Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 03.05.2024, 17:10
Нерухомість в Львові » 2016 » Січень » 08

Житловий квартал «Південний» пропонує для продажу квартири в одному із будинків в Сокільниках (район готелю «Галіція») Загальна площа чотирьох кімнатної квартири 122,50 кв.м Квартира розташована на четвертому поверсі в двох рівнях. Гарне планування: кімнати прямокутної форми, велика кухня. По квартирі розведена мідна проводка, встановлені металопластикові склопакети, броньовані двері, двохфункційний котел, батареї. Квартира у нульовому цикл: стяжка, чорнова штукатурка. Всі комунікації заведені та розведені. Встановлюються лічильники на: газ, воду, електроенергію. Перед будинком запланована автостоянка. Згідно проекту забудови планується будівництво також інших будинків. 1-ша черга продана і здана, 2-га черга здається літом 2015 року, 3-тя черга 4-ий квартал 2015 року. Розтермінування платежів. Зручне місце розташування підкреслюється вигідною транспортною розв’язкою до ТЦ «Ашан», «Метро», «Епіцентр» - 5 хв. Де курсує дві маршрутки: одна від Приміського вокзалу, інша від ТРЦ King Cross Leopolis. Рух маршрутів кожна година. ЖК «Південний» є окремою територіє із власною охороною, територія окультурена та озеленена. Доступні ціни та комфортні квартири чекають на ВАС у ЖИТЛОВОМУ КВАРТАЛІ «Південний»

 

Безкоштовні оголошення: 4 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Будинок у м.Пустомити, житловий стан, складається з 2 кімнат, кухні, санвузол суміщений, коридор, веранда. Будинок з глинни але міцний, накритий шифером, зроблено косметичний ремонт. Стоїть нове опалення, 2 функційний котел. МП вікна, броньовані двері. 8 сот для будівництва та обслуговування. Також є господарські будівлі. Власник, торг. ціна 28000 дол.


Продам затишний будинок в передмісті Львова – с. Рясне Руське. 
Будинок з євроремонтом, загальною площею 175 м2, житловою площею 125 м2, розташований в тихому місці житлового району новобудов (окружна дорога на Брюховичі). Збудований за американським проектом. На ділянці перед будинком є турнік. 
На першому поверсі будинку знаходяться: 
• прихожа обладнана гардеробною; 
• кухня-їдальня, обладнана вбудованими кухонними меблями та побутовою технікою: посудомийною машиною, холодильником, мікрохвильовою піччю, телевізором; 
• вітальня з великими вікнами; 
• приміщення, що може бути обладнане або як ванна кімната, або як підсобне приміщення. 
З кухні є вихід на затишну велику терасу. 
На другий поверх будинку ведуть якісні зручні дубові сходи. 
На другому поверсі розташовані: 
• три кімнати, дві з яких обладнані гардеробними; 
• велика ванна кімната, обладнана сантехнікою, кутовою ванною, душовою кабіною, пральною машиною, машиною для сушіння білизни. 
В одній з кімнат є вихід на великий балкон. 
В будинку функціонує підлогове водне економне опалення з можливістю гнучкого регулювання для заощадження використання енергії. Також є підвал. Вхід в підвал можливий зсередини будинку, а також з вулиці. Будинок обладнаний сигналізацією. 
На ділянці біля будинку ростуть довговічні дерева, в тому числі берези, що створюють затишок. Також висаджені фруктові дерева. 
Будинок ідеально підходить для родини з дітьми. Ціна 115 000 $, торг реальному покупцю.


ПРОДАЄТЬСЯ ГОТОВИЙ БІЗНЕС. Пропонуємо офісний центр з орендарями, який розташований в близькому до центру Львова районі, загальна площа приміщень 1000 кв.м. Будівля зведена в 30-х роках двадцятого століття,після повної реконструкції з збереженням автентичних елементів, з ремонтом в стилі LOFT. Детальну інформацію готові обговорювати при зустрічі.


Продам трьохкімнатну квартиру в центрі міста Новий Розділ (до Львова 50км). Квартира знаходится на 4 поверсі, 9 поверхового будинку (ліфт працює), сусіди хороші. Будинок з червоної цегли, теплий. Комунікації: газ, електрика, центральне водопостачання (вода дуже чиста, артезіанська), каналізація і опалення централізовані. Є лічильники води і електрики. Квартира світла, чеський проект, вікна на цілу стіну, в кімнатах паркет. Кухня велика з балконом, також є другий балкон з кімнати. Чиста, можливе проживання без ремонту. У місті функціонує пять шкіл (одна з них гімназія), два ліцеї та коледж. Також є музична школа та ДНЗ «Малятко». Ціна 25 000 $, без торгу. Від власника , без посередників