Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 19.03.2024, 08:18
Нерухомість в Львові » Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів)

 

Продаю власну 2-кімнатну квартиру в новобудові зданій в 2012 році. Четвертий поверх. Будинок цегляний. Кімнати виходять на дві сторони будівлі. Великий балкон. Доступний прибудинковий паркінг. Поруч парк "Знесіння" і FESTrepublic. Опалення автономне: на будинку встановлений котел, а кожна квартира має тепловий лічильник. Вулиця Черкаська. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

    

    

 

Польський люкс, цегла, з/б перекриття, стан житловий, високий 1-й поверх “бельетаж”, площа 67,8 кв. м, високі стелі, 2 кімнати (одна виходить на вулицю Конотопську, а друга — в сад), ванна й туалет окремо, кухня 11,9 кв. м з нішею, підвал 9,1 кв. м ... Читати далі »


Я-власник!
Квартира в ближньому центрі ( 15 хв. пішки до центру) з правильним плануванням за чеським проектом на вул. Ю.Липи. Охайна, побілка зроблена півроку тому. Двостороння, балкон з кімнати, санвузол і ванна окремо, встановлений бойлер. Готова для проживання. Деякі меблі можемо залишити. Поруч Арсен, Близенько, школи, садочки, парк, прекрасна транспортна розв'язка. 1й поверх 9поверхового будинку. Можна зробити добудову. Заг. пл.57 кв.м, кімнати :11,4кв.м, 15,4 кв.м, ... Читати далі »


Продам двокімнатну квартиру по вул Шептицьких, Заг площа 31метр, 1 поверх з 4. Гарний житловий стан, газ котел, балкон, можлива добудова. Дуже гарна локація. Добре під здачу. ... Читати далі »


Продається 2-х кімнатна квартира ,від власника по вул.Черемшини. Кімнати розділені, 2-й поверх, балкон лоджія засклений з шафою купе та бамбетлем під речі. Кімната 16,5 кВ.м.,8 кВ.м.,кухня 7,5 кв.м,коридор 8 кв. м.,санвузол суміщений. Квартира дуже світла, після ремонту, повне обладнання, кондиціонер, бойлер, три шафи купе, всі меблі, холодильник, пральна машина, сучасний дизайн. Гарне розташування-трамвай, маршрутки по вул. Личаківській - 10 хв., від центра. Тиха, зелена, сонячна вулиця. Квартира повністю ... Читати далі »


  

 

Продаю 2- х кімн. квартиру на Сихові, вул. Чукаріна11. Площа 50кв.м. , кухня 9. Поверх 5-тий із 9-ти. Тип будинку чешка, панельний. Квартира дуже тепла, централізоване опалення, не кутова. Житловий стан, є ліфт. Встановлені металопластикові вікна, броньовані двері, засклений балкон. ... Читати далі »


   

Продаж 2 кім квартири. Новобудова. ЖК Авалон Комфорт шевченківський район. Кімнати та вигоди ізольовані. Ремонт .Меблі. Підігрів підлоги. Поруч садок, школа.Деталі за телефоном. Власник ... Читати далі »


Продаж 2-кімнатної квартири або під комерцію в австрійському будинку на в. Шептицьких Галицьк р-н, Львів з підвалами, 1-й поверх.
Квартира 2-х кімнатна, 55,6/37,4/18,7 кв.м (кухня – 13.1) + 2 підвали 19,6 кв.м., висота стелі 3,4 м, опалення – 2 п’єци, паркет.
1-й поверх 4-х поверхового австрійського будинку, матеріал стін - цегла, товсті стіни.
Львів, тихе місце, поряд Собор Св. Юра, політехнічний університет, парк, 10 хв. до привокзального ринку.
65000 USD. Детальніше ... Читати далі »


Продаж в тихому районі. 2-х кімн. квартира з євроремонтом на вул. Папоротна, 1/2 цегла, 44/32/6, кімнати суміжні, м/п вікна (виходять на спільне затишне подвір’я), стоять всі лічильники (газ, світло, вода). Опалення: котел двоконтурний (підігрів підлоги – кухня, коридор, ванна). Вода цілодобово. Швидкісний інтернет. Стаціонарний телефон. На подвір’ї знаходиться сарай з підвалом, великий гараж (4,5м х 5,5м) з оглядовою ямою. Поруч знаходиться школа, садок, озеро, парк з дит. майданчиком, до маршрутки (5 хв) зручна транспортна розв’язка. Ціна 47000 у.о. 

  

  

  


Площа загальна: 48,6 м2 
Площа житлова: 27,2 м2 
Площа кухні: 7,5 м2 
Район: Шевченківський 
Тип будинку: цегляний 
Сторона: південна 
Квартира знаходиться в районі вулиць Варшавська-Чолновола, 9 поверх 9-ти поверхового будинку, над квартирою технічний поверх (можливість надбудови), квартира без ремонту, кімнати ізольовані, ванна і туалет роздільні, є балкон і лоджія, будинок заселений в 1978 році, проведений кап. ремонт ліфта, центральне опалення, гаряче водопостачання, кухня працює на електриці, розвинена інфраструктура, близько до транспорту. Оголошення подане власником квартири. Ціна - 35000 $, 

 

   


Продається 2 кім. квартира на вул. Шевченка, 4/9 пов. панельного будинку, 51,2/29,8/7,3 (додатково в загальному коридорі добудовано кладову 3 м2). Квартира в хорошому стані- в 2014 році зроблено ремонт, постелено новий ламінат, утоплено зовнішні стіни зсередини в кімнатах, кімнати ізольовані, з вітальні засклений балкон, санвузол ізольований, центральне опалення, всі лічильники (газ, вода гаряча/холодна, світло, будинковий лічильник на опалення), є електричний бойлер 80 л. (залишається), сучасна вбудована кухня (залишається), 2 підвали (один придатний для зберігання овочів та консервацій), інтернет, паркомісця під вікнами. Тихий район, поблизу знаходяться школа, садок, супермаркети Сільпо, АТБ, ринок, 3 хв. до зупинки транспорту. Власник 

 

   


Продається 2-х кімнатна квартира з євроремонтом на Сихові поряд парку, дитячий майданчик, школа та садочок. Ідеально для молодої сімї чи старших людей. 5 хв до трамвая та супермаркету, ринку Шувар. 
Загальна площа 60 м2(житлова 30 м2, кухня 7 м2) Дубовий паркет в кімнатах, нова сантехніка. Нова газова плитка, пралка з сушаркою та холодильник. Великий загальний коридор спільний з сусідом. Панельний будинок, сонячна сторона. 
Є паркомісце для одного авто з охороною поряд будинку. 
Вікна виходять на сонячну сторону є засклений балкон, пластикові вікна. 
Ціна вказана з меблями та новою побутовою технікою. 
Ціна 45000 у.о. З технікою та всіма меблями. 
Можливий торг реальному покупцю! 

   


Світла, затишна 2-кімнатна квартира на 3-му поверсі у заселеній новобудові у житловому масиві Пасічний. Якісний стильний ремонт, робили для себе, залишаються вбудовані меблі та техніка в кухні (посудомийка, духовка, витяжка, варочна поверхня) та в ванній кімнаті, кондиціонер, підлога з підігрівом, гардеробна кімната, якісні шпоновані двері Меранті, охоронна сигналізація, гарне планування. Загальна площа 78,6 кв.м., кухня-студія - 18 кв.м. Район швидко розвивається, сучасні дитячі майданчики, магазини, стадіон поруч. Ціна 67 тис.дол.


Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Чернігівській в авсстрійському люксі, 3-й поверх в 4-х поверховому будинку ( по дві квартири на поверсі). Загальна площа 70 кв. м. Велика правильна кухня кв.м. Житлові кімнати ізольовані. Велика ванна і туалет окремо. Висота стелі 3.05 м. Ремонт зроблений в 2010 році. Квартира не кутова. Вікна виходять на схід та захід. Світлі і теплі кімнати, хороший паркет. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги в кухні, коридорі, туалеті і ванній. Лоджія зі спальні виходить у великий сад. Сходова будинку з мармуру. Броньовані вхідні двері , сигналізація. Приватизоване півпідвальне приміщення 10 кв.м. в якому є туалет, душ, тепла і холодна вода, вікно і вихід в сад. Квартира у відмінному стані, чиста і доглянута. На кухні і в кімнаті окремі нові меблі. Поруч "Винниківський" та "Галицький" базари, школи в т.ч. музична, лікарні, аптеки, магазини, гарна транспортна інфраструктура. Тихий і спокійний район. Хороші сусіди. Квартира має гарну ауру. П. Степан. Власник 89000,$


Світла, тепла, затишна 2-кімнатна квартира на 3-му поверсі у зданій та заселеній новобудові, з хорошим якісним ремонтом, вбудованими меблями та технікою (посудомийка, духовка, витяжка, варочна поверхня), кондиціонер, 2 санвузли: велика ванна кімната 7 кв.м., з меблями, в іншому санвузлі душова кабіна) підлога з підігрівом в коридорі, кухні та санвузлах, в кімнатах паркетна дошка, величезна засклена лоджія, гардеробна кімната, охоронна сигналізація, гарне планування. 
Порядні та дружні сусіди, орендоване місце в підземному паркінгу, сучасний великий майданчик у дворі, кілька продуктових магазинів, салон-перукарня, ремонт взуття, садочок - усе у будинку, поруч сучасний стадіон, ліс." 
Загальна площа 78,6 кв.м., кухня-студія - 18 кв.м., житлова площа 34,9

 


Двохкімнатна квартира на двох рівнях (3 та 4 поверхи 4-х поверхового цегляного будинку) з балконом. Простора, світла, дизайнерський ремонт. Польський будинок після капітального ремонту, перекриття залізобетонне, сходи загально-будинкові залізобетонні. Вхід парадний в коридор. Площі приміщень: загальна 62,7м2, житлова 46м2, кімната на 3 поверсі 18,4м2, кімната на 4 поверсі 27,6м2, кухня 7,9м2, ванна з туалетом 3,5м2, коридор 5,3м2. Кімнати сполучені внутрішньо-квартирними дерев’яними сходами на металевому каркасі. Підлога в кімнатах паркет з масиву дуба, у ванній плитка, в кухні та коридорі лінолеум. Вікна і балкон орієнтовані на південь, виходять на внутрішньо-будинкове подвір’я. Вікна нові дерев’яні з металевою німецькою фурнітурою Roto, двокамерний склопакет. Продається з меблями (столи, стільці, табуретки, дивани) та обладнанням: сантехніка (ванна, унітаз, умивальник), вмонтовані меблі (в кухні, ванній та шафи-купе в кімнатах), вбудована техніка (газова поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, газова колонка з електрогенератором – не потребує підключення до електромережі, газовий лічильник), пральна машина, холодильник, все нове 2013-2016 роки встановлення). Опалення: 4 газові конвектори та 1 електричний конвектор потужністю 1кВт у ванній. Нова мідна проводка прокладена згідно вимог державних будівельних норм, розподільчий щиток з автоматами на кожне приміщення, окремо на розетки і освітлення та пристроями захисного відключення на ванну та кухню. Водопостачання цілодобове, нові водопровідні труби, 2 лічильники на воду (у ванній та кухні). Стаціонарний телефон та інтернет від Укртелекому та домофон. Підвал 4м2. Квартира розташована в історичній частині Львова за 150м від Площі Ринок. Ціна 230 000 $

  

  

   


Продаж 2-х кімнатної квартири в новобудові, вул. Стрийська , загальна площа 58 кв.м, ,житлова 40 кв.м, вітальня 18.м.кв, спальня 13 м.кв, кухня 10 м.кв., ванна кімната 4 кв.м , лоджія 1.8 м.кв. , гардеробна 1.6 кв.м, комфортне планування, свіжий євроремонт, в квартирі присутня нова вмонтована кухня,вигоди суміжні, гардеробна ,балкон лоджія вихід з кухні, квартира готова до заселення! Будинок зданий в експлуатацію, 10 поверх (11 поверхів в домі) стіни – цегляні, із зовнішнім утепленням пінополістиролом; висота стелі – 2,7 м; автономне газове опалення. Є підземний паркінг. Зручна транспортна розвязка. Поряд оптовий ринок "Шувар", автовокзал, Арена"Львів", супермаркет Ашан.Ціна 52 000 у.о. ТЕРМІНОВО! Продаж від власника без посередника та маклерських послуг.

  

  

  


Продається 2-х кімнатна квартира в центральній частині Львова, бічна вул. Джерельної за 48 тис у.о. Поруч ТЦ Форум і Краківський ринок, 7 хв. до Оперного театру. Квартира розташована на третьому поверсі трьох-поверхового польського будинку. Вхід з коридору. Індивідуальне опалення, двохфункційний котел, тепло-ізольована стеля, підігрів підлоги, поміняна сантехніка, гардеробна. Висота стелі - 3,40

  

    ... Читати далі »


Квартира в центрі міста. Заг.площа 40.7кв.м. Житлова 32.2кв.м. Є документи (декларація) на реконструкцію горища над квартирою + ще трохи над сусідами. Підвал 7м. Охайний, гарний під'їзд, озеленене подвір'ячко. До Форуму 2 хвилини пішки, до Оперного театру 5 хвилин, до Високого Замку 5 хвилин. Навпроти школа 87, за нею ще одна, 53. Поруч палац ім. Г.Хоткевича, дитячий садок, продуктові ринки, магазини, поліклініка. Транспортна розв'язка ідеальна в любий напрямок міста. З балкону видно телевежу Високого Замку. Ввечері світиться! 49.900у.о. Продаж від ВЛАСНИКА. Торг в межах розумного. Можливий обмін на котедж біля Львова/ у Львові.


Безпосередньо продається 2-кім. кв-рa по вул. Шевченка (бічна Єрошенка) 53кв.м., 2/5 цегла. МПВ, утеплена лоджія фактично з'єднана з кімнатою (панорамне вікно). В другiй кім. балкон. Брон. двері, підвал. Завдяки лоджії квартиру можна перепланувати. Санвузол окремо. Ремонт квартири відбувся 2 року тому. В під'їзді встановлено домофон. Зелений, затишний двір. Хороше розташування:10 хв піш. до вокзалу, центру та унiверситету. Поруч (2 хв) трамвайна та маршрутна зупинка. В підвалі новий, німецький котел. В квартирi усі лічильники-газ, електроенергія, вода. Реальним покупцям суттєвий торг. В квартирi залишаються деякі меблi та кухня. ЦІНА 48,000 $ Прохання до маклерів- не турбувати. 

   


Терміново! Велика світла квартира (64 кв.м) правильного планування у будинку особнячного типу .Ізольовані квадратні кімнати (19 і 18 кв.м), кухня (9 кв. м) великий коридор (12 кв.м), вигоди окремо, зашклений балкон, кладова.Можливість приєднання горища. Частковий ремонт (кімнати): замінено електропроводку, вікна Salamander, одна кімната побілена, інша - оштукатурена під побілку. Встановлено якісні дерев'яні міжкімнатні та броньовані вхідні двері. Замінено сантехнічні труби, встановлено всі лічильники. В кімнатах і коридорі буковий паркет. Кухня, вигоди і коридор потребують ремонту. Озеленена прибудинкова територія. Місця для паркування авто, дит. майданчик. Неподалік ринок та супермаркети. Розвинена інфраструктура. Поліклініка, школи та дит. садки. 50 000 у.о. Можливий торг! 

   

   


Продається двокімнатна квартира в галицькому районі.вул Б.Меретина , бічна вул. Городоцької. 45 кв. Зроблено капітальний ремонт, є можливість приєднання горища( зроблено металеві сходи на верх).Квартира південна, всі кімнати світлі, стелі 3.30. Тихий двір, зручний вхід, під'їзд на три квартири, квартира одна на поверсі, також є великий підвал. Терміновий продаж в зв'язку з переїздом. 40 у.є. торг.Показ в будь-який зручний для вас час

  


Продам 2-х кімнатну квартиру в м.Львові по вул.Зеленій. Власник. Площа 55,4 м2, кухня 10 м2. Кімнати ізольовані, Ванна-туалет окремо, висота стін 2,80 м. Паркет, автономне опалення , є всі лічильники, Труби та проводка замінені Утеплений фасад Стан хороший, затишно.Спокійні сусіди. 1-й поверх Зручна транспортна розвязка 3 хв.- кільце ДБК. Ціна 33.5 тис дол. Посередників не турбувати! 


2-кімнатна квартира по вулиці Трильовського, власник. Площа 51 кв.м, кухня 9 кв.м. Кімнати ізольов. Ремонт, вбудов. сучасна кухня, 3 шафи-купе. Залишаються всі меблі – спальня, кухня, вітальня, а також поб. техніка. Квартира світла (вікна на схід). Всі труби та проводка замінені. Ванна-туалет – ізольовані, якісна плитка. Зроблений ремонт на балконі, всюди металопласт. вікна (Rehau)і. Ламінат, міжкімнат. двері з нат. масиву сосни. Проведене кабельне ТВ та інтернет. Висота стін – 2.75м. 
9 поверх,над ним тех. сухий поверх (заг.S 230 кв.м), висота 2,3 м (кап. перекриття всього будинку здійснено 2 роки тому за рах. ОСББ), який використовується як горище, (доступ туди мають тільки 2 квартири верх. поверху.будинок в ОСББ, яке визнано одним з кращих у Львові, в під’їзді ремонт, двері на домофон, дитячий майданчик. Є тепловий лічильник, що суттєво зменшує витрати на ком.послуги. В планах утеплення всього будинку за рахунок ОСББ та фонду. 
Зручна транспортна розв’язка – 5 хв до кінц.зупинки «Санта-Барбара», «Іскра». Під вікнами супермаркет «Близенько», прод. ринок, супермаркет «Рукавичка» та ін. прод. маг. 3 садочки в межах 1-5 хвилин - №40, 140, 176, 5 шкіл також в межах 1-5 хвилин - №1, №98, №93, «Дивосвіт», №90.ціна 39000дол, власник


Продаємо квартиру в Центрі Львова. 2 кімнати суміжні, велика кухня, парадний вхід. 1.250.000 грн. ~ 46.000$. 46 м2. Парове (власне) опалення, балкон, нова сантехніка, душова, у санвузлі є вікно, високі стелі, житловий стан. 3 поверх з 3, над квартирою велике горище, сухе. Дах ремонтований 5 років тому. Чудове сполучення з будь-яким районом міста, зупинки трамваю, тролейбуса...Ідеально під оренду або для молодих людей. 


Хороша 2-кімнатна квартира в "сталінці" в доброму районі 50/32/5.2 1/4ц, можна під бізнес або під житло. Сталінка - це найкраще і саме надійне житло на вторинному ринку і серед багатьох новобудов. Стіни товщиною більше, ніж півметра, висота стелі - 3,20 м, тільки 4 поверхи. 
Будинок знаходиться в районі з дуже розвинутою інфраструктурою: коло будинку зупинка (маршрутки, тролейбуси), в 10 хв. зупинка трамваю 2, до центру 10 хв., також близько знаходиться цілодобове Сільпо і Привокзальний ринок. Біля будинку є кілька дитячих майданчиків і парк. 
Хороший стан квартири - тепла та суха, пластикові вікна, поцикльований паркет, плитка в коридорі, ванні і кухні, ЦО. Кімнати роздільні, є вмонтована велика шафа-купе та вмонтований робочий стіл в ніші. Ванна і туалет об'єднані, є новий гідробокс 1,10Х1,10 м, та вмонтована шафка в ніші. Міжкімнатні двері поміняні, на вікнах грати. Вікна виходять на кут Боберського-Героїв УПА. 
Район дуже перспективний в плані бізнесу - будуєься багато новобудов, відкривається безліч магазинів. Весь перший поверх нашого будинку вже проданий під бізнес. Це Ваш шанс розпочати власне діло!!! Ціна-49000 у.о. Можливий обмін на більшу в цьому районі з доплатою


Унікальна каватира - є тераса площею майже 60кв.м. Тераса на половину зашклена(зимовийсад). Майже готова документація на перебудову зимового саду в повноцінну 3-тю кімнату (проект на реконструкцію всієї квартири, безтерміновий - почати можна коли завгодно). Над квартирою є горище. Опалення індивідуальне. 
Тихе місце - з однієї сторони сквер, з другої стадіон, в 15 хв пішки від центру міста. 
Наразі ідуть підготовчі роботи до реконструкції, замовлені дерев'яні вікна. Квартира буде в продажі лише декілька місяців. Якщо не продам, то буду будуватися і жити далі. 
Причина продажу - хочу особняк. 

Ціна в USD 125 000

  

  


Цегляний будинок по вулиці Біберовича. (Бічна вул. Шевченка) Квартира з євроремонтом, нова сантехніка, бойлер, лічильники на воду та газ, лоджа, підвал, кладова, кімнати ізольовані. Потрібно тільки розставити свою мебель і все. 100м від будинку до школа та ВПУ. До садочка 600м. 2 футбольні стадіона, дитячий майданчик біля будинку в 20хв ходьби ліс. Причина продажі - переїзд

  

 


Двох кімнатна квартира в новобудові по вул.Лінкольна. будинок зданий та заселений.(Шлагбаум-відеоспостереження-безшумний ліфт). Своє опалення, двох-функційний котел, засклений балкон, біля будинку дитячий майданчик. Ремонт робився для себе. Залишається все вмунтоване. (Кухня,шафа купе) При бажанні можна залишити всі меблі. Поруч школа-садочок. Від Власника...Розумний торг. Є у власності підвал 6м. 68000$

   

   


Продам 2 кім квартиру студію в районі Левандівського ринку, по вулиці Широка 65. Зроблено капітальний ремонт та перепланування з 3 на 2. Все нове: вікна 5 камерні, двері на замовлення з деревяного брусу, на підлозі паркет. Всі комунікації нові: електрика, сантехніка. Квартира продається з меблями. Ціна 46 000$ Торг для реальних клієнтів.

 

   

   


Планування кімнат: ізольовані 
Є великий балкон - довж. 6м., 2 входи - з кухні та з кімнати, також включено 2 підвали 
Площа загальна: 48 м2 
Вхід у квартиру: в коридор 
Поверх 1/5 цегляний 
Стан ремонту: електропакети у квартирі, замінені електричні дроти, сантехнічні труби, перекладений паркет, деревяні міжкімнатні двері (сосна). 
Вигоди окремо 
Опалення: центральне 
Водопостачання: постійно

  

 

 

 


Продаж квартири в зданій новобудові з якісним ремонтом заходь та живи!!!+ ВЛАСНА ТЕРАСА!!!! Будинок 9-ти поверховий, кварира знаходиться на 5-му поверсі, є ліфт, дитячий майданчик в дворі + паркомісце + підвал! 
Загальна площа 60м. дві кімнати, металопластикові вікна, міжкімнатні двері, броньовані двері, сан. вузол роздільний. Зроблено хороший ремонт, з якісною сантехнікою та плиткою. Ванна кімната облаштована. Є індивідуальне опалення . В кухні нові меблі, балкон з виходом на власну терасу 22м. Власник

   

  

  


Квартира, площею 66 м.кв. (польський напівлюкс) розташована у парковій зоні, вулиця не проїздна, веде на Високий Замок,є власний, зелений, закритий двір.До центру 8-10 хв. Вхід у квартиру парадний (в коридор). 3-ій поверх (всього 4).Кімнати - 25 м.кв. і 18 м.кв. (суміжно-ізольовані).Опалення - пічне.Ванна і туалет окремо, у ванні ремонт.В кухні балкон, який виходить у двір.Паркетне покриття.Є підвал-12 м.кв. 


Продам 2-х кімнатну квартиру, 50м.кв. з ремонтом і меблями в Сихівському р-н,за 45 000 $, бічна вул.Дністерської. Цегляний будинок, 2й поверх, євроремонт, нова сантехніка. Кухня 9 м.кв. Дві роздільні кімнати.Велика засклена утеплена лоджія + кладовка. Всі меблі залишаємо, окрім телевізора. Кімнати окремо, два коридори. Великі шафи купе в коридорах. Зручний доїзд до всіх куточків міста, поблизу кілька супермаркетів і базар, дит. майданчики, школа, дві лікарні. Не чути машин, р-н тихий,спокійний


Пропоную Вашій увазі у тихому районі 2 кім квартиру з євроремонтом, по вул. Вагонна 7, з ізольованими кімнатами заг. площею 44,8 кв.м, житловою - 26,7 кв.м, та площею кухні 7,4кв.м, в добротному будинку з гарним під’їздом, дверима з домофоном та майданчиком для дітей. В квартирі світлі кімнати, підвісні стелі, шпалери, металопластикові вікна, паркет, броньовані двері, бойлер. На сходовій клітці є кладова, також є можливість на добудову балконів. Будинок знаходиться в 3 хв від зупинки, в 2хв від магазину, ринку, близько поліклініка, 5 хв до школи і дитячого садочка. В будинку створено ОСББ

 


Продається 2-кімнатна квартира вул.Мазепи загальною площею 47,2 кв.м.;кухня 8 кв.м ; кімнати 15,2 та 11,0 кв.м. Зроблений свіжий євроремонт по всій квартирі . Дуже тепла ,сонячна сторона , якісні м/п вікна , вхідні броньовані двері, нова проводка, ламінат, венеціанська штукатурка, засклені 2 балкони (м/п рами), кухня залишається . Перша лінія від дороги, приємні сусіди. Поряд супермаркети, школа , садочки, транспортна розв»язка , т.б. зручний район, розвинута інфраструктура. В квартирі після ремонту ніхто не жив. Об»ява від власника. Ціна 51 500 у.о. Торг. 


Продається 2-кімнатна квартира від власника. Світла, суха, тепла, з вікнами на південь і мальовничим краєвидом в новому тихому зеленому районі зі свіжим не міським повітрям, – у 15-ти хв. їзди до центру. Все необхідне в мікрорайоні є, – школа, садочок, всі магазини, ринок, поліклініка, транспорту багато, зупинка поряд. 49,3/27,4/8,4; 5-й/10-ти,П. Квартира не кутова, кімнати ізольовані, балкон, велика кухня й коридор, ванна, туалет, комірка, підвал, домофон, інтернет, залишаються всі меблі крім техніки. Житловий стан: вікна МП, двері подвійні дубові, підлога дерев'яна, сантехніка поміняна, лічильники на воду і тепло, – потребує санітарного ремонту. (Планування квартири у фото-додатку). Житло для тих, хто хоче жити у великому місті але любить свіже повітря. Вартість 30500$. Торг. Терміново! Посередникам прохання не турбувати!!!

  


Продається квартира з усіма меблями та побутовою вмонтованою технікою (холодильник, духовка, плита, посудомийна машина, пральна машина). В кожній кімнаті є кондиціонер. Тільки зроблений ремонт (проектував все дизайнер). Перероблена з 2-ох кімнатної на 3-ох кімнатну (є вітальня, дитяча, спальня), є новий технічний паспорт. Квартира світла і простора, тепла. Вся електрика (проводка) і сантехніка (труби, стояки) поміняні. Ціна 46500,00дол. Від власника. Торг

  


Продам 2 кімнатну квартиру Шевченківський район по вул. Шевченка, 360 (Рясне-1) 5 поверх,будинок 9-ти поверховий, цегляний. З ліфтом, 
Зручне розташування: поряд все необхідне, Cільпо, базар, безліч аптек, дит. садок, школа, зупинка через дорогу, під будинком парк "Червоний мак" і дитячий майданчик. 
Квартира не кутова, дуже тепла, світла, сонячна сторона, суха,кімнати та виходи ізольовані , 
Балкон з меншої кімнати, центральне опалення, є підвал. Загальний коридор на 2 квартири. Хороші, приємні сусіди. 
Оголошення від власника. 

+ вже замовили нові пластикові вікна Rehau, через тиждень поставимо!

 


Продається 2-кімнатна квартира в 4-поверховому цегляному будинку. Загальна площа 42 кв.м. Кухня – 6 кв.м. Квартира на останньому поверсі, у доброму стані. Південна сторона. Кімнати ізольовані. Є навісний балкон. Санвузол суміщений. В квартирі недавно проводився ремонт. Вікна, двері – дерев’яні. Опалення центральне, є газова колонка на підігрів води. Встановлений газовий лічильник. Проведений телефон. Квартира по вул.Золотій, за 10 хв. до центру. Поруч – Краківський ринок. Ціна – 29 200 $.


Продам 2-кімнатну квартиру в хрущівці. 4-й поверх 5-типоверхового цегляного будинку, не кутова. Кімнати 18 і 9 кв.м, кухня - 5.8 кв.м., вигоди разом, балкон. Вікна виходять на парк. В 5 хвилинах Краківський ринок, недалеко зупинки транспорту, 10-15 хвилин пішки до центру. Поруч школа, стадіон. Хороший район, хороші сусіди. На подвір'ї є місце для авто. Квартира сонячна. Потребує (!!!) ремонту. Кілька років тому частково був зроблений ремонт у ванній кімнаті (замінено труби, плитку, унітаз). Один власник. Без посередників. Ціна 35000 $. Невеликий торг. Маклерів, ріелторів, агенції, есс. прошу не турбувати


Продаю 2кімнатну квартиру по вул. Любінській в р-ні аеропорта. 2 поверх 10типоверхового цегляного будинку, збудованого в 1996 році. Квартира сонячна, тепла, некутова. Загальна площа 47,8. Житлова 26,7. Кухня 7,4. Квартира обладнана лоджією 1, 6 кв.м. Навпроти будинку парк, в дворі гарний дитячий майданчик. Ідеально для сім'ї з дітьми. Всі документи готові для продажу. Квартира без історії. Перші повнолітні власники. Ціна 43000. Враховуючи відсутність маклерських відсотків, реальному покупцю можливий торг, але невеликий. З МАКЛЕРАМИ СПІВПРАЦЮВАТИ НЕ БУДУ!!! ПРОШУ НЕ ГАЯТИ СВІЙ І МІЙ ЧАС.


2-кiм, Кн.Романа. 67,5/42,7/10,4 4/6 ц. австр., будинок №26, висота приміщень - 3,3 м, телефон + iнтернет, вода постійно гаряча\холодна. Кiмнати сумiжнi, кухня, ванна, туалет – В IНДИВIДУАЛЬНОМУ КОРИСТУВАННI, СПIЛЬНИЙ ТIЛЬКИ КОРИДОР. Сусiди вiчлевi. Розглядається варiант продажу разом з меблями. Власник однiєi частини квартири Має першочергове право викупу, у випадку якщо якась з частин буде продаватись. Вiдповiдно якщо в людей є грошi, то з часом можна викупити всю «панську» 7-ми кiмнатну квартиру. Ціна 43 000 у.о.

 

 

  


Продається 2-х кімнатна квартира у Сихівському районі, по вул.Хуторівка,34, 1-й поверх, 9-ти поверхового панельного будинку, загальна площа 49,5 м2. МП вікна, паркет, ізольовані кімнати. Встановлено усі лічильники, бойлер, відокремлено ванну кімнату та туалет. Від'єднано від ЦО. На вікнах грати, західна сторона. Можливо використовувати приміщення під офіс. Зручна локація, поряд дитячий садок, школа 96, ринок "Шувар". Пропозиція від власника. Приблизно. Оціночна вартість 50 т.$ можливий торг, розглянути пропозиції оренди під офіс або для проживання студентів (довготривала оренда)


2 кімнатна квартира площа 43,7м2, 4п/5п в панельному будинку по вул. Яворицького. Кімнати ізольовані рознесені по обидві сторони коридору, сонячна сторона, світла, бойлер, залишаємо шафу купе на 3м (на всю ширину кімнати), кухню з меблями. Вид з вікна на зелену алею. Великий двір з дитячим майданчиком. Поблизу 100м дитячий садок та школа з стадіоном. Зручна транспортна розв'язка. 36 000$ 

  

  

  

  


Квартира на Стрийській, р-н Автовокзалу, цегла, 48/28/9, 2 кім, 1/9 пов, не кутова, кімнати ізольовані, нова сантехніка, лодж. засклена, в хорошому стані. Чудово підходить під комерційне приміщення. Без посередників!!! 

  


Цегляний будинок по вулиці Біберовича. 
Квартира з єврорем, новою сантехнікою, великий балкон, підвал, кладова. 
100м від будинку до школа та ВПУ. До садочка 600м. 
Фото кімнат вишлю по потребі. 
Продаж без посередників!


2 кімнатна квартира площа 53м2, 8п/9п в панельному буд. по вул. Демнянська. Кімнати ізольовані, сонячна сторона, кондиціонер, бойлер, 2і шафи-командор, кухня з технікою. Вид з вікна на шкільний стадіон, 2 гаражних кооперативи 150м від будинку, дитячі та спортивні майданчики біля будинку , 2і школи та новий дитсадок. Тихо, затишно, хороші сусіди! 45 000 ує. Покупцю - оренда або продам гараж в кооперативі


Продається 2 кімнатна квартира 40/27/7 2/2 по вулиці Городоцькій (район Левандівського моста, жир комбінату). Цегляний будинок з дерев'яним перекриттям, горище (є можливість надбудови), поміняний дах. Правильне планування, високі стелі (3м), 5-ти камерні М/П вікна,металеві вхідні двері, поміняна сантехніка і труби, нова електропроводка, утеплена стеля і підлога, індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), квартира економна по ком. послугах. Відмінний житловий стан (капітальний ремонт зроблений рік тому), продається разом з меблями зробленими під замовлення, технікою. Є власний балкон з накриттям.Тихі сусіди, зручна транспортна розв'язка, вся потрібна інфраструктура. 45000$ Можливий обмін на будинок у Львові, або біля

  


Від власника. 
Продається квартира на вул. Головатого 1 з меблями та вбудованою технікою (варочна поверхня та духовка з білого гартованого скла MasterCook, витяжка Gorenje, посудомийна машина Bosch, пральна машина Electrolux). Броньовані двері, м/п вікна, абсолютно вся сантехніка нова (змішувачі Armatura, труби водопостачання та каналізації), лічильники води та світла. Підключено інтернет від Київстар. Свіжий ремонт з якісних матеріалів, утеплена підлога в кімнатах, підігрів підлоги в кухні, ванні та коридорі. Є засклений утеплений балкон. У спальні є гардеробна кімната розміром 2,5 м на 1,5 м. Дуже хороший район, поруч магазини, аптеки, дві школи, садочок, церква, поліклініка, районна адміністрація, зручний вихід на вулиці Виговського, Городоцьку та Любінську, хороше транспортне сполучення. Сусіди адекватні. Облаштована територія навколо будинку, паркомісце для автомобіля одразу напроти під’їзду. Квартира затишна, має хороший мікроклімат – взимку тепло, влітку прохолодно. Ціна: 46900 $, торг

 


1 2 3 4 »