Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 23.04.2024, 09:56
Нерухомість в Львові » 2017 » Березень » 7 » Продам/ обміняю 2-х кім. квартиру по вул.Героїв УПА (сталінка)

12:45
Продам/ обміняю 2-х кім. квартиру по вул.Героїв УПА (сталінка)

Хороша 2-кімнатна квартира в "сталінці" в доброму районі 50/32/5.2 1/4ц, можна під бізнес або під житло. Сталінка - це найкраще і саме надійне житло на вторинному ринку і серед багатьох новобудов. Стіни товщиною більше, ніж півметра, висота стелі - 3,20 м, тільки 4 поверхи. 
Будинок знаходиться в районі з дуже розвинутою інфраструктурою: коло будинку зупинка (маршрутки, тролейбуси), в 10 хв. зупинка трамваю 2, до центру 10 хв., також близько знаходиться цілодобове Сільпо і Привокзальний ринок. Біля будинку є кілька дитячих майданчиків і парк. 
Хороший стан квартири - тепла та суха, пластикові вікна, поцикльований паркет, плитка в коридорі, ванні і кухні, ЦО. Кімнати роздільні, є вмонтована велика шафа-купе та вмонтований робочий стіл в ніші. Ванна і туалет об'єднані, є новий гідробокс 1,10Х1,10 м, та вмонтована шафка в ніші. Міжкімнатні двері поміняні, на вікнах грати. Вікна виходять на кут Боберського-Героїв УПА. 
Район дуже перспективний в плані бізнесу - будуєься багато новобудов, відкривається безліч магазинів. Весь перший поверх нашого будинку вже проданий під бізнес. Це Ваш шанс розпочати власне діло!!! Ціна-49000 у.о. Можливий обмін на більшу в цьому районі з доплатою

Категорія: Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) | | Рейтинг: 0.0/0