Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 29.03.2024, 03:30
Нерухомість в Львові » 2018 » Лютий » 26

Квартира повністю з ремонтом, автономне опалення, додатково встановлений бойлер на воду, площа 53 кв.м, кухня 9 кв.м, кооперативний будинок з білої цегли, 1 поверх з 5, підїзд чистий з ремонтом, є власний підвал, грядки перед вікнами, сусіди хороші, гарний район, розвинена інфраструктура, поруч Сільпо. Продаж 31000 у.о або обмін на Львів

   

Безкоштовні оголошення: квартири Дрогобич, продаж квартир в Дрогобичі |

1/2 двоповерхового будинку. З окремим входом і своїм подвір'ям. Площа тієї частини, яка продається, - 120 кв.м. 4 кімнати, велика кухня, коридори, ванна кімната (туалет, ванна, умивальник), ганок, підвал під коридором. Будинок з білої силікатної цегли, утеплений пінопластом. Утеплене горище. Нові склопакети. Окрема літня кухня з газовим конвектором, фруктовий сад, декоративні дерева. Є хлів, гараж, туалет. Земельний участок 5 соток. Вартість - 80 000 дол. США.

 

  

  


Простора квартира з великою лоджією 6.5м. кв. в елітній новобудові знаходиться в ближньому центрі вул. Ставова перехрестя Чорновола-Хімічна. 
Будинок зданий і заселений. 
Будинок з керамічної цегли та зовнішнім утепленням 
Встановлені всі лічильники, зроблена розводка водо-, електро- та газопостачання. Автономне опалення 2-ох функціональний котел Vaillant і сталеві радіатори. 
Вхідні металеві двері, металопластикові панорамні вікна, домофон. 
Будинок підключено до оптоволоконного інтернету і кабельного телебачення. 
Простора кімната 24м. кв. з панорамою на Високий Замок. 
Кухня-студіо площою 16м. кв. + можливість збільшення площі за рахунок лоджії. 
Великий санвузол 4.8 м. кв., є можливість перепланування і роз'єднання. 
Загальна площа 59м. кв. 
Нульовий цикл. 
Можливість встановлення каміну в кухні. 
Дитячий майданчик біля будинку. Зручна транспортна розв’язка, навпроти будинку зупинка громадського транспорту. 
Розвинута інфраструктура поряд супермаркети, школи, садочки, поліклініки та інше. 
2 хвилини до ТЦ "Форум", 3 хв до оперного театру.

 

  


Продається земельна ділянка в межах міста, в урочищі Клепарів (кооператив "Надія-сад"). Ділянка розташована біля дороги місцевого значення, 500 м. від вулиці Брюховицької. На території ділянки є основа від водяної колонки (металеві частини викрадено на металолом, але її можна відновити, почистити). Електрика не проведена але поряд є електрифікований кооператив (через дорогу). На ділянці знаходяться декілька дерев (яблуні, горіх, алича). Площа - 0,0591 га. (5.91 cоток). Є право власності і кадастровий номер. Оголошення від власника. Кадастровий номер - 4610137500:10:004:1228 . Ціна: 6000$,