Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Субота, 27.04.2024, 18:58
Нерухомість в Львові » 2021 » Квітень » 18

Продам земельну ділянку в с.Рясна Руська , 1 км від Львова,800м. ВІД ШКОЛИ, САДКА, МАГАЗИНУ, КІНЦЕВОІ ЗУПИНКИ ТРАНСПОРТУ, перша лінія від потічка,400м від асфальтної дороги, 5сотих, є геодезія,геологія, план на будинок для сім'ї, на 1.5 поверхи розроблений проектантами,можливість підключення до центрального водопроводу.Зроблені всі дозвільні документи під будівництво,є можливість провести світло,бери і будуй!!!Терміново!!! ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: земельні ділянки Рясне-Руське, продаж земельних ділянок в Рясне-Руському |

Продаж 1-кімнатна квартира, з ремонтом та меблями. Квартира повністю з цегли, грубі стіни, замінено вікна. Великий балкон площею 8 м.кв., засклений з ремонтом, електричний підігрів підлоги, додатково встановлений радіатор. Комора вхід з кухні, гардеробна. Щойно після ремонту. Затишний новий район, поруч парк, ліс, озеро. До центру на 10 хв. на автомобілі. В будинку встановлений відеонагляд, є ОСББ. За деталями ... Читати далі »


Продається квартира в новобудові від власника,смт Рудне Малоквартирний будинок(11 квартир) Сучасне проектування будинку Використовувались Якісні матеріали під час будування Будинок 3-х поверховий+4-тий мансардний Квартира знаходиться на 3-му поверсі Здана в експлуатацію у грудні 2020 Нульовий цикл, великі панорамні вікна 1 кімната житлова, 2 га кімната студія (кімната+кухня) Залита чорнова стяжка, поштукатурені стіни під шпалери або фарбування Металеві броньовані вхідні двері Власний великий балкон, з двома виходами ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: квартири Рудно, продаж квартир в Рудно |