Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 26.04.2024, 04:33
Нерухомість в Львові » 2017 » Червень » 21

Територія знаходиться дуже близько комунікацій ( в р-ні 100 м), поруч церква, школа, магазини, маршрутна зупинка. Всі дороги в селі асфальтовані. Зручна транспортна розв язка, регулярно ходять маршрутки. Через все село протікає річка, гарна природа, чисте повітря.

Безкоштовні оголошення: земельні ділянки Годовиця, продаж земельних ділянок в Годовиці |

Продається будинок у житловому стані у с. Мшана (Городоцький район). 
Будинок розташований на центральній вулиці (2,5 км. від траси) Вся вулиця заселена, по ній проїжджають автобуси і Машини які рухаються до траси. 
поруч магазин, школа, садок. Хороший доїзд - на вулиці свіжий асфальт, поруч автобусна зупинка. 
В будинку проведені всі комунікації, можна заселятись. 
4 спальні кімнати, коридор, кухня, ванна, кладова. 
Навколо будинку велика площа, криниця..) 
ЦІна 31 000 доларів, розумний торг. 
Зі всіма питаннями звертатись до власниці: 
Просимо дзвонити реальних покупців, які готові платити реальні гроші

  

 

Безкоштовні оголошення: будинки Мшана, продаж будинків в Мшані |

Продам ділянку 14 сот с.Гамаліївка у кварталі житлової забудови 
10 сот під індивідуальне будівництво + 4 сот під садівництво 
Є всі комунікації НА ділянці - світло, газ, асвальтний доїзд, поруч зупинка маршруток. 
8 км від Львова 
Підійде для будівництва індивідуального або котеджів. 
Ціна 25 тис.дол. 


Ціна 21000$ 
3 кімнати (20, 19 і 15 кв.м), кухня 7,5 кв.м, санвузол 2,5 кв.м. Ремонт у кухні незавершений. Вода в будинку. 
Є супутникове телебачення і інтернет. 
Будинок дерев'яний, утеплений пінопластом. Добре тримає температуру. Влітку - прохолодно, взимку - тепло. Опалення парове (електричний котел, світло 3 фази). Є можливість переобладнати під твердопаливний котел. 
На руках є проект на газифікацію, газ підведений під будинок. 
Ділянка біля дому - 0,13 га. Фруктові дерева, горіх, смородина, малина, полуниця плодоносять. Смородина вже дозріває, її багато. Є часник, росте м'ята. 
У дворі є дерев'яна колиба. 
Будинок у центрі. У селі є 11-річна школа, садочок, амбулаторія, стоматологічний кабінет, відділення Укрпошти, продуктові і будівельні магазини, старовинна церква (все у 5 хвилинах від дому). 
Село Великосілки розташоване на трасі Київ-Львів (напрямок Буськ-Броди). Планується приєднання до нової територіальної громади з центром у селі Старий Яричів. У Старому Яричеві починається будівництво індустріального парку, що дає великі перспективи для працевлаштування. Маршрутки до Львова ходять кожні 15-20 хвилин

 

  


Продається 1 кімнатна квартира, 46кв.м. пр.Червоної Калини 58, "Еко Дім", чудовий краєвид з вікна, на церкву, Інтер сіті, дорогий ремонт, робилось для себе, підігрів підлоги, балкон, кухня, коридор, ванна, в кімнаті кондиціонер, ніша, можна доробити зонування, натяжна стеля, в кухні дорогі хороші меблі, (продаж можливий з меблями, або без) хороші двері "Папа Карло" в коридорі шафа купе, вмонтована в стіну, на балконі є кладовка, між поверхами теж є кладовка і також є підвал 10кв, (документи на право власності підвалі теж є) Підвал утеплений пінопластом з євроремонтом, на підлозі плитка, розділений на дві частини, в одній є великі полички, в іншій частині спордзал, якщо зацікавить, можем залишити тренажери за окрему ціну+торг


Продам квартиру БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ. 
34000$ (можливий торг) площа 39 кв.м. 
7 поверх (з балконом), кладовка, підвал. Зручний доїзд. Поблизу школа, дитячий садок, аптека, магазини; біля будинку є 2 автостоянки. 
З ремонтом. Пластикові вікна, частково з меблями (нові). 

   

  

   


Кількість кімнат = 1 
Загальна площа = 42.3 м2 
Житлова площа = 16.9 м2 
Площа кімнати = 16.9 м2 
Площа кухні = 8.2 м2 
Площа ванної кімнати = 4.7 м2 
Площа коридора = 11.0 м2 
Площа лоджії = 1.5 м2 

Підвальне приміщення = 12.5 м2 

Поверх = 4 
Поверховість будинку = 5 

м. Львів, Шевченківський р-н, вул. Плетенецького, центр, 42.3/16.9/8.2 кв.м., 4/5 ц. 
Новобудова (здана у травні 2014 року), є ліфт, опалення індивідуальне (котел), німецькі металопластикові вікна (ALUPLAST), броньовані двері (два замки), лічильники на воду та газ. Без ремонту (нульовий цикл). Сонячна, суха, тепла, вікна на Південь (вул.Бальзака). Є підвал площею 12.5 м.кв.. Цікавить обмін на рівнозначну (однокімнатну) квартиру у м.Львові (без центрального опалення) - Личаківський район, ліва сторона (вул.Замкова, Кривоноса, Лисенка, Піскова, Харківська, Ніжинська і т.д.)

  

  

 

 

Безкоштовні оголошення: Обмін квартир у Львові |

ТЕРМІНОВО! Продається будинок в СТРИЮ по вул Набережна, стіни шлакобетон, підлога паркетна дошка, комунікації, опалення, 3 кім, 95,6 кв.м, 62,5 житлова, 11,7 кухня, веранда, коридор. Дуже зручне та затишне розташування, магазин, супермаркет, недалеко річка, автобусна зупинка. Площа присадибної ділянки 5,84 кв.м, є госп. приміщення, привітні сусіди та тиха вулиця. Ціна 53 000 $, можливий торг! 

  

Безкоштовні оголошення: будинки Стрий, продаж будинків в Стрию |