Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 25.04.2024, 09:42
Нерухомість в Львові » 2012 » Березень » 23

продаю 1-кімнатну квартиру по вул. Шафарика, 39/20/8 кв.м., 5/9 ц., єврорем, МПВ, заскл. балк, бр. дв, вмонт. кухня, бойлер, нов.сант, вмонт. шафа-купе, тел, домоф, або обмін на 3 кім. Власник 47 000 у.о.
Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Два зашклених балкона, вікна пластикові , євро ремонт . Вбудовані шафи купе + мебель в кухні (дубова), відділений загальний коридор з шафою. Індивідуальна вода з насосом та бойлером нагрівання з ємкістю 1000л на дві сім’ї. ,два підвали по 3 м.кв. Ціна договірна.



Двохкімнатна квартира в історичному центрі міста на вул.Кн. Романа. Поруч велика кількість історичних памяток архітектури, ресторанів, кафе, клубів. Загальна площа 43 м.кв. Житлова площа 32 м. кв. У дворі є місце для авто. У квартирі є 2 кухні (по 4 м.кв.), 2 туалети, 2 входи до квартири, 2 підвали. 1 поверх, дуже хороший варіант підлаштування під офіс, магазин і іншої комерційної нерухомості.

здам в оренду офіс в центрі міста Львова по вул. Дорошенка,8. вхід в приміщення з двору.
Безкоштовні оголошення: Оренда приміщень у Львові |

терміново продам двохкімнатну квартиру, загальна площа 42кв.м., будинок цегляний,1/5

Терміново куплю однокімнатну квартиру у Львові вартістю до 28 тис.$. Можна без ремонту. Бажано ближче до центру або у Залізничному чи Франківському районі. Розгляну всі пропозиції.

Куплю однокімнатну квартиру без ремонту або по договорю на виплату. Розгляну всі пропозиції.

Продам трьохкімнатну квартиру по вул. Федьковича.,заг 111 м.кв, житл 75,4.,кух 11.,3 п в 3.,цегла,австрійський будинок,потребує ремонту,високе горище.110 000$ торг.

Квартира во Львове, бронирование двери, пластиковые окна, новая сантехника, сделан ремонт, ламинат, телефон, интернет, сателит антена, балкон, мебель, счётчик на газ и на воду, газовая колонка, подвал, во дворе детская площадка. Без посредников! Срочно, торг



Продається 2 кімнатна квартира на вул. Плугова, 64 кв. м. З балкону гарний вигляд, з-й поверх, броньовані вхідні двері, квартира у сучасному стилі під східно-етнічний дизайн (відомий у Львові дизайнер), свіжий ремонт, гарне планування, кухня-студіо з великою заскленою лоджією, спальня з гардеробною кімнатою з розсувними дверима, санвузол сумісно-роздільний викладен іспанською плиткою з дуже орігінальним дизайном, барна стійка, камін. Вартість вказано разом із кухнею з вбудованою технікою і італійською витяжкою (два мотори), та гардеробною з розсувними дверима. В вартість також входить сателітарна антена, та інтернет з wi-fi. Чистий продаж від власника, документи готові



... Читати далі »

Здається в оренду магазин в центрі Львова з ремонтом. Автономне опалення, сигналізація, кондиціонер. Під всією площею магазину (200 кв.м.) є сухе підвальне приміщення - можна зробити 2-х поверховий магазин (кафе,банк,салон).
Безкоштовні оголошення: Оренда приміщень у Львові |