Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 09.05.2024, 04:17
Нерухомість в Львові » 2021 » Серпень » 01

 

Приміщення з дуже активним трафіком по вул С.Бандери біля Політехнічного. Фасадне, наявні всі комунікації,санвузол, 2 рівні, 33 м2, світло 9 кВт, після повного капітального ремонта. Можливий о б м і н тільки на комерцію площею 20-50м2 з таким самим трафіком, тільки фасад, в будь-якому стані. Пропозиція від Власника. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення у Львові (комерційна нерухомість Львів) |

  

Продається будинок в селі Угри, Городоцький р-н.,Львівська область.Можливий обмін на квартиру у Львові. Площа будинку- 86,9 кв.м. Загальна площа ділянки - 0,25 Га.Будинок складається з трьох кімнат,кухні, коридору, веранди, кімнати під ванну, комори, двох підвалів. На території знаходиться будинок,стайня, криниця, велике подвір'я, город, сад з кущами ягід, яблуками, вишнями, виноградом.
Газ і електроенергія проведені. Вода -криниця, опалення - пічне.
Відстань до магазину - 300 м.
Відстань до зупинки - 400 м. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: будинки Угри, продаж будинків в Уграх |

Земельна ділянка у с. Малі Підліски (Львівська ОТГ), 6 сот. під садівництво, комунікації неподалік, можна будуватись, район інтенсивно розбудовується, прекрасний під'їзд, неподалік будуть будувати Північну об'їзну дорогу, село 10 км від Львова з добре розвиненою інфраструктурою, яка у зв'язку з будовою дороги буде ще більше покращуватись. ... Читати далі »