Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 09.05.2024, 02:47
Нерухомість в Львові » 2021 » Листопад » 07

Приміщення вільного призначення під довільний вид діяльності . Об"єкт складається з трьох приміщень (вхід та прибудинкова 30м2 , зал 60 м2, виробниче приміщення 20м2, санвузол 3м2 , а також є складські приміщення ) Електроенергія 3ф 60 кВт , ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Оренда приміщень у Львові |

Власник пропонує частину третього поверху площею 160 м2 адміністративної будівлі за адресою м. Львів, вул. Залізнична, 7. Вистоа стелі 3,2 м. Приміщення повністю автономне з окремим входом з ремонтом готові до експлуатації (проводиться косметичний ремонт всієї площі). Готова кухня та санвузол. Можлива оренда з меблями. Постійне електропостачання окремою лінією від підстанції до будівлі. Можливість підключення дизельгенератора для організації електроживлення по І категорії.Окремі лічильники на воду, електроенергію, опалення. ... Читати далі »


Продам 3 кімнатну квартиру в м. Дрогобич (Львівська область)

2 поверх/ 3 поверхового будинку. Загальна площа 63 м. кв.

Всі кімнати та санвузол роздільні. В квартирі є лоджія 6.6м, кладова. Квартира на дві сторони. Автономне опалення нове, пластикові вікна. Квартира затишна в спокійному тихому районі. Є дитячі майданчики, близько школа, магазини. ... Читати далі »