Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Субота, 27.04.2024, 05:09
Нерухомість в Львові » 2016 » Серпень » 18

Продається 2-кімнатна квартира від власника. Світла, суха, тепла, з вікнами на південь і мальовничим краєвидом в новому тихому зеленому районі зі свіжим не міським повітрям, – у 15-ти хв. їзди до центру. Все необхідне в мікрорайоні є, – школа, садочок, всі магазини, ринок, поліклініка, транспорту багато, зупинка поряд. 49,3/27,4/8,4; 5-й/10-ти,П. Квартира не кутова, кімнати ізольовані, балкон, велика кухня й коридор, ванна, туалет, комірка, підвал, домофон, інтернет, залишаються всі меблі крім техніки. Житловий стан: вікна МП, двері подвійні дубові, підлога дерев'яна, сантехніка поміняна, лічильники на воду і тепло, – потребує санітарного ремонту. (Планування квартири у фото-додатку). Житло для тих, хто хоче жити у великому місті але любить свіже повітря. Вартість 30500$. Торг. Терміново! Посередникам прохання не турбувати!!!

  

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Продається квартира з усіма меблями та побутовою вмонтованою технікою (холодильник, духовка, плита, посудомийна машина, пральна машина). В кожній кімнаті є кондиціонер. Тільки зроблений ремонт (проектував все дизайнер). Перероблена з 2-ох кімнатної на 3-ох кімнатну (є вітальня, дитяча, спальня), є новий технічний паспорт. Квартира світла і простора, тепла. Вся електрика (проводка) і сантехніка (труби, стояки) поміняні. Ціна 46500,00дол. Від власника. Торг

  


Продам 2 кімнатну квартиру Шевченківський район по вул. Шевченка, 360 (Рясне-1) 5 поверх,будинок 9-ти поверховий, цегляний. З ліфтом, 
Зручне розташування: поряд все необхідне, Cільпо, базар, безліч аптек, дит. садок, школа, зупинка через дорогу, під будинком парк "Червоний мак" і дитячий майданчик. 
Квартира не кутова, дуже тепла, світла, сонячна сторона, суха,кімнати та виходи ізольовані , 
Балкон з меншої кімнати, центральне опалення, є підвал. Загальний коридор на 2 квартири. Хороші, приємні сусіди. 
Оголошення від власника. 

+ вже замовили нові пластикові вікна Rehau, через тиждень поставимо!

 


Продам новий обжитий комфортний цегляний 2-х поверховий будинок 130/80/15 біля міст Стрий та Моршин (с. Станків) або обміняю на 2-3 кімнатну квартиру з Вашою доплатою у м. Львів або м. Стрий. 

У будинку є світло, водопровід, газ, індивідуальне опалення, газовий котел, каналізація, підігрів підлоги, Інтернет, опалення на дрова, всі лічильники, підвал, веранда, 2 санвузли, 4 кімнати, гардероб, велика кухня. Євроремонт. 

Земельна ділянка - 24 сотих, сад, город. Моршинська джерельна вода - у водопроводі в будинку з власного джерела. Затишна, сонячна, спокійна, зелена, екологічно чиста місцевість. 

Відстань до м. Моршин - 3 км, до м. Стрий - 7 км, до м. Львів - 80 км. Будинок розташований на відстані 100 м від траси Львів - Івано-Франківськ. 

Власник. $82000

  


Продається земельна ділянка біля окружної Львова - поблизу окружної ( Яворіський район, с. Рясна-Руська). 
Земля приватизована, всі документи оформлені. Під забудову. 
Поблизу є комунікації ( вода, світло, газ).