Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 09.05.2024, 03:14
Нерухомість в Львові » 2021 » Липень » 22

   

   

Терміновий продаж 4х кімнатної квартири у цегляному будинку. 6 км від Львова с.Давидів (центр). Ціна 60000$. Можливий торг. Площа 88 кв.м. Поверх 3 з 4. Утеплений фасад по всьому периметру квартири, кімнати ізольовані, зроблений якісний ремонт, автономне опалення (2-ох функційний котел). ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: квартири Давидів, продаж квартир в Давидові |

   

   

Продається 2 кімнатна квартира, що знаходиться за адресою; 79027, м. Львів, вул. Пасічна, буд. № 171. Площа 67, 7 кв.м. Індивідуальне опалення. Металопластикові вікна, броньовані двері. У квартирі дві кімнати, два балкони, кухня, ванна та туалет окремо. На поверсі знаходиться лише дві квартири. У цьому масиві добре розвинена інфраструктура: в будинку магазин, аптека. Поруч автобусна зупинка. За детальнішою інформацією ... Читати далі »


Обміняю 2-кімнатну квартиру у Львові на вул. Сихівська, кооперативний панельний будинок з кінця 80-х у хорошому стані (і ззовні і зсередини), стан квартири житловий дуже хороший, хороший ремонт, роздільний санвузол, 5 поверх 9-поверхівки, є підвал, не кутова, дуже тепла, віддалена від дороги зеленими насадженнями, вікна у двір, де багато зелених насаджень, відмінна інфраструктура (декілька хвилин ходьби до ТЦ "Іскра", базару, зупинки маршруток та тролейбусу, до 10 хв ходьби ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Обмін квартир у Львові |