Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Середа, 01.05.2024, 15:54
http://moemisto.lviv.ua/ Моє місто - портал Львова
Категорія: Портали Львова |

http://lvivposter.com/ Портал міста Львова
Категорія: Портали Львова |

http://mykolaiv.info/ Інформаційно-розважальний портал м. Миколаєва

http://www.e-lviv.net/ Львівський інтернет-довідник ( карта Львова Львів Львов пошук у Львові )
Категорія: Довідники |

http://www.dlab.com.ua/  Універсальний львівський довідник — бізнес портал, що надає актуальну та перевірену інформацію, визнаний лідер на ринку інформаційних послуг України, існує з 1999 року. На сьогоднішній день наш каталог підприємств містить більш ніж 12000 компаній, організацій та установ міста Львова та області. Нашим клієнтам ми надаємо повний спектр інформаційно-аналітичних послуг по просуванню бізнесу в мережі Інтернет
Категорія: Довідники |

http://www.studic.info/ В нас ви знайдете все те що потрібно студентам, а також все про студентів ну і звичайно трохи політики; а також молодіжні заходи, молодіжні організації, потрібні телефони, внз львова, змі у львові, цікаві програми, інформаційна база, корисні лінки
Категорія: Портали Львова |

http://economic.lviv.ua/ Львівські ділові новини: банки, фінанси, страхові компанії, кредитні союзи
Категорія: Економічні новини |

http://protruskavets.org.ua/ Трускавецькі новини, постійне оновлення. Статті, коментарі про події в місті. Фото

http://www.robota.lviv.ua/ Офіційний сайт львівської газети "Запрошуємо на роботу та навчання"

http://vinnikiplus.in.ua/ Інформаційно-розважальний сайт міста Винники

http://stud-times.com.ua/ Газета "Stud-Times" - це перша Львівська безкоштовна молодіжна газета котру створили студенти для студентів

http://www.ecobud.lviv.ua/ Будівництво котеджів під ключ, будівництво дахів, дизайн інтер’єрів, вироби з пінопласту, огорожі, паркани, ремонтні роботи, сантехнічні роботи, укладання тротуарної плитки та бруківки, фасадні роботи, штукатурні роботи, дренажні роботи, оздоблення каменем, гіпсокартонні роботи, складання кошторису, перекриття будинку, фундаментні роботи, цементно-піщана стяжка.

http://brukivka.lviv.ua/ Бригада підприємця Степана Шандри працює в даній галузі 9 років. Є великий досвід роботи по укладанню фігурних елементів мощення (бруківки). Маємо можливість візуального огляду вже готових наших об’єктів. Проводимо безкоштовно попередні заміри, складаємо майже точний кошторис на витратні матеріали і за виконану роботу. Хочемо також наголосити, що працюємо самі на об’єкті від початку до кінця, без посередників, в порядку живої черги. У випадку згоди на виконання робіт двох сторін, тобто нашої і замовника, є можливість скористатися 10%-ти відсотковою знижкою на придбання бруківки (поребрика, бордюра) у таких виробників як "Магік”, "Озон” і інші. Дзвоніть і ваше подвір’я із бруду, болота і неприязні перетвориться у гарний дворик, до якого завжди буде приємно повертатись з глибоких ям нашого бездоріжжя.
Категорія: Укладання бруківки |

http://www.vlk.org.ua/ Наша спеціалізація – BTL заходи.
Наша спеціалізація – BTL заходи.
Наші послуги:
- Розробка рекламної ідеї
- BTL заходи:
• промо-акції
• дегустації
• семплінги
• роздача листівок
• анкетування
• консультація покупців
- Поширення рекламних матеріалів:
• розноска по поштовим скринькам багатоповерхівок, офісах
• розноска по дверним ручкам
• роздача листівок в авто на перехрестях
• доставка під двірники авто
• поклейка плакатів, афіш, листівок
- Дизайн реклами
- Друк поліграфії:
• візитки
• календарики
• плакати
• афіші
• буклети
• флаєри
- Виготовлення промо-одягу
- Друк на сувенірній продукції
Категорія: Рекламні послуги |

http://lurc.com.ua/ Юридична компанія "Львівський юридичний центр" заснована у 2001 році. Працюємо у Львові. Здійснюємо абонентське обслуговування юридичних осіб. Представляємо інтереси клієнтів у господарському, адміністративному, цивільному, кримінальному процесі. Допоможемо у реєстрації, реорганізації та ліквідації юридичних осіб усіх форм власності. Здійснюємо супровід стягнення боргу на усіх стадіях (претензійна робота, преставництво в суді усіх інстанцій, супровід під час виконавчого провадження) . Допоможемо в аналізі та складанні договорів. Надаємо консультації з сімейного, господарського, корпоративного, митного, податкового, адміністративного, спадкового, трудового, житлового праві. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів!
Категорія: Юридичні послуги |

http://hotel-ekotel.lviv.ua/ Екотель – економ готель у Львові один із економ-готелів нового покоління. Максимальний комфорт проживання в готелі за мінімальну ціну.Номерний фонд до 55 номерів як Економ класу (з вигоданми в коридорі, так і Стандарт класу (з вигодами в номері).
Категорія: Готелі |

http://www.roletu.com.ua/ Підприємство виготовляє та встановлює ролокасети, ролети, жалюзі у Львові та області. Низькі ціни, гарантійне обслуговування. У нас найбільш вигідні умови - недорого і в чіткій відповідності з вашими побажаннями. Заміри, виготовлення і установка ролокасет, ремонт ролокасет.

http://www.ppesko.com.ua/ Виробництво та продаж в м. Львів, металоплатикових та алюмінієвих вікон та дверей з німецьких та українських профілів. Перегородки в офіс, фасади, вікна та двері від виробника. Класичні та псевдо вітражі. Ремонт у львові ваших металопластикових та алюмінієвих вікон
Категорія: Вікна |

http://pafdnister.com.ua/ Приватна аграрна фірма "Дністер" пропунує екологічно чистий (класифікований для всіх видів будівництва без обмежень) пісок з власного кар'єру, що знаходиться біля м. Миколаїв Львівської області Видобуток з власного кар’єру дозволяє безперебійно забезпечувати піскомбудівельні майданчики. Це гарантуєбезперервний процес будівництва об’єктів та зменшує ризик втрати коштів внаслідок простоїв. Зручний доїзд та високопродуктивне завантажувальне обладнання дозволяє здійснювати швидке обслуговування клієнтів.
Категорія: Пісок |

http://www.insurance.lviv.ua/ Усі види страхування у Львові від СК БРОКБІЗНЕС. Ми команда професіоналів працюємо на ринку з 1993 року та маємо значний досвід страхування у таких напрямках: автоцивілка, КАСКО, страхування майна, медичне страхування подорожуючих за кордон тощо БРОКБІЗНЕС є лідером на ринку страхування по рівню виплат, а тому ми впевнено гарантуємо своїм клієнтам справді надійний захист Вашого майна в любій ситуації. Ми завжди раді співпраці і пропонуємо своїм клієнтам хороші знижки. Можлива безкоштовна доставка полісу по Львову
Категорія: Страхування |

http://www.lvprost.lviv.ua/ Послуги з конструювання та виготовлення обладнання, вузлів, систем автоматики. Автоматизація технологічних процесів та окремих операцій. Металообробка, зварювання, пайка, виготовлення виробів з металу одиничне та серійне. Технічні консультації з питань експлуатації та ремонту обладнання.

http://limo.lviv.ua/ Наша компанія займається наданням послуг перевезення лімузинами вже більше 8 років. І за цей час ми набрались великого і безцінного досвіду у даній сфері. Збільшився і наш автопарк. Крім того, сьогодні ми вже не обмежуємося обслуговуванням клієнтів лише у Львові та області. Наші лімузини замовляють також і в Тернополі, Рівному, Хмельницькому, Луцьку, Івано-Франківську, Чернівцях, Ужгороді, Вінниці та інших містах України. Спектр послуг прокату доволі широкий. Ми пропонуємо свої лімузини для таких заходів як весілля, дні народжень, хрестини, річниці, випускні, вечірки і т.п. Поїздка на елегантному, вишуканому автомобілі буде прекрасним елементом романтичної прогулянки з коханою людиною. Використання лімузину на зустрічах та в бізнесі підкреслить Ваш статус, допоможе справити хороше враження на Ваших ділових партнерів та досягти успіхів у бізнесі. Тільки в наших лімузинах найкращі умови для підписання контрактів, святкування вдалих переговорів чи романтичних побачень.
Категорія: Лімузини |

http://kvartal-a.lviv.ua/ Звернувшись до нас, Ви можете бути впевнені, що отримаєте якісну консультацію, Ваші вікна будуть ретельно підібрані, з любов'ю виготовлені і встановлені з дотриманням усіх необхідних будівельних норм.
Категорія: Вікна |

www.domslugba.lviv.ua/ Домова служба надає весь спектр побутових послуг. Кваліфіковані послуги: сантехніка, електрика, столяра, вантажника, прибиральниці, майстра по ремонту побутової техніки, майстра по ремонту комп’ютера, аварійному відкриттю замків, дверей, прочистки каналізації та інше.

http://dim.promotion-soft.com/ Наша компанія здійснює повний спектр будівельних і ремонтних робіт використовуючи свій багаторічний досвід на високому рівні у Львові та у ближніх селах Львівської області.

Ми виконує повний комплекс робіт з будівництва малоповерхових, багатоквартирних заміських будинків і котеджів будь-якого типу. В нашу роботу входить: аналіз будівельного майданчика, будівництво, і як результат – здача повністю готового об’єкта з облаштованій прилеглою територією.

Наша компанія, за бажанням замовника здійснює будівництво як окремих етапів будівництва фундаментів, стін, покрівлі, так і будівництво приватних будинків або будівництво котеджів у комплексі з прилеглою інфраструктурою – огорожі, септики.

http://sanpid.com/ Магазин сантехніки Sanpid реалізує водонагрівальну техніку, прилади опалення, терморегуляторне та насосне обладнання, стабілізатори напруги, акумулюючі ємності і багато інших товарів оптовим і роздрібним покупцям.

Досвідчені майстри при необхідності здійснять монтаж та підключення водопровідної або опалювальної системи, каналізації, встановлять систему «тепла підлога».

При оформленні комплексних замовлень, обслуговування проводиться за особливими умовами. Подробиці у консультантів магазину.

http://www.lvivstory.com/ Головною метою функціонування нашого сайту є створення такого ресурсу в якому б споживачі та продуценти культурного продукту, а також особи, які працюють в сфері культури і туризму могли знайти інформацію про:
- державні установи, громадські організації, підприємства тощо, які працюють в сфері культури і туризму міста Львова,
- об’єкти, привабливі для львів’ян та туристів,
- інформацію про культурні події, які відбуваються чи плануються у нашому місті.
Категорія: Портали Львова |

Культурна програма міста Лева! Найсвіжіші події, фестивалі, концерти, виставки, вечірки - все це і багато іншого Ви знайдете на www.ulvovi.com

http://clientclub.org/ Чесна інформація про фірми, заклади та компанії Львова. Інформацію створюють відвідувачі сайту, інформація зібрана у каталог із понад 14 000 компаній та закладів Львова. Економ час та гроші, знаючи про підводні камені Наперед! Кожен заклад позначений на зручній карті і доступні реальні фото із закладу завантажені відвідувачами.

http://openlviv.com/ Місто Львів розташоване на перехресті давніх торгівельних шляхів, якими купці з різних країн подорожували зі своїми товарами з півночі на південь, із заходу на схід та навпаки. Львів лежить у центрі континентальної Європи.

Площа МіцкевичаМісто стоїть на рубежі двох великих культур: латинської на заході та греко-візантійської – на сході.

Цікавим фактом є те, що через територію нашого міста проходить Головний європейський вододіл, що розмежовує ріки Чорного та Балтійського морів. Цей мальовничий географічний регіон має назву – Розточчя, на узгір’ях якого розкинувся самобутній Львів.

Саме це, багато в чому унікальне розташування міста, стало причиною того що Львів ніколи не був на узбіччі історії. Не дивно те, що навіть до сьогодні декілька різних народів вважають Львів за своє власне місто. Тут часто перетинались економічні та політичні інтереси впливових родин, народів і навіть цілих держав. Та незважаючи на цю бурхливу та швидкоплинну історію, наше місто ніколи не втрачало оптимізму, гумору і притаманного лише йому шарму.

Площа РинокВпродовж історії наше місто називали по різному – Львів (українською мовою), Lwow (по-польськи), Lemberg (по-німецьки), Львов (по-російськи), Leopolis (по-латинськи), Lviv (по-англійськи) та ін. Але незважаючи ні на що, Львів завжди був західним форпостом української нації – і в часи поневолення, і в часи державної незалежності українського народу.
... Читати далі »
Категорія: Екскурсії по Львову |