Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Субота, 27.04.2024, 02:21
Нерухомість в Львові » 2014 » Липень » 13

Продається двохкімнатна квартира у новозбудованому будинку в Сокільниках (район готелю «Галіція») Загальна площа квартири становить 61,6 кв.м., житлова 28.9 кв.м., кухня 16,5 кв.м. Квартири розташовані на першому, другому, третьому та четвертому поверхах. Гарне планування: вхід у просторий коридор, із кухні виходить французький балкончик, з однієї із спалень просторий засклений балкон. По будинку розведена мідна проводка, встановлені металопластикові чотирьохкамерні склопакети, броньовані двері, двохфункційний котел, батареї. Квартира у нульовому циклі. Всі комунікації заведені та розведені по будинку. Будуть встановлені всі лічильники на: газ, воду, електроенергію. Будинок будований за сучасними технологіями на 24 квартири. Перед будинком запланована автостоянка, місця для відпочинку. Згідно проекту забудови планується будівництво також інших будинків. Узгоджено маршрутне таксі із міста Львова до готелю «Галіція». Стартова ціна 6700 грн./кв.м.

Безкоштовні оголошення: квартири Сокільники, продаж квартир в Сокільниках |

Продаю земельну (дачну) ділянку 5 сотих (на якій можна будувати будинок), приватизована з кадастровим номером. Земельна ділянка знаходиться у с.Солонка, поблизу гот.»Катерина». В даному районі вже збудовані жилі будиночки, всі комунікації поруч. Світло біля самої ділянки, на даний час планується проведення газу та води. Дуже гарне місце для проживання та проведення відпочинку, біля самої ділянки знаходиться озерце розміром приблизно 30 на 30 метрів (є риба). Дуже зручний доїзд, до «Ашану» пішки 10 хв. На ділянці знаходиться металевий будиночок 3 на 4 метри, що ідеально підійде для зберігання інструменту під час будови, а також для проживання майстрів чи сторожа. Продаю у зв’язку із відсутністю коштів для будівництва. Сусідні ділянки продають по 2 тис. за соту, я віддам за 1,5 тис. за соту. Земельна ділянка варта Вашої уваги!


Продається 3-х кім.квартира, 0-й цикл, здана новобудова у 2013 році по вул.Мучна (Шевченківський Гай; затишний, елітний район міста), Личаківський район. Загальна площа 101,9 кв.м., житлова 67 кв.м., кухня 12 кв.м. Індивідуальне опалення (котел, батареї), лічильник (вода, газ, світло), підключенні усі комунікації. Балкон, гарний вигляд. Безшумний ліфт. Додатково комора 2 кв.м. на коридорі. Є можливість перепланування. Не кутова, тепла, сонячна. Посередників не турбувати. Вартість 130 000 у.о. Торг