Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Середа, 08.05.2024, 08:37
Нерухомість в Львові » 2021 » Серпень » 30

  

  

  

Зроблений євроремонт, кімнати ізольовані, опалення: котел (газ),ТЕРМІНОВО ПРОДАЄТЬСЯ дворівнева кв. 4 кімнати, заг.площа 130,4 м2, будинок утеплений. КАПІТАЛЬНИЙ ремонт в 2020р. з заміною проводки, водопроводу ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Чотирьохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Я-власник!
Квартира в ближньому центрі ( 15 хв. пішки до центру) з правильним плануванням за чеським проектом на вул. Ю.Липи. Охайна, побілка зроблена півроку тому. Двостороння, балкон з кімнати, санвузол і ванна окремо, встановлений бойлер. Готова для проживання. Деякі меблі можемо залишити. Поруч Арсен, Близенько, школи, садочки, парк, прекрасна транспортна розв'язка. 1й поверх 9поверхового будинку. Можна зробити добудову. Заг. пл.57 кв.м, кімнати :11,4кв.м, 15,4 кв.м, ... Читати далі »


Продається цегляний будинок по вул.Тарасівська, Личаківського району. Будинок півторачка з приватизованою ділянкою 10 соток, в користуванні 30 соток. Хороший дорослий сад, оброблена земельна ділянка,чисте повітря, можливість реконструкції або добудови в залежності від вподобань та бажань задовільнить вимоги, як молодих людей так і людей у віці. Існуюча будівля має 4 ізольовані кімнати, ... Читати далі »