Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 28.03.2024, 19:05
Нерухомість в Львові » 2017 » Березень » 20

Терміново! Велика світла квартира (64 кв.м) правильного планування у будинку особнячного типу .Ізольовані квадратні кімнати (19 і 18 кв.м), кухня (9 кв. м) великий коридор (12 кв.м), вигоди окремо, зашклений балкон, кладова.Можливість приєднання горища. Частковий ремонт (кімнати): замінено електропроводку, вікна Salamander, одна кімната побілена, інша - оштукатурена під побілку. Встановлено якісні дерев'яні міжкімнатні та броньовані вхідні двері. Замінено сантехнічні труби, встановлено всі лічильники. В кімнатах і коридорі буковий паркет. Кухня, вигоди і коридор потребують ремонту. Озеленена прибудинкова територія. Місця для паркування авто, дит. майданчик. Неподалік ринок та супермаркети. Розвинена інфраструктура. Поліклініка, школи та дит. садки. 50 000 у.о. Можливий торг! 

   

   

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Початок вул. Шафарика 11. Нежитловий фонд. Два автоматичні заїзди на територію з парковкою і охороною. Адмін будівля 500 м2 в цокольному приміщені якої розміщена сауна з басейном, а також кухня з газовими і електроплитами, кафе-столова Додатковий корпус кабінетної системи 600 м2.Окремий будиночок для охорони.

 


Квартира в новобудові (загальна площа 42, житлова 18, кухня 11, поверх 8 з 10(11), секці 5), бічна вул.Городоцької. Без ремонту. Встановлено котел, лічильники, опалення. 
Підключено воду, газ, електрику. 
Додатково зроблено підігрів підлоги у ванній кімнаті та кухні. 
Балкон не засклений (при потребі можемо порекомендувати майстра для скління, котрий робив нам на ін.квартирі). 
Балкон, вікна кухні та кімнати виходять в двір будинку. 
Вихід на балкон з кімнати. 
Секція будинку вже здана, люди роблять ремонти, заселяються. 
Маємо всі документи. 
З реальним покупцем, торг присутній. Ми з дружиною власники, тому розглянемо також варіанти співпраці з маклерами (агенствами). Продаємо неспішно. 
На фото додаю реальний план квартири. 

  


Продається двокімнатна квартира в галицькому районі.вул Б.Меретина , бічна вул. Городоцької. 45 кв. Зроблено капітальний ремонт, є можливість приєднання горища( зроблено металеві сходи на верх).Квартира південна, всі кімнати світлі, стелі 3.30. Тихий двір, зручний вхід, під'їзд на три квартири, квартира одна на поверсі, також є великий підвал. Терміновий продаж в зв'язку з переїздом. 40 у.є. торг.Показ в будь-який зручний для вас час

  


Продам 2-х кімнатну квартиру в м.Львові по вул.Зеленій. Власник. Площа 55,4 м2, кухня 10 м2. Кімнати ізольовані, Ванна-туалет окремо, висота стін 2,80 м. Паркет, автономне опалення , є всі лічильники, Труби та проводка замінені Утеплений фасад Стан хороший, затишно.Спокійні сусіди. 1-й поверх Зручна транспортна розвязка 3 хв.- кільце ДБК. Ціна 33.5 тис дол. Посередників не турбувати!