Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 19.03.2024, 05:02
Нерухомість в Львові » Продаж будинків у Львові (купити будинок Львів)

Новобудова 2020 р. вул. Коцюбинського, з\б перекриття, 104/60/10 кв.м., цоколь, два пов. та.мансарда, подвір'я, має статус квартири ,ремонт, частково вмонтовані меблі, 4 ізол. кімнати, 4 санвузли - при кожній кімнаті є свій індивідуальний санвузол і на 1-ому пов є гостьовий санвузол. Балкон, тераса. Ідеальне планування ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків у Львові (купити будинок Львів) |

Продаж 1/2 будинок по вертикалі, вул.Новознесенська. Заг.пл 105 м2 складається з 4 кімнат 2 санвузлів та 2 кухонь (дві 2к) з окремими входами інд.опалення брон.двері МП вікна утеплений своє подвір'я із заїздом для авто 2сот ... Читати далі »


Продається цегляний будинок по вул.Тарасівська, Личаківського району. Будинок півторачка з приватизованою ділянкою 10 соток, в користуванні 30 соток. Хороший дорослий сад, оброблена земельна ділянка,чисте повітря, можливість реконструкції або добудови в залежності від вподобань та бажань задовільнить вимоги, як молодих людей так і людей у віці. Існуюча будівля має 4 ізольовані кімнати, ... Читати далі »


Будинок знаходиться на вул. Сеньковича (Голоско), близько до центру - 3 км від оперного театру. Безпечний, тихий район, привітні сусіди. 

Площа 140 кв. м. 

Збудований у 2006 р., цегляний. Є світло, газ, телефон, інтернет. Стоїть водяний насос та бак на 500 Л. Незавершений ремонт. 

Є цокольне приміщення із гаражем, бойлером та опалювальною системою. 
2 поверхи по 2 кімнати та підсобкою або туалетом. Також на горищі знаходиться мансарда із видом на високий замок (не врахована у заг. площу). Додаю фотографії із тех. паспорта. 

Причина продажу - переїзд закордон

  

   

 


Котедж 73/40/16з ремонтом та меблями в котеджному містечку біля Львова. На першому поверсі кухня - вітальня 16 кв.м. На другому- дві кімнати (12 кв.м и 8кв.м). Велика мансардна кімната 20кв.м. Санвузел 4.4 м розташований на першому поверсі. Криша – металочерепиця, утеплена. Всі комунікаціі (світло, вода, канализація,автономне опалення). Земля перед котеджем. Дім в сучасному котеджному містечку, під охороною. Живописне місце - озера, ліс. Поблизу магазини, школа, дитячий садочок та т.п. Або обміняю на 2-х кімнатну квартиру у Львові (розгляну всі варианти). 35000 у.о.

   

   

  


Д І Л Я Н К А 
Площа: 550 м² (5,5 соток) 
Оформлення: тротуарна плитка (бруківка) і газон (трава); 
Тип рельєфу/грунт: рівнинний; чорнозем; 
Огородження: металевий лист+ворота (радіоуправління); 
Безпека: відеоспостереження+ охоронна сигналізація+група швидкого реагування; 
Місцезнаходження: Львівська область, Яворівський район, с. Рясна-Руська (6 км до Львова; 15 км до центру Львова); в населеному пункті. 
Тип пропозиції: від власника 
Особливості: криниця (скважина); фруктовий сад; стоянка для автомобіля; мангал; басейн (літній). 
Б У Д И Н О К 
Загальна пл.: 140 м² 
Житлових поверхів: 2 
Кімнат: 5 
Рік побудови: 2014 
Стан будинку: дизайнерське оформлення 
Тип даху: металочерепиця 
Тип стін: цегла (1,5 цегли) + утеплення 
Характеристика приміщення: новий ремонт; 
Утеплення: зовнішнє і внутрішнє ; 
Комунікації: електрика, газ, водопостачання, інтернет, телебачення, вентиляція ; 

Усі юридичні моменти узгоджено. 
Право власності на нерухомість та на землю: приватне (держ.акт приватизації).
Ціна : (основна ) - 126’500 $ (з меблями і технікою як на фото); торг. 
- Оплата частинами : половина суми (50%) - одразу , решту частинами ( за домовленістю);

  

  

  


½ будинку по вертикалі 95 кв.м. Будинок і земля 3 сотки приватизовані. Окремий вхід. Всі комунікації централізовані. Добрий стан. Потребує ремонту опалення. Капітальний фундамент і перекриття. Можливість надбудови. Подробиці по телефону. Ціна 77 000 у.о. можливий торг, терміново. 

 

   

   


Будинок побудовано з польськоі цегли(товщина стіни 50см). Дві кімнати(17 і 11м2), кухня(6,5м2), душова та с/в спарені(3,5м2). У будинку є горище та підвал(28 і 10м2). У 2011р. зроблено ремонт(уся сантехніка та електрика нова). Встановлений двохфункційний котел 24кВт Vesten(Італія). Світло, вода, газ-лічильники. Вікна енергозберігаючі(двохсторонній золотий дуб) польського виробника. 
Проведено телефон та інтернет. 
Будинок має спільну стіну з сусіднім будинком(на фото видно). Є можливість розбудови. 
Ділянка 7,12 сотих-правильної форми(червоних ліній на ділянці немає). На ділянці розташований гараж та підсобне прміщення(потребують реконструкції). Сад. 
Школа-15хв, поліклініка(Виговського)-20хв, садок(Ряшівська)-15хв, магазин та автобус-5хв хотьби. 
Документи: будинок-витяг, ділянка-державний акт. Власник. 
Продам або обміняю на будинок(від 100м2) за кільцевою Львова, можливо не закінчений. 
Інші варіанти обміну не цікавлять. 85000 у.о.

 

 


Ціна 100000 у.o.

Будинок розташований на бічній вулиці до вул.Шевченка.
Спокійний та обжитий район з чуйними сусідами.
До школи пішки - 5 хв
До супермаркету - 10 хв
До зупинки маршруток - 2 хв

В даний час в будинку проживає сім'я.
Стіни в півтори цегли, товщиною 40 см.
Утеплений фасад і перекриття. Енергозберігаючі вікна.
Заг площа - 146 кв.м., житлова - 114 кв.м.
кухня, столова, ванна, 4 житлові кімнати.
Є погоджений проект на 2-й поверх.

Газовий котел, бойлер. Міське водопостачання і водовідведення, система очистки води для пиття і приготування їжі.
Електрика підведена 1 фазою до лічильника. На все стоять лічильники.
Ділянка площею 0,07га. На прибудинковій території додаткові будівлі: гараж, "альтанка", літня кухня, підвал та тех. приміщення.
На подвір'ї газон і доріжки з бруківки.
Подвір'я огороджене парканом із метал стовпців та сітки.
Будинок Надійний, зручний і сухий


Терміново! Продається 2-х поверховий особняк заг. площа 180 кв.м,з двома окремими входами ( можна на 2 сім'ї ) після ремонту, 5 кімнат+1 (на кожному поверсі кухня і санвузол)Будинок збудований з польської цегли, утеплений фасад. , автономне опалення , міська каналізація +всі комунікації, . приватизована ділянка землі — сад 4.5 сот. Ціна $200 000 ,можливий торг. Власник


Продам чудовий новий будинок в елітному місці біля Львова. Площа: 335 м2. Ділянка 10 соток під забудову з пропискою. Новий будинок с високоякісним ремонтом відомого українського дизайнера. Ексклюзивні італійські меблі, колекційна сантехніка, вбудована кухня, вся побутова техніка від кращих світових виробників. 7 кімнат, 3 спальні (кожна з власним санвузлом та гардеробною кімнатою), кабінет(можливе переобладнання в 4 спальню), велика вітальня, тераса, гараж, барбекю, басейн, ландшафтний дизайн, будинок охорони. Все нове. Ідеальний стан. Гарантійне та сервісне обслуговування. Будинок розташований у мальовничому місці. Пропозиція від власника!


ТЕРМІНОВО! ВІД ВЛАСНИКА.
Двоповерховий будинок (кооп "Львівський залізничник-південний", ур-ще Клепарів) розташ на дачній ділянці,на вулиці бічній до вул.Винниця. Проїзд центральний зі зручним доїздом до оперного театру на авто (до 10 хв), минаючи всі затори. В 100 м від будинку знаход Брюх лісництво. Час ходьби до маршруту 144 та 54 складає 5-7 хв.
Будівництво 2008-2012 р.р. Будинок обжитий, так як на даний момент в ньому проживає власник зі сім'єю.
Заг площа будинку 146 кв.м., житлова 118 кв.м. Товщина стін 40 см.
1 поверх (54 кв.м.): коридор, просторі житлові кімнати, велика ванна та кухня.
2 поверх (64 кв.м.): без ремонту, поштукатурений, розведене опалення.
2.5 поверх - стрих, який при бажанні можна переробити в мансардне приміщ.
Котел (чугунний "viadrus",Чехія) на дровах в прибуд котельні. Підігрів підлоги в коридорі, ванні та кухні. В жилих кімнатах дерев'яна підлога. Вода подається з криниці за доп глубинного насосу. Каналізація виведена до 2-ох секційної (по 4м глубини) вигрібної ями з переливом. Металопласт вікна та ковані грати на всіх вікнах обох поверхів. Покрівля із металочерепиці цегляного кольору, утеплена пінополістиролом із середини.
Ділянка 0,06 га, 20 * 30, рівна поверхня, прилегла до центр вулиці. На подвір'ї розташовані дит та спорт площадка.
Подвір'я огороджене парканом із металевих стовпців та сітки-рябиці, наявність металевих воріт.
При продажі залишаємо всі меблі та побутову техніку на кухні та ванній кімнаті.
З документами на приват землі і будинку все в порядку. Має місце оформлення прописки жителів будинку та присвоєння поштової адреси. Ціна 90 000 у.о.


Продається будинок двох поверховий, на дві квартири, по вул. Батуринська, бічна Клепарівської (СКА), біля гот. Власта, паркова зона, тихий р-н, всі комунікації (газ, світло, вода, каналізація), потребує внутрішнього ремонту, земельна ділянка 3 сотки. Поруч автостоянка. Є можливість зробити документи для будівництва 4 поверхового будинку+мансарда загальною площею 760кв.м. Власник. Ціна 119 тис.дол.


Продається будинок у Львові. Шевченківськиий район, вул.Замарстинівська (Заозерний провулок). 0-й цикл. Площа 120 кв.м, світло з лічильниками, центральна каналізація, свердловина, газ, утеплений, з індивідуальним опаленням, огорожа, бруківка. Ціна 149 тис. у.о. Лояльний курс, можливий торг


Продається одноповерховий Будинок, м Львів вул Копистинського, район заводу Кінескоп, не далеко від паркової зони. Зручне місце розташування, 5 хв. їзди до центру, поряд школа, садок, супермакет тощо. Друга лінія від дороги. Біля будинку прилягає невеликий квітник, є місце під гараж. Будинок складається з двох однокімнатних квартир, світло, газ, всі комунікації наявні. Загальна плоша будинку 70 м. кв., є можливість надбудови.


бельєтаж, заг площа 115 м2 ( 4 кімнати з них одна у житловому цоколі), ремонт, сонячна, суха, частково меблі, деревяні реставровані вікна, велика веранда з якої вихід у великий сад фруктовими та декоративними деревами, парадний вхід ,гараж, місце для паркування, фруктовими та декоративними деревами (ландшафтний дизайн), індивідуальне опалення, новий паркан, пивниця. Власник. Ціна 200 тис. у.о.

... Читати далі »


центр Рясне-1 (біля супермаркету Сільпо), 174/66/40. 4 кімнати, вітальня/кухня, 2 балкони, 2 ванни/джакузі, санвузол, вбудований гараж 23 м. Ексклюзивний ремонт, оригінальні меблі, побутова техніка. Без посередників, 1300/м2.

... Читати далі »


Двоповерховий будинок, розміри - 9.71х7.51 м. (73 м.кв.)
Загальна житлова площа - 120 м.кв. Збудований в 2012 році.
-
1-ий поверх (житловий):
коридор 13.7 м. кв.
житлова кімната 25 м. кв.
ванна - 6.6 м. кв.
кухня - 8.8 м. кв.
2-ий поверх:
без ремонту, без перегородок, поштукатурений, площа всього поверху - 67 м.кв.
-
Ділянка 0,06 га, розміри 20 * 30, рівна поверхня, з виїздом на центральну вулицю.
На ділянці розташований діючий колодязь, каналізація, невеликий фруктовий сад, дитяча полщадка.
-
В будинок заведена електрика. Газ відсутній - присутнє водяне опалення, котел на дровах.
-
Час ходьби до зупинки маршрута №144 - 10 хв, до зупинки вул.Шевченко - вул.Брюховецька - 15 хв.
Час їзди до центру міста (вул.Дорошенко 12-15 хв).
-
В даний час в будинку 2-ий рік проживає сім'я.
-
З документами на приватизацію землі і будинку все в порядку.

... Читати далі »


212 кв.м. + сад. ділянка 4,5 сот., цегл. буд , 5 квартир +мансардa – 70 кв.м. Будинок складається з двох 2-кім. квартир по 60 кв.м., двох 2-кім. квартир по 40 кв.м., однієї 1-кім. квартири - 17 кв.м. Квартири в житловому стані, 4 ванні кімнати, 4 туалети, 4 кухні, 3 балкони, мансардa – 70 кв.м., газ, вода, світло, індивід. опалення, швидкісний інтернет, сателіт. aнтена. Є можливість добудови/надбудови. дохід з аренди – 17 000 у. о./ рік. Ціна – 230 000 у.о. Власник


Перший поверх по документах 123м2
Площа підвального приміщення 114м2
Площа під дахового приміщення 123м
Загальна к-сть землі 6 соток
Розміри будинку 7.2 х 14.5

Вікна нові , дерев'яні не склопакет
Індивідуальне опалення, котел Юнкерс
4 кімнати + простора кухня і сан вузол.
Вікна виходять на шевченківський гай.
Дуже спокійний мальовничий район.
Ціна 155 000 $


Терміново продається дачний будинок 50 кв м., 2 кімнати і кухня на 1 поверсі, 1 кімната в мансарді. 2 км від метро на Городоцькій, зручний зїзд з Кільцевої дороги, асфальтований доїзд до самої дачі. 5 сот землі. Дача облагороджена, з воротами і огорожею, на подвірї бруківка. В будинку світло, централізована вода (!), вода заведена в будинок, каналізація на воду. Газ підведений під будинок. В хаті камін, пічка для приготування їжі. Тиха зелена територія, жилий район. 100 метрів від лісу. В кооперативі постійно проживає багато людей. Кооператив обгороджений навколо парканом, вїзд на брамі. дуже гарне місце! недалеко від Львова, але дуже зелене і гарне. Будинок придатний для проживання. На ділянці є плодові кущі,квіти - троянди та ін. Телефонуйте! Готові торгуватися


Продається 1/2 будинку у м. Львові, вул. Брюховицька. Загальна пл: 112,6 м.кв.. Житлова пл: 63,24 м.кв.. Кухня пл: 10.1 кв.м..4 кімнати, 4 коридора, підвал, 2 горища, гараж, літня кухня. Потребує ремонту. Терміново. Власник. Ціна: 79 000 у.о


кімнат: 6
поверхів: 2
площа загальна: 360 м2
площа житлова: 250 м2
Ділянка: 12 соток (10 - у прив. власності, 2 - у користуванні)
Другй поверх без внутрішніх робіт, 2 гаражі (один прибудинковий, другий - окремостоячий), приватизовано, будинок обжитий, м/п вікна на 1му поверсі, броньовані двері, без огорожі, без фасаду. Камін, горище, підвал, вигрібна яма. 2 входи, 2 заїди.
Інфраструктура:
* школа пішки до 10-ти хв;
* найблища зона відпочинку: парк Знесіння (Кайзервальд) пішки до 10-ти хв;
* вул. Личаківська (ц.Покрови) пішки 15 хв

Тип оголошення: від власника


Терміново продається 1/2 будинку по вулиці Кривчицька дорога (р-н Шевченківського гаю), розташований на тихій вулиці особнячного типу, земельна ділянка -2 сотих, великий підвал і велике горище, можлива реконструкція. Посередників настійно просимо не турбувати. 89000 у.о.Торг. Власник


Продається 1/4 будинку на вул.Мишуги, Польська вілла 30хх рр.в дуже гарному стані, квартира площею 41м.кв., 2/2ц, зроблено ремонт,індивід. опалення, 2 функ.котел, МПВ, брон. двері,нова сантехніка, плитка,проводка, електрика, утеплений фасад, дах перекритий, не тече, правильне планування, кутова ванна, 3 шафи-купе, є балкон,домофон,будинок обгороджений, в користуванні 10 сот землі, сад,багато зелені, поруч парк Залізні води,Стрийський парк-7хв, гараж, асфальтований заїзд, підвал,гарне сухе горище, яке в користуванні тільки 2-го поверху, в будинку продаються всі 4 квартири, можна як цілий особняк, ціна за квартиру-100000у.о., за особняк-320000у.о.


Цегл. бунинок 2 повноц. поверхи+мансарда. 5 кімнат, вітальня сполучена з кухнею (26 м2). Опаленя, газ, світло, вода, утеплена підлога. Сучасний ремонт. Гарна прибудинкова територія. 6 сот. землі довкола


Будинок як 2-і однокімнатні квартири, хорош. стан, всі комунікації, ІО, горище, підвал, полісад, будинок не при дорозі, можл. надбудови, готовий для продажу, торг

Продається будинок 60 м.кв,і земельна ділянка 7 сотих,літня кухня 30 м.кв.,все приватизоване,ще 2.5 сотих в користуванні, альтанка, качеля. Розташований у хорошій, затишній місцевості. Ціна 95000$

Будинок 200 м.кв жилий, зданий, повністю обладнаний зі всіма комунікаціями, 6 соток землі, паркан, продається або здається в оренду

... Читати далі »

Продам Будинок, Зелена ДСК (бічна), 200/100/18, новозбудований, суч.проект, утеплений, металочереп., 0-цикл, Всі комунікації (Газ, Каналізація, Вода, Світло) ділянка 6 сот. Будувалась для себе з дорогих матеріалів! 220 тис. у.о., Власник


Продам одну другу частину будинку. 230 кв.м, 5 сот. землі, з ремонтом (ніхто не жив), кухня та сантехніка вмонтовані, гараж в будинку, дах та фасад отеплені. Власник. ціна 150 тис., торг

Продаю 4 спарені котеджі
1. Будинок заг.170/ житл.102 ціна за 1 м2 5705грн. Ціна 969 850грн.
2. Будинок заг.221/ житл.124 ціна за 1 м2 5705грн. Ціна 1 059 500грн.
вул. Білогорща (Залізничний р-н) ,Добротне будівництво натуральна черепиця, вікна двері деревяний шклопакет, мінеральне утеплення, світло газ вода, земля 3 сот.



Продам 1/2 будинку, 1 поверх, окремий вхід, гараж (28 кв.м.), прибудови, + міні мансарда з балконом. Житлове півпідвальне приміщення (14,5 кв.м.), АГВ в півпідвальному приміщенні з місцем для зберігання закруток, тощо, земельна ділянка, подвір"я, 2 туалети, "італійський дворик" для відпочинку чи приготування шашликів. !!!Будинок в дуже доглянутому стані, порядні сусіди (2 поверх), паркова зона (неподалік Пагорб Слави, Личаківський Сад, кінцева зупинка трамваю 2 (двійки), зелене та затишне місце розташування. На ділянці плодові дерева - яблуні, горіх, черешня, груша, персик. ВЛАСНИК .Торг! Дзвонити з 12:00 до 21:00



Продаж будинку м. Львiв, Шевченкiвський р-н, вул. Купчинського, будинок котеджного типу на 2 поверхи, стiни – цегла, зовнiшнішнє утеплення стiн, вiкна металопластик, жилий, з ремонтом, загальною пл. 130 кв.м. кухня 14,2 кв.м., санвузол 4,6 кв.м., терраса 32 кв.м. (не входить в загальну площу), всi зручностi: телефон, газ, свiтло, вода, опалення, просторий двiр, гараж 24 кв.м., фруктовий сад, земельна дiлянка 9 соток, затишно, комфортно, поруч паркова зона, до центру мiста 2,6 км. 170000 у.е., можливий торг

Дом Львов 270/200/23. Отдельно стоящий в парковой зоне на первой линии, вид из окон на парк, 2 этажа 200кв. + мансарда 70 кв. 6 комнат+кухня со столовой, планировка раздельная. Евроремонт. Мебель. Быт. Техника. Во дворе терраса, кирпичная шашлычная с мангалом, отдельный заезд во двор, гараж. 7сот. Инфраструктура 200м. СобственникЦена: 670 000 $



Продам будинок по вул. Шевченка, бiчна Брюховицька, загальною площею 52 кв.м, на дiлянцi 2 сотки. Свiтло, газ, гар. хол вода, вигрiбна яма, АГВ, пiч. Гараж металевий розбiрний, 5,5+3,3 з оглядовою ямою + додаткова металева прибудова для другого авто. 2 технiчнi примiщення з погребом. 365000 грн Торг

2-ох поверховий в дві цегли, новобудова, 195 м. кв., два санвузли, утеплений фасад, камін, сад, горище, підвал, 2.25 сот приватизованої землі, комерційно привабливе місцерозташування, 1 600 000 грн.

Будинок, Зелена (бічна), 200/100/18, . новозбудований, суч.проект, утеплений, металочереп., 0-цикл, Всі комунікації (Газ, Каналізація, Вода, Світло) ділянка 6 сот, Будувалась для себе з дорогих матеріалів! 220 тис. у.о., Власник



Дом 270кв. М. Отдельно стоящий в парковой зоне на первой линии, вид из окон на парк, 2 этажа 200кв. + мансарда 70 кв. На первом этаже кухня со столовой 23 кв., кабинет, гостиная с камином 50 кв. Ванная с бойлерной 12 кв. На втором этаже 4 комнаты, гардеробная, балкон, планировка раздельная. Евроремонт. Мебель. Быт. Техника. Дубовые двери и лестница, художественный паркет. Во дворе терраса, кирпичная шашлычная с мангалом, отдельный заезд во двор, гараж. 7сот. Инфраструктура 200м. Собственник



продається будиночок в центрі міста з окремим входом з подвір.я. новобудова. нова сантехніка, сан вузол. індивідуальне опалення. можливий ПРОДАЖ З ЧАСТКОВОЮ ВИПЛАТОЮ

Продам будинок по вул. Шевченка, бiчна Брюховицька, загальною площею 52 кв.м, на дiлянцi 2 сотки. Свiтло, газ, гар. хол вода, вигрiбна яма, АГВ, пiч. Гараж металевий розбiрний, 5,5+3,3 з оглядовою ямою + додаткова металева прибудова для другого авто. 2 , технiчнi примiщення з погребом

м. Львів, вул. Ігорева, загальна площа 88 кв.м. Два поверхи , ціна 65900 у.о. торг. Гараж, півал, тиха вуличка. Встановлені всі лічильники. Індивідуальне опалення. Невеличке подвіря

Продається магазин на ринку "Південний" по вул.Щирецькій 36(будівельний ряд ), пав.38 , площа 40 кв.м. хороше місце розташування " ціна 17тис. у.о.

Будинок двохповерховий, 100кв.м., зруб,ділянка 45 соток, гараж, бесідка, погріб, усі комунікаціі. Дуже мальовниче місце, ділянка граничить з лісом. 8км. від львова, 1 км від окружної дороги



приватний будинок. Оброшино.120кв.м.зем.діл.20 сот.жилий.

Будинок 600 кв м 2 поверхи+мансарда+цоколь стіни утеплені керамічна черепиця 2-кам склопакети всередині поштукатурений всі комунікації центральна каналізація свердловина на воду Власник

Будинок в. Липківського, (паркова зона), 40 кв.м., окремо стоячий ,10 сот приват, велика прилегла територія , окремий заїзд, власник . 180 000 у.о.

Продається будинок в Сокільниках,475кв.м.,3,5поверхи., 2кухні їдальні., 3санвузли., 5 спальних кімнат., більярдна., 2хола., гардеробна., 2входа., 2балкона., тераса70кв.м.з виглядом на Львів., камін., дубові сходи,дубова столярка.,натяжні стелі,євродеревяні вікна,ковка,домофон,сигналізація,гараж на 2 автомобіля,готовий для проживання.

... Читати далі »