Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 28.03.2024, 13:23
Нерухомість в Львові » 2015 » Січень » 16

Продам чудовий новий будинок в елітному місці біля Львова. Площа: 335 м2. Ділянка 10 соток під забудову з пропискою. Новий будинок с високоякісним ремонтом відомого українського дизайнера. Ексклюзивні італійські меблі, колекційна сантехніка, вбудована кухня, вся побутова техніка від кращих світових виробників. 7 кімнат, 3 спальні (кожна з власним санвузлом та гардеробною кімнатою), кабінет(можливе переобладнання в 4 спальню), велика вітальня, тераса, гараж, барбекю, басейн, ландшафтний дизайн, будинок охорони. Все нове. Ідеальний стан. Гарантійне та сервісне обслуговування. Будинок розташований у мальовничому місці. Пропозиція від власника!

Безкоштовні оголошення: Продаж будинків у Львові (купити будинок Львів) |

вул. Дунайська (брежневка) великi вiкна,тиха зелена вулиця, квартира пiсля перепланування, стiни газоблок, вiкна на двi сторони, ремонт (помiняно усе), кухня студiо 23м, паркетна дошка, iталiйскi бат. вiкна рехау, повнiстю омебльована, вмонтована кухня, шафи купе (коридор, спальня, лоджия) сигнализацiя ДСО, водопiдготовка, вся необхiдна побутова технiка,свiтильники , люстри и т.д., лоджия цегляна, утеплена газоблоком i екструдованим пiнопластом, структура, напроти будинку садок , школа, спортивний майданчик, базар 300м, до центру 15 хв. БЕЗ КОМIСII. На даний момент знаходимось за кордоном, покази з 21 числа, всi питання по вайберу або смс цена 49900 дол.


ТЕРМІНОВО! ВІД ВЛАСНИКА.
Двоповерховий будинок (кооп "Львівський залізничник-південний", ур-ще Клепарів) розташ на дачній ділянці,на вулиці бічній до вул.Винниця. Проїзд центральний зі зручним доїздом до оперного театру на авто (до 10 хв), минаючи всі затори. В 100 м від будинку знаход Брюх лісництво. Час ходьби до маршруту 144 та 54 складає 5-7 хв.
Будівництво 2008-2012 р.р. Будинок обжитий, так як на даний момент в ньому проживає власник зі сім'єю.
Заг площа будинку 146 кв.м., житлова 118 кв.м. Товщина стін 40 см.
1 поверх (54 кв.м.): коридор, просторі житлові кімнати, велика ванна та кухня.
2 поверх (64 кв.м.): без ремонту, поштукатурений, розведене опалення.
2.5 поверх - стрих, який при бажанні можна переробити в мансардне приміщ.
Котел (чугунний "viadrus",Чехія) на дровах в прибуд котельні. Підігрів підлоги в коридорі, ванні та кухні. В жилих кімнатах дерев'яна підлога. Вода подається з криниці за доп глубинного насосу. Каналізація виведена до 2-ох секційної (по 4м глубини) вигрібної ями з переливом. Металопласт вікна та ковані грати на всіх вікнах обох поверхів. Покрівля із металочерепиці цегляного кольору, утеплена пінополістиролом із середини.
Ділянка 0,06 га, 20 * 30, рівна поверхня, прилегла до центр вулиці. На подвір'ї розташовані дит та спорт площадка.
Подвір'я огороджене парканом із металевих стовпців та сітки-рябиці, наявність металевих воріт.
При продажі залишаємо всі меблі та побутову техніку на кухні та ванній кімнаті.
З документами на приват землі і будинку все в порядку. Має місце оформлення прописки жителів будинку та присвоєння поштової адреси. Ціна 90 000 у.о.


Продається 10 соток приватизованоï землі плюс 5 соток в довгостроковій оренді по вул.Старознесенська. Поруч РЛП "Знесіння". На ділянці є будинок 51,9 м.кв з документами, є огорожа, газ, світло в будинку, криниця. Перша лінія, асфальтований під'ïзд. Цільове призначення земельноï ділянки - обслуговування житлового будинку. Ціна 95000$


Нежитлове приміщення за адресою:м.Львів вул.Зелена,78, загальна площа приміщення 69,3 м.кв, підвал 5,6 м.кв, подвір"я 50 м.кв, Перший поверх 3х поверхового будинку. Три великі вікна і двері виходять на головну вулицю. Приміщення оснащене сигналізацією, індивідуальне опалення, євроремонт. Діючий магазин продуктів та алкоголю, в наявності холодильні вітрини 2 шт, металево-дерев"яні стелажі. Повна комплектація товару. Розглядаємо продаж 105000 у.о. або оренду. Оренда -12900 грн в міс.


Продається будинок 100 кв м із земельною ділянкою 15 сот. в селі Семенівка. В хорошому стані, встановлено металопластикові вікна, фасад утеплено пінопластом - 5 см, опалення - конвектори та пічне, водопостачання - криниця, каналізація - автономна. Зручний асфальтований заїзд. Можливість добирання маршрутним автобусом. Вартість 35 000 дол. США. Від власника