Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 25.04.2024, 10:21
Нерухомість в Львові » 2018 » Березень » 27

Терміново продається цегляний будинок (частково з меблями) в м.Броди, район Старі Броди, 2 поверхи, 6 кімнат, кухня, ванна з туалетом, кладовки, вікна – пластик частково, паркет, балкон, підвал, опалення – газове та 2-і пічки на дрова, вода, світло, кабельне ТБ. Є літня кухня – 2 кімнати, пічка, є 2 сараї та гараж, велике подвір’я. Всього земельна ділянка – 6 сот. Будинок сухий та доглянутий. Розгляну усі пропозиції.

Безкоштовні оголошення: будинки Броди, продаж будинків в Бродах |

Будинок на 4 сім'ї. Встановлені нові вікна, двері, власне нове опалення, нова сантехніка та лічильники. Повністю нові меблі та техніка в кухні, ванні та частково в кімнатах. Присутній повний ремонт кухні, коридору та поєднаної ванної кімнати із сан.вузлом. Підлога з хорошого паркету. Прямо в будинку розміщено гараж, велике горище та великий підвал із металевими стелажами. На подвір'ї огороджена земельна ділянка та підсобне приміщення. Навколо будинку є велике затишне подвір'я

  

  


Продам будинок в м.Пустомити вул. Лугова. Земельна ділянка 22 сот. Будинок збудований із керамзіт блоків ззовні, цегла з внутрішніх сторін, між цеглрою і блоками повітряна подушка. Будинок має 2 армопояси. Є лічильник на світло, вода і газ поряд із фундаментом будинку. З будинком продаю кунг в доброму стані, а також будівельні матеріали - детальніша інформація при розмові. Перший поверх будинку: вітальня - 28 м2, кухня - 12,5 м2, санвузол - 11,5 м2, кімната - 11,5 м2, коридор - 10 м2, сходова клітка 7 м / 1,5 поверх: 4 спальні - 13/19/11/10 м2, коридор 11 м2, санвузол - 4 м2. Із двох спалень є вихід на закриту лоджію 4 м2. На ділянку завезено 65 машин землі. Ріелторів прохання не турбувати.