Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 03:56
Нерухомість в Львові » 2017 » Квітень » 19

продам 2 кімнатну квартиру 66.7 кв.м: вул. Шевченка, Львів-Рудно, 30 000USD. Квартира заходиться на другому поверсі двоповерхового будинку. Будинок на чотири квартири. Одна квартира має окремий вхід. Три інші (одна на першому поверсі і дві на другому) - окремий під'їзд. На першому рівні (36.5 кв.м, висота стелі 2.87м): суміщена ванна кімната (акрилова ванна-джакузі, туалет, умивальник, біде, 3.9 кв.м.); невелика кладовка, коридор і кухня-студія з переходом у вітальню з виходом на маленький балкон. Сходи на другий рівень квартири оздоблено кованими елементами. Дана лінія дизайну повторюється по всій квартирі : огорожа балкону, кухня, люстри, елементи інтер'єру. Перший поверх повністю готовий для проживання. На другому мансардному рівні: велика кімната (36,5 кв.м, висота 2.55м) на етапі завершення ремонту, з нішею( є можливість використати її як шафу). Достатньо покласти вибрану підлогу, поклеїти обої на стіни (чи пофарбувати), доставити батарею і світильники. Індивідуальне опалення - двофункційний котел Ariston UNO, відеонагляд, централізоване водопостачання, лічильники електрики, газу, води. Каналізація - вигрібна яма (закопана бочка) спільна на дві квартири. У 2017р. у Рудно запланований початок будівництва централізованої каналізації. Квартира з євроремонтом, пластиковими вікнами, облаштованими кухнею та ванною кімнатою.
Є невелика (~1сотка) ділянка при будинку (сад) закріплена за квартирою. Місце для відпочинку перед будинком, недалеко ліс. На вулиці є невелика цегляна комірчина-комора

  

   

  

Безкоштовні оголошення: квартири Рудно, продаж квартир в Рудно |

Продаю хату терміново!!! Стрий, вул. Львівська, недалеко від "Хреста". Будинок побудований в 1940х роках. Загальна площа - 146,11 м2, житлова площа - 84,65 м2. Будинок розташований на приватизованій ділянці, є гараж. Хороша, дерев"яна хата, оштукатурена. Два поверхи, високі стелі, горище, півниця. На першому поверсі коридор, 3 кімнати і кухня, з кухні спіжарка(кладовка) веде до санвузла (суміщений). Вода в домі. Опалення пічне, у санвузлі вода нагрівається титаном. На другому поверсі з одного боку від сходів дві кімнати, кладовка, з іншого - горище. Будинок потребує ремонту. З реальними покупцями дійдемо до взаємного погодженння

Безкоштовні оголошення: будинки Стрий, продаж будинків в Стрию |

Продається привативований, цегляний будинок в м. Рудки, Самбірського району, Львівської області (43 км від Львова). Будинок складається з 3-х кімнат (загальна площа 46, 0 кв.м.) та однієї кухні. Загальна площа будинку складає - 87, 5 кв. м. До будинку відносяться такі господарські будівлі: гараж, літня кухня, сарай, убиральня, колодязь, огорожа, відмостка. Будинок в середньому стані. Ціна 46 000 у.о. Терміново. Торг. 

  

  

Безкоштовні оголошення: будинки Рудки, продаж будинків в Рудках |

Пропоную на продаж однокімнатну квартиру вул.Низинна. зал.пл. 30кв.м. 1пов.9п.буд. Квартира не кутова, у цегляному будинку..Квартира тепла і світла. Вікна виходять у двір. Новий євроремонт, пластикові вікна, нова сантехніка, встановлені лічильники, паркет. Великий балкон, підвал, кладовка. В підї"зді встановлено домофон. Поруч школа, садок, ринок, поліклініка.. 
Від власника.. 
Ціна 25 000 тис.дол