира з хорошим ремонтом (3 роки), затишна і цікава. Нова сантехніка, МП вікна. Велика кухня з вбудованими меблями і технікою. В кімнаті лишається величезна шафа і, при потребі, ліжко. Є відокремлений загальний коридор з сусідами. Розташування біля кінцевої зупинки Санта-Барбара. Ціна $: 39 000. Торг.

 

 

 


Продається однокімнатна квартира по вул. Єфремова 79 , заг. площею 38 кв .м., проект ,,чешка'', 7/9 цегляного будинку (за СК,,Спартак'') з сучасним ремонтом, меблями, гардеробною, кухонними меблями ,,Gorenia'' і вмонтованою технікою (хол. плитка, кондиціонер). Балкон заслений, з розсувними вікнами по системі Komandor, італійські світильники і багато чого іншого. Засклений балкон, з видом на Алтайські озера, спутн. телебачення. Простора, світла із хорошою аурою! ВЛАСНИК

  

  

   


Однокімнатна квартира по вулиці Ген.Грекова 38/20.8/9.5 3/4 цегла . Сонячна, суха, тиха вулиця, вхід парадний, МПВ на вулицю, новий санвузол, вигоди ізольовані, пічне опалення, броньовані двері, висота стелі 2.7м, близько т.ц. Форум 150м, парк 100м, гімназія Престиж 50м, Краківський ринок, ближній центр, чисте подвіря та підїзд, домофон. Власник 38000$, торг

  

  

  


1 кім-на квартира у Франківському районі, 30/18/6, 2\9, цегляний будинок. євроремонт,паркет,вигоди разом, встановлено бойлер.поміняна сантехніка та електрика.лічильники на воду. Вікна МП, вхідні двері броньовані, залишається вмонтована кухня, шафа купе в коридорі. Хороша транспортна розв'зка, поруч дитсадок, школа, супермаркети, парк, стоянка для авто, поліклініка. Великий балкон з кухні 6 м.кв.,а також із загального коридору, в загальний коридор двері броньовані, закриваються на ключ. Є кабельне телебачення, інтернет. Ціна 28.000 ТОРГ

  

   


Продаю квартиру в історичному центрі Львова по вул. Колесси Ф. б.14 на невисокому поверсі, 4-х поверхового будинку, біля Головної пошти. З терасою. Красива і затишна квартира, де зроблений повний ремонт. аїжджайте і ставайте почесним жителем Львова) Продаю у зв*язку з виїздом в іншу країну, хоча думав жити у Львові. 
Загальна площа 30 м.кв., житлова площа 13,9м.кв., кухня 9,2 м.кв. Є підвал 5,5 м.кв. Прохання НЕ дзвонити ріелторам, агенствам, перекупам і т.д. Буду радий мати справу з серйозними, відповідальним і обдуманими людьми, які хочуть жити у Львові

 

 

  

  


Продається 1-но кімнатна квартира 37 кв.м в новобудові по вул.Малоголосківська,8Д (бічна Вул.Варшавська),здана на початку 2014, на 8-му поверсі - зверху дах (є можливість добудови). Затишний тихий район, навколо зелені насадження, новобудова вже обжита, створено ОСББ, великий двір з дитячим майданчиком, близько до центру(10 хв. на власному транспорті). Зроблений ХОРОШИЙ ремонт з дорогих матеріалів, хороша сантехніка, вбудовані кухонні меблі з технікою GORENJE і керамічною мийкою. Автономне опалення з дворівневим турбо-котлом Беретта. В коридорі вмонтована в нішу прихожа, в кімнаті велика шафа-купе, німецький ламінат. Модульна система виготовлена під кімнату, при бажанні можемо залишити. Можливий торг! Від власника.Посередників просимо не турбувати та не витрачати свій та наш час. Дзвоніть з 10.00 до 19.00 

  

  

  


Вулиця Липи Ю. Чешка. 36 м.кв. Якіс. ремонт (замінена електрика, столярка, вікна), броньовані двері, німецький ламінат, зашклений балкон. Простора cвітла кімната, не кутова. Залишаємо вмонтовану кухню і вмістиму шафу у кімнаті. Спокійний зелений район, розв. інфрастр. Поруч дитячі садки, школа, Арсен (5 хв), Рукавичка (3 хв), ринок. Терміново. Ціна 33000 дол.

    

  

 


Продається однокімнатна квартира на Сихові від власника, вул. Вернадського, 42 
Новобуд, будинок зданий в 2010 році, цегляний, утеплений фасад, металопластикові вікна, 8 поверх з 10, є ліфт. 

Загальна площа - 47,3 кв. м. 
Кімната - 22,1 кв. м. 
Кухня - 13,3 кв.м. 

В квартирі повністю зроблений ремонт (стан як на фото). Продається з меблями (розкладний диван, письмовий стіл, офісне крісло, полички для книжок, гардеробна шафа, комод для взуття, кухонні меблі) і технікою (пральна машинка, бойлер, холодильник, вбудована електрична духовка). На підлозі покладений ламінат, у ванні плитка. Центральне опалення. Встановлені всі лічильники (електрика, холодна/гаряча вода, газ, тепло). Вікна виходять на південь. На балконі є кладовка зі стелажами. В дворі є місце для авто. Біля всіх під'їздів відеонагляд. Будинок частково огородженний, планується встановелння брами чи шлагбаума. Квартира повністю готова для продажу і переїзду. 

Посередникам/маклерам/ріелторам прохання не турбувати. 

Ціна - $55000, торг

  

  

  


1-ий поверх ВИСОКИЙ .1-но кімнатна. Новубудова здана в 2013 році! Не кутова. Вигляд з вікна в парк! В квартирі: дизайнерський євро-ремонт, підігріви підлог, сигналізація, скляні двері, підвісні стелі, вмонтовані меблі (кухня, гардеробна, шафи купе, ванна), вмонтовані аудіо-колонки на кухні та у ванній, все повністю нове (сантехніка, меблі). Правильне планування, вигоди окремо. За рогом будинку вхід в парк Погулянка

 


продаємо 1 кімнатну квартиру.вулиця Мідна.Розташована на 3 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. не кутова, тепла,добре освітлена. зроблено ремонт-мідна електропроводка, нова сантехніка, дубовий паркет в кімнаті, в коридорі,кухні ванній новий якісний кахель. вікна металопластикові, проведено інтернет,є телефон. балкон засклений (покладено плитку і оббитий вагонкою). є лічильники на холодну, гарячу воду, опалення центральне. в квартирі залишається прихожа -шафа купе та вмістка тумба, кухня і сучасна електроплита АЕG класу А. вікна виходять на тихий задній двір. будинок обладнаний домофоном.підїзд в хорошому стані зручна транспортна розвязка:кінцеві зупинки багатьох маршрутів у різні кінці львова., супермаркети, ринок, аптеки, промислові магазини-все під боком 10-15 хв до школи та садочку. близько до поліклініки, лікарні. ціна 29500 тис. дол


Продається квартира від власника. Зроблений ремонт (5 років тому), у відмінному стані. В кухні поміняний ліноліум. Нові вхідні брьоньовані двері. Поміняні вікна, сантехніка. Є балкон,який з*єднаний з кімнатою. На балконі є підгрів підлоги. В квартирі є інтернет, кабельне. Поблизу є садок, школа, парковка, базар, аквапарк. Тихий район, вікна виходять в двір, гарний краєвид з вікна. Центральне опалення. Фасад утеплений, поштукатуриний. З середини балкон також утепелний. Залишаються кухонні меблі та меблі у ванній кімнаті. Власник. Торг


1 2 3 »