Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 19.03.2024, 09:19
Нерухомість в Львові » 2015 » Червень » 6 » Від забудовника, без комісії. Пропоную на продаж 3-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів)

15:08
Від забудовника, без комісії. Пропоную на продаж 3-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів)

Від забудовника, без комісії. Пропоную на продаж 3-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів). Площа – 83/48/11., є вільних декілька квартир , 6, 7 і 10 поверх. Будинок побудований і накритий, проводяться оздоблювальні роботи внутрішні. Зовнішні роботи вже всі виконані. Встановлені вікна і двері, встановлені ліфти, встановлені всі лічильники(світло, газ, вода). На даний момент в кожній квартирі встановлюються котли.

Будинок вже зданий.

Ми зробили в будинку виставкову квартиру з ремонтом, вмонтованою кухнею і т.д. Можемо за стислі терміни зробити ремонт під ключ.

Новий житловий комплекс «Санта-Нова» — це будівництво елітного житла за найсучаснішими стандартами. Навіть місце розташування комплексу обрано таким чином, щоб задовольнити усі вимоги сьогодення. "Санта-Нова" — це бездоганна якість при фінансовій доступності, комфорт, безпека, надійність та екологічність.

Категорія: 3 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) | | Рейтинг: 0.0/0