Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Субота, 20.04.2024, 06:48
Нерухомість в Львові » 2017 » Липень » 20

Вулиця Лисенка, будинок преміум-класу, в елітному районі Львова, центр міста. 8 квартир в будинку. Загальна площа 103 кв.м. + 17 кв. м. тераса. Висота стелі 3 м. Вільне планування. 1 поверх ( високий- на рівні другого). Вікна еркери, якісний котел та проведена проводка. Є спільна територія для відпочинку мешканців та внутрішнє подвір'я

   

  

Безкоштовні оголошення: 3 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Ділянка знаходиться в с. Старий Милятин. 
Проведені газ та світло. 
Площа 0,44 га. Дві ділянки, будинок і літня кухня, криниця, бетонний підвал, на території свій сад.(червоним виділено, те що приватизовано) 
Один Власник. 
Синім виділено, те що можна приватизувати (іншого заїзду, як через приватизовану ділянку не має). 
Навпроти через дорогу, яблуневий сад. 
Біля ділянки проходить рів, який дає змогу зробити озеро, оскільки проточна вода. 
З однієї сторони відсутність сусідів (в зв’язку із географічним положенням, оскільки не можливий заїзд., див виділено синім на малюнку «Площа»). 
Відстань: 
До Львова — 35 км. 
До Київської траси – близько 800 м. 
До лісу – близько 600 м. 
Від центру села до будинку та ділянки - 200 м. 
До озера від хати 100 м. 
До озера Неслухів – 1500 м.


Квартира (65 кв.м.) з ремонтом, новобудова, будинок утеплений, розташована в зручному місці, біля дороги на Львів (зупинка недалеко від будинку, до Львова їхати маршруткою 35 хвилин). Може бути для офісу, перукарні, стомат. кабінету, нотаріальної контори, масажного кабінету, також для проживання сім'ї. Автономне опалення (2-контурний котел). Лічильники на газ і воду. Можливо в оренду - 5 500 грн.


Обжитий будинок, р-н вул. Арктичної. 4 поверхи: 
1-ий - цокольний (гараж/підвали); 
2-ий - житловий (повністю зроблений); 
3-ій - житловий (поштукатурений, розведена електрика); 
4-ий - мансарда (розведена електрика). 
Загалом 8 кімнат, 2 кухні, 3 санвузли, 2 ванни. Стіни в 2 цегли, вапняна кладка, дах - бляха, утеплений, вікна металопластикові. Перекриття залізобетонні панелі. Вода з даху відведена в каналізацію. Опалення на газ/дрова, вода з власної скважини, нагрів води - газова колонка і бойлер, світло три фази, центральна каналізація, інтернет. Підлога дерев"яна з модрини + керамічна плитка. Ремонт повністю зроблений на другому поверсі. Ділянка 6 соток. Є можливість для проживання двох сімей на кожному поверсі, є окремі входи. Дуже хороше місце. Вулиця закрита шлагбаумом з обох боків. Можливий обмін на квартиру з доплатою. Зроблені всі документи.

  

  


1-кімнатна квартира, Шевченківський район, вул. Єрошенка. Перший поверх 2-поверхового цегляного. Заг. плоша 23,5 кв.м., кімната - 12,4 кв. м., кухня - 5,4 кв. м. коридор - 2,2 кв. м. Висота стелі - 3,2м. Санвузол - туалет і душова кабіна, нова сантехніка, бойлер, пласт. вікна, паркет. Опалення пічне. Вхід по балкону в коридор. Житловий стан. Ціна 19 000. Можливий торг


Продаю будинок у тихому районі м.Ходорів,по вул.Коновальця,площею 75 м², земельна ділянка 6 сотих. Дах покритий оцинкованою бляхою,позаду будинку є великий балкон з терасою,вхід ззовні. Всередині є 3 великі кімнати,коридор та кухня, проведена вода, опалення пічне. Є літна кухня з ванною та господарські прибудови. 


Продаю в с. Керниця (Городоцький р-н, 17 км від Львова) будинок (6х21м), 4 кімнати (16,17,14,15 кв.м), коридор – 18 кв.м. Опалення на газ і можна на дрова, є камін. Дах – металочерепиця вишнева, вікна металопластикові, двері нові дерев’яні. При будинку є:літня кухня (23 кв.м) і проведена вода, стайня (36 кв.м), город 30 сот., сад молодий 5 сот.