Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 20:37
Нерухомість в Львові » 2015 » Листопад » 19

Продається однокімнатна квартира на Сихові від власника, вул. Вернадського, 42 
Новобуд, будинок зданий в 2010 році, цегляний, утеплений фасад, металопластикові вікна, 8 поверх з 10, є ліфт. 

Загальна площа - 47,3 кв. м. 
Кімната - 22,1 кв. м. 
Кухня - 13,3 кв.м. 

В квартирі повністю зроблений ремонт (стан як на фото). Продається з меблями (розкладний диван, письмовий стіл, офісне крісло, полички для книжок, гардеробна шафа, комод для взуття, кухонні меблі) і технікою (пральна машинка, бойлер, холодильник, вбудована електрична духовка). На підлозі покладений ламінат, у ванні плитка. Центральне опалення. Встановлені всі лічильники (електрика, холодна/гаряча вода, газ, тепло). Вікна виходять на південь. На балконі є кладовка зі стелажами. В дворі є місце для авто. Біля всіх під'їздів відеонагляд. Будинок частково огородженний, планується встановелння брами чи шлагбаума. Квартира повністю готова для продажу і переїзду. 

Посередникам/маклерам/ріелторам прохання не турбувати. 

Ціна - $55000, торг

  

  

  

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

3-кімнатну квартиру на Сихові, район Іскра, панельний будинок (кооперативний), 9-ий поверх, площа 66 м, є відгороджене горище з окремим входом з балкону, бойлер, вікна металопластикові, ремонт. Обміняю на двокімнатну квартиру в районі ближнього центру (Галицький або Личаківський район), бажано перший поверх без доплати. Фото вишлю на вимогу. Власниця.

Безкоштовні оголошення: Обмін квартир у Львові |

Квартира знаходится на центральній вулиці Радехова,на проти супер маркету Рукавичка. Поруч знаходиться школа, дитячий садочок, лікарня, міліція, є підвал і ділянка для вирощування овочів. В хорошому стані, металопластикові вікна, вхідні двері, балкон, є лічильники на воду, світло, газ. Кімнати великі і просторі на сонячній стороні, окремо кухня, вхідний коридор і туалет. 


Продам земельну ділянку під будівництво і обслуговування житлового будинку в селі Липники (поворот на Поршну). Ділянка прямокутної форми, свій заїзд, усі комунікації, затишний район, поруч нові будинки, асфальтований доїзд зі Стрийської траси. Кадастровий номер: 4623685500:03:001:0324 . Ціна: 26 000 $ Власник!!!