Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 25.04.2024, 11:12
Нерухомість в Львові » 2014 » Серпень » 02

центр Рясне-1 (біля супермаркету Сільпо), 174/66/40. 4 кімнати, вітальня/кухня, 2 балкони, 2 ванни/джакузі, санвузол, вбудований гараж 23 м. Ексклюзивний ремонт, оригінальні меблі, побутова техніка. Без посередників, 1300/м2.

... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків у Львові (купити будинок Львів) |

Продається квартира VIP класу (м. Львів Україна) 4 кімнати.
S-142,8м² ( житлова),
S + 38,51 м² (технічні приміщення)
разом S-181,31 м²
в елітному районі парку "Шевченківський гай" тиха вулиця
(вид з вікон на парк "Шевченківський гай" та панораму м. Львова)

Квартира в під’їзді з якісним ремонтом (на 4 квартири).
(в трьох рівнях 4/5/6) 6-и поверхового будинку.

Ексклюзивний євроремонт (в стилі бароко, 5-ть скульптур та ліпнина індивідуального виконання), камін, італійські меблі в кухні,
вмонтовані шафи-купе по всій квартирі в сумі 19м\п,
індивідуальне опалення, підігрів підлоги і т.д.

Три спальні. В кожній ванна/душ, туалет, біде, умивальник,
+ гостьовий туалет з умивальником, Сантехніка Kludi
2 балкони + 1 лоджія,
2 телефонні лінії, виділений інтернет 100 Mbps
відео спостереження (8 відеокамер + 2 в домофоні), сигналізація.

В квартирі чотири кондиціонери фірми LG.

Будинок зданий в 2000 році на 10 квартир у двох під’їздах.
Будинок не оплачує послуг ЖЕКу (щомісячна економія).

... Читати далі »


Продається особняк в с. Солонка. Розташований в обжитому кварталі новозбудованих будинків. Загальна площа становить 360 кв.м. (два поверхи та горище). На першому поверсі розташований гараж на два автомобілі (заїзд з двору та вхід з будинку), прихожа, кабінет, кухня та вітальна кімната з виходом на терасу у внутрішній двір, санвузол, господарські кімнати (котельня, пральня, комірка тощо). На другому поверсі знаходиться дитяча кімната, гостьова спальна, ванна та спальна господарів з двома гардеробними та ванною. З кожної кімнати є вихід на балкон. В мансардному поверсі розташований більярдний зал та кімната. Cучасний ремонт. Встановлені деревяні склопакети, двері з вітражами, художній паркет, камін, вмонтована кухня з технікою (мікрохвильова піч, посудомийна машинка, холодильник, духова шафа, витяжка тощо. В кімнатах також залишаються техніка, спальний гарнітур, килимове покриття, гардини, люстри. Три санвузли: перший поверх – душова кабіна, умивальник, унітаз; другий поверх – ванна, душ, біде, умивальник, унітаз; ванна кімната господарів – умивальник, душ, ванна, унітаз. Більярдна кімната облаштована: стіл та м'які шкіряні меблі. Особняк оснащений підігрівом підлоги, системою очистки води, саталітарним телебаченням, сигналізацією та відеоспотереження (перегляд можливий з першого та другого поверхів). Фасад будинку утеплений. Ділянка огороджена парканом з художніми кованими елементами. На ділянці незавершене будівництво сауни та басейну. Будинок надзвичайно затишний та світлий, готовий для проживання. Хороший поїзд. Тиха вулиця. Район будинків межує з границею міста (2 хвилини до торгово-розважального комплексу KING CROSS LOOPHOLIS)

... Читати далі »