Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 19.03.2024, 11:04
Нерухомість в Львові » Трьохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів)

  

  

  

Продам 3-ох кімнатну квартиру площею 106,3 м.кв. в новобудові 2010 року по вул. Сахарова (ЖК «Кросворд»), на 9 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку, дві квартири на поверсі, висота стель 2,85 м., відмінна шумоізоляція, власна будинкова котельня, закрита територія, відеонагляд, ландшафтний дизайн, дитячий майданчик. Дизайнерський ремонт, гардеробна, засклений балкон, камін на дрова, дубовий паркет, в оздобленні використана лише італійська та іспанська плитка, сантехніка «villeroy&boch», змішувачі «hansgrohe». Вбудована техніка, кухня, гардеробні меблі, а також меблі із санвузлів залишаються. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

  

   

 

Квартира на 3 поверсі 9 поверхового будинку, зручне розміщення по вул. Кавалерідзе, вікна у двір, красивий вигляд з вікна. Влітку тут завжди прохолодно, 3 вікна з 4-х та засклена лоджія не на сонячній стороні, взуимку - дуже тепло. Квартира з ремонтом, частково залишаються меблі та техніка - вся кухня, посудомийна машина, пральна машина, величезна шафа купе у коридорі, дитяча 2-х поверхова модульна система з 2 ліжками і вбудованою шафою купе. Це найкраще планування сихівських 3-кімнатних квартир ... Читати далі »


Продаж від власника. Загальна площа 54,8 кв.м. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Квартира дуже тепла, не кутова, вікна на 2 сторони. Кухня 6,2 кв м. Кімнати 15,5/10,1/10,3 кв м, дві з них ізольовані. Квартира вільна від меблів, залишається холодильник, бойлер для гарячої води та газова плита. Двері нові, метал. Є домофон. Ціна ... Читати далі »


  

Я - власник!

3 кімнатна квартира по вул. Головатого буд. №1 (бічна Виговського), Залізничний р-н.

ФОТО високої якості за посиланням нижче:
Альбом на Google Drive - фото 60 шт

✓ Житловий стан
✓ Усі документи до продажу готові, квартира юридично чиста.
✓ Велика площа: 57 м.кв. (житлова 42 м.кв., кухня 6 м.кв.) ... Читати далі »


Продам 3-ох кімнатну квартиру площею 106,3 м.кв. в новобудові 2010 року по вул. Сахарова (ЖК «Кросворд»), на 9 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку, дві квартири на поверсі, висота стель 2,85 м., відмінна шумоізоляція, власна будинкова котельня, закрита територія, відеонагляд, ландшафтний дизайн, дитячий майданчик. Дизайнерський ремонт, гардеробна, засклений балкон, камін на дрова, дубовий паркет, в оздобленні використана лише італійська та іспанська плитка, сантехніка «villeroy&boch», змішувачі «hansgrohe». Вбудована техніка, кухня, гардеробні меблі, а також меблі із санвузлів залишаються. Дуже світла, тепла і затишна квартира. Поруч Стрийський парк, дитячий садок, школа, Рукавичка та Фуршет, Нова Пошта та УкрПошта, цілодобова аптека, зупинка громадського транспорту, перукарня та ін. До центру міста 20 хв. пішки. ... Читати далі »


 

  

Продам свою трикімнатну квартиру. Загальна плаща – 70,8 кв.м. 7 пов. 9 поверхового цегляного будинку. 3 окремих кімнати (18,1+12,1+10,6). Кухня 8м. 2 балкони, один засклений. Вигоди окремо. Вікна поміняні,металопластик,вхідні двері нові металеві. Квартира тепла. Лічильники на воду, електрику і тепло(загальнобудинковий). Квартира від першого власника. Тихі сусіди. Безпечна і освітлена частина району. Поряд поліклініка, ЦНАП,тобто всі необхідні послуги в межах 200 метрів. Школи і дитячі садочки поряд без переходу доріг. Прекрасна транспортна розв'язка: залізничний вокзал 15 хвилин маршруткою, аеропорт 10 хвилин пішки. Транспорт в будь яку частину міста. Великий парк для прогулянок. Розвинена інфраструктура, навпроти будинку АТБ, поруч Арсен і безліч маленьких магазинів. Ціна 53.500 у.о. (торг при перегляді). Детальніше ... Читати далі »


Продам (можливий договір розтермінування) 2-рівневу 3-кімнатну квартиру на 3-му поверсі. вул. Зелена (Район Пікасо) школа Ерудит, дитячий садок через паркан. Приватизована, своє опалення, 2 підвали, 2 санвузли, можливе вільне планування, можливе збільшення площі (добудова мансарди, без різноманітних погоджень!!!) Вхід парадний. ГАРАЖ в подвір'ї, потребує мінімальної побілки. Впорядковані і готові до продажу документи. Ціна за все, можливий розумний торг. Розгляну пропозиції обміну. Власник

  

 


ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНЕ! Квартира розташована на першому поверсі дев'ятиповерхового будинку по вул.Ю. Липи,14 в Шевченківському р-ні м.Львова. Чешка. Площа 67/36/8. В квартирі зроблений ремонт, поміняні столярка, електрика та сантехніка, зроблене перепланування. Вбудована кухня з сучасною електричною плитою. Підігрів підлоги в кухні та на лоджіях. З зовні утеплена 10-мм пінопластом, пластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. На вікнах встановлені грати. МОЖЛИВІСТЬ РОЗТЕРМІНУВАННЯ ДО РОКУ. Вартість 54 тис. дол.


Продається 3-кімнатна квартира по вул.Городоцькій 219 ,без посередників. Квартира знаходиться на першому (високому) поверсі 4-поверхового будинку. Будинок цегляний, квартира світла, суха, тепла, не кутова. Затишний двір, близько стадіон Сільмаш. Нещодавно зроблений ремонт у кухні та ванній кімнаті(душ з туалетом спільні, поміняні всі труби та сантехніка).На кухні передбачений вивід під пральну машину. Кімнати без ремонту. Броньовані вхідні двері та нові,щойно поміняні якісні вікна та підвіконники, в під"їзді домофон. На кухні газова колонка. Стіни не несучі,можливе повне перепланування. Квартира виходить на 2 боки будинку, можливість зробити додатковий вхід. Місце для паркування авто під вікнами квартири,+2 додаткових підвальних приміщення в будинку. Метраж - Загальна - 55,6,житлова - 40,6 м2, 33000$ 

  

  

   


Продаж 3-ох кімнатної квартири (цегла), заг площа 69.5 м кв. , пр.Червоної Калини. Квартира зі зручним плануванням- три ізольовані кімнати, два балкони, на одному з них підвальне приміщення - справді зручно (а на балконі вмонтований спорт-куточок:). Євроремонт : сучасна сантехніка,пластикові вікна,лічильники,бойлер-гаряча вода є як в ванній,та і в кухні, МПВ, вмонтована газова електронна плита Gorenje,броньовані двері. Кімнати є світлими і просторими. Поруч є ринок,декілька супермаркетів, транспортне сполучення -одне з найкращих. Вартість 45 000$ ПРОДАЖ від Власника! 

  

 


64/45/6 Кухня-вітальня студіо (6+17 кв.м), кімнати ізольовані (17 і 11 кв.м), коридор квадратний. Дуже якісний капремонт, цілком замінені електрика, сантехніка, м/п вікна, підлога, труби, радіатори. Засклений балкон, дах якісно перекритий. Частково з побут. технікою і вбудованими меблями. Кондиціонер, бойлер, підігрів підлоги (санвузол, кухня), домофон, очистка питної води - зворотний осмос. Світла, тепла, не кутова. Під'їзд охайний, сусіди тихі і чемні. Дуже адекватна оплата за центральне опалення (будинковий теплолічильник). Тихий район, вся можлива соціальна і торгова інфраструктура поруч. Ціна 49000 $. Власник. 

  

  

   


Квартира в центрі міста Львова на 1 поверсі, чудово під офіс, або хостел.Знаходиться за адресою вул. Івана Франка 65.Був зроблений капітальний ремонт, встановлена газова колонка, полакований дубовий паркет, побілені стіни у всіх кімнатах.Вхід знаходиться з середини подвір'я, є можливість створення окремого входу. До квартири належить комора площею 13.2кв. м. Квартира продається від власника, тому комісії ніякої немає. ПРОХАННЯ ПОСЕРЕДНИКАМ ТА АГЕНСТВАМ НЕ ТУРБУВАТИ!!!

 

   


Сихівський р-н, розташована в зручному місці(центр сихова), вікна виходять на кінотеатр ім. Доженка, церкву, поруч спорт лайф, невелика відстань до ТЦ Сихів, Шувару та Санта- Барбари. Квартира розташована на 4 поверсі 15 поверхового будинку, гарне планування, добрий стан, можу частково залишити меблі, кімнати ізольвані, ванна та туалет окремо. Загальна площа квартири 69,1 квадратний метр. 1-ша кімната 9,1кв.м 2-кімната 12,4 кв.м 3-кімната18,7 кв.м, та велика світла кухня 9,0 кв.м, кухня з балконом, також є другий більший балкон з найбільшої кімнати. Просторий коридор. Є спільний коридор на 2 квартири, в коридорі зроблена простора шафа для зберігання речей, закруток. Ціна 55 тис.доларів. Продаж від власника, без посередників. Можливий торг


Елітний район - ближній центр. Поряд кілька шкіл та садочків, супермаркети та дешевий привокзальний базар.Транспортна розвязка в любий кінець міста або за його межі любим видом транспорту ( маршрутки, автобуси,трамваї, тролейбуси, поїзди) Загальна площа 60 м.кв. 3 поверх цегляного 4-Х поверхового будинку польського люкса.Перекриття залізобетонне. Пічне опалення, кімнати роздільні, вигоди роздільні. Гарне планування. ВисокІ стелі 3,20 м. Два балкони, два підвали.Поставлені пластикові склопакети. Квартира в стадії ремонту.ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА. МАКЛЕРІВ ПРОХАННЯ НЕ ТУРБУВАТИ!


Продаю трикімнатну квартиру. 4 поверх 5 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 64 м кв., житлова 48, кухня 8 м кв. Умі кімнати ізольовані. Квартира світла, сонячна. Вікна на схід і захід. Квартира знаходиться у зеленому районі в кінці вул. Коновальця недалеко від Пісочних озер. Чудове сполучення в усі сторони Львова, близько Привокзальний базар, вокзал, аеропорт. Стан абсолютно задовільний, квартира чиста і доглянута. Балкон засклений минулого року. У під'їзді встановлений домофон. Під'їзд чистий, хороші сусіди. Є підвальне приміщення, вхід з підqїзду. Вартість 65000у.о.


Квартира в старій частині міста Франківського району, Єфремова 28. 3-х кімнатна квартира в будинку Австрійський Люкс, по вул Єфремова (між Політехнічним інститутом та СК Україна). Загальна площа 100 м кв, кімнати (26,26,23 м кв), кухня 18 м кв + комора 1 м кв. Високий 1-й поверх, цоколь будинку займає діючий салон краси. 2-ва виходи. Балкон. Ремонт, нові труби, сантехніка, електрика. У кухні та ванній кімнаті тепла підлога. Індивідуальне опалення з виготовленою документацією. Проведено гільзування комину. У будинку внутрішній дворик з загородженою територією та сторожем. Чистий під'їзд. Домофон. Тихе місце

 

  


Продам трьохкімнтану квартиру площею 55,1 кв. м. на першому поверсі по вул. Петлюри, 20. Матеріал зовнішніх стін - панельні. 
Матеріал перекриття - залізобетон. 
Матеріал підлоги живих кімнат - паркет. 
Висота приміщень - 2,52 м. 
Дві кімнати відокремлені, 1 загальна. 
Площа 1ої кімнати - 12,8 кв. м., площа 2ої - 18,4 кв.м., площа 3ої - 7,7 кв.м. 
Кухня окрема площею 5,9 кв.м. 
Санвузол окремий, ванна - 2,1 кв.м, туалет - 1,1 кв.м. 
Коридор - 7,1 кв.м. 

В квартирі поставлені нові металопластикові трьох камерні склопакети Rehau та встановлені нові вхідні двері, в житлових кімнатах - дерев'яний паркет. 

Квартира знаходиться в Залізничному районі, де дуже добре розвинута інфраструктура. Поряд є дитячі садки, площадки, школи, поліклініка, банки, супермаркети та магазини, поряд розташований ринок. Недалеко знаходиться парк, ТВК "Південний", ТЦ "Скриня", ТРК " Victoria Gardens" та Привокзальний ринок. Також, неподалік (10-15 хв) - Головний залізничний вокзал.
Ціна $45000


2 поверх, цегляний будинок, не кутова, не біля дороги, вікна на дві сторони. Кімнати ізольовані. вигоди окремо, суха, тепла, засклений балкон, ламінат, плитка, частково МПВ. Інтернет та цифрове телебачення. Є гардеробна, кладовка, власний підвал. Розвинута інфраструктура, хороша транспортна розв’язка: поряд школи, садочок, супермаркет «Арсен». Встановлені всі лічильники. Домофон. ОСББ. Ціна: 45000 $

P.S. Можливий обмін на 2-кімнатну квартиру з доплатою (бажано в цьому районі) 

  

 

   


Продаємо трикімнатну квартиру,пр.Червоної Калини, 63. Загальна площа=70 кв м. Кімнати: 10, 13 і вітальня 20 кв м. Житлова площа=43 кв.м. В квартирі хороший дубовий паркет, броньовані вхідні двері, вікна-металопластикові. Балкон один, засклений. Житловий стан. Коридор обклеєний шпалерами. Будинок панельний, 9 типоверховий. Квартира на 6-му поверсі. Є можливість мурувати кладовку і зробити загальний коридор. Квартира сонячна, світла, тепла, некутова, Вікна-схід, балкон-захід. Вікна виходять в затишний двір. Хоч до зупинки транспорту недалеко. Поруч школа "Первоцвіт", сш#84, є багато магазинів, аптеки. Ми - власники, продаємо самі. Поспредників прохання не турбувати. В нас є заміна, тому шукаємо покупця. Ціна=47500 у.о. Прохання не телефонувати після 21.00. 


вул. Вигоди, Левандівка. 2 поверх 5-ти поверхового будинку (1988року). Чеський проект. Всі кімнати ізольовані, санвузол ізольований (гарна плитка). Дубовий паркет, пластикові вікна, деревяні міжкімнатні та броньовані вхідні двері, балкон з кладовкою з кухні і лоджія з дитячої, кухня 9,3м. Поруч школа (100м), садочок, автостоянка. В користуванні 2 підвали. Квартира чиста і світла, не потребує ремонту, гарний житловий стан. Двері в підїзд закриваються. Будинок знаходиться в тихому подвірї, до зупинки громадського транспорту 100м., до ринку і супермаркетів - 250-300м. Реальним покупцям -торг. Маклерів прошу не турбувати. Ціна 58 тис. доларів.


Щойно після якісного ремонту. Повністю обладнана кухня. Гарний санвузол. Є бойлер. Центальне опалення. Паркет. Дуже теплий будинок. Є підвал. Решітки на вікнах. Кімнати дві ізольовані, одна вітальня прохідна, але її можна теж ізолювати. Всюди дубові двері. Терміновий продаж з усією мебеллю (два нових двоспальних ліжка з матрасами, диван, дубовий стіл+стільці, комод, приліжкові тумби, кухня, холодильник, газова плита - все нове, все залишаємо!!!! ). Беріть ключі, заселяйтесь. Посередників прошу не турбувати. 46900$


Вул. Залізнична, 1/9 цегляний, новобуд еліт-класу. Перший високий або бельєтаж (під квартирою офісне приміщення). Заг. площа 99, житлова - 65, кухня - 11. Всі кімнати ізольовані (18/22/25), великий коридор, зручна вмонтована кухня, 2 балкона та одна лоджія, вигоди роздільні. З/б перекриття, броньовані вхідні двері, м/п вікна, ексклюзивна столярка, дубовий паркет, необхідні меблі, сантехніка, побутова техніка, все готово для проживання. Квартира обладнана індивідуальним будинковим опаленням, а саме кожна квартира має свій окремий лічильник на тепло. Тобто можна взагалі собі перекрити тепло або економно зменшити його подачу. Постійна холодна та гаряча вода, всі лічильники, Інтернет, домофон. Також квартиру можна переобладнати під не житлове приміщення типу магазин, офіс і т. п. Тихий зелений район. В'їзд на територію під контролем охорони. У дворі будинку дит. майданчик, парковка, магазин (ще один поряд цілодобово), термінал, салон краси, стомат. кабінет та приватний дитячий садочок. Хороша геолокація - 5 хв. пішки до головного залізничного вокзалу. 10 хв. до вул. Городоцька, костел Ельжбети (Привокзальний ринок, маршрутні та трамвайні зупинки, приміський вокзал, магазини, аптеки тощо). 5 хв. до вул. Шевченка (маршрутні та трамвайні зупинки). До центру міста - їхати до 10 хв., пішки - до 30 хв. Ціна 99 000 $. Можливий незначний торг. 

  

  


Продається 3-кімнатна квартира по вул. Героїв УПА (неподалік парку). Будинок цегляний - "сталінка". Високі стелі - 3м. Площа: загальна-72 м. кв., житлова - 50м. кв. Перекриття - залізобетонне. Поверх 5/5. Над квартирою повноцінне горище з можливістю розширення меж квартири. Також є мурований балкон, підвал (9м.кв.), кладова. Стан хороший, житловий. Розділений санвузол. Броньовані двері. Опалення центральне. Газова колонка. Лічильники - газ, вода, електроенергія. Затишний зелений двір. Автостоянка. Спокійні сусіди. 50м від будинку зупинки громадського транспорту (дуже зручна транспортна розвязка). Неподалік Школа (100м), дитячий садок (50м) Вартість 750 у.о. за м.кв.

   


Продам квартиру! В дуже хорошому та зручному місці. Цегляний будинок 9 поверх з 14. Планування хороше! Район південного ринку. Поруч південний ринок, парк,Вікторія Карден ( торгово-розважальний комплекс),супер маркет сільпо... 5хв до аеропорту, 5хв до вокзалу, 7хв центр міста Лева, 7хв до Кінг Крос. Одним словом все поруч. В квартирі лічильники на воду, стан житловий! Без євро ремонту. Двері між кімнатні хороші. Вікна дерев'яні, плитка, обої, паркет, вагонка. Продажа можлива з меблями. Всі деталі розповім по тел. Фото можу скинути по факту на вайбер. ВЛАСНИК! Торг можливий.ціна 52000$


Продам 3-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом у новобудові на Дж.Вашингтона 4В зданій у 2011р. загальною площею 79 м2. Будинок оточений новобудовами, зеленими насадженнями, дитячими майданчиками, продуктовими магазинами у підвальних приміщеннях будинків і поверхневим паркінгом. У будинку своє ОСББ. 7-й поверх у 9-ти поверхневому будинку.Фасад будинку утеплений. У під"їзді встановлений домофон.На кожному поверсі 3 квартири. Швидкісний безшумний ліфт з великим дзеркалом, вмісткість 5 людей. Квартира має двохстороннє плануванням.Опалення індивідуальне.У квартирі 2 санвузли, 2 балкони, один з них засклений.Всі кімнати ізольовані і повністю омебльовані і закриваються на ключ. Найменша кімната має 12м2 з виходом на лоджію. Вікна металопластикові З лоджіі виходять на Погулянку і Львівську телевежу, з відкритого балкону на 6-типоверхові дахи новобудов. На підлозі в кімнатах дубовий паркет, у коридорі і кухні - плитка. На стелях вмонтовані точкові світильники ЛЕД світодіодна підсвітка .Коридор 12м2, в якому є велика дзеркальна шафа-купе+шафа технічна. Броньовані вхідні двері. Кухня 11 метрів, зроблена під замовлення і обладнана усім необхідним.Квартира розташована в районі з розвиненою інфраструктурою: дитячий садочок і школа, Арсен,Фокстрот, Рукавичка, Метро.До зупинки маршрутки 50м, до троллейбусної 300 м. Великий парк - "Погулянка". До автозапрпавки 100м. До центру (площа Петрушевича, початок вул.Зеленої) 10 хв маршруткою, 15 хв. тролейбусом, пішки півгодини. Ціна 130.000$. Можливий торг

  

  

 


Продається квартира по вул.Городоцькій будинок панельний, З-х кімната квартира поверх 5/5 Загальна площа 56,8м.кв., санвузол суміщений, стан квартири житловий недавно зроблений ремонт, опалення центральне, паркет та двері дубові в хорошому стані, будинок знаходиться не при дорозі, є парко місце для машини. Поруч школа , дитячий садок. Металопластикові вікна. Балкон засклений. Квартира не кутова , приємні сусіди. В підїзді тепло та чисто. Чудово облаштоване подвір'я з дитячим майданчиком. Спокійний район, зручне сполучення у всі сторони Львова, вода холодна та гаряча цілодобово, район Мотозаводу, торг.ціна 48000 тис.


Трикімнатна квартира площею 87 кв.м. знаходиться в затишному куточку історичної частини міста Львів (Шевченківський район). Поблизу парк, Краківський ринок, церква Святої Анни. До оперного театру 12 хвилин пішки. Розташована квартира на 3 поверсі трьохповерхового австрійського будинку (напівлюкс). Є можливість використання горища (висота 4 м) для влаштування другого рівня квартири. Чистий під’їзд, мармурові сходи та панелі. Кодовий замок на вхідній брамі. В під’їзді великі овальні вікна з мармуровим підвіконням. Із внутрішнього подвір’я на кухню через балкон є чорний вхід. За квартирою закріплене підвальне приміщення і кладове приміщення на балконі. Фасад будинку оздоблений ліпниною, дерев’яні віконні рами з вирізьбленим малюнком . В квартирі встановлена сучасна система сигналізації та газовий лічильник, пічне та газове опалення, в кухні камін. Потребує ремонту під вимоги господаря


Квартира у старому будинку. Євроремонт. Площа 77м2, житлова - 46, кухня - 11. Індивідуальне опалення. До центру 5 хв пішки. До Форуму 3 хв. Чудове транспортне розгалуження. Навпроти будинку є школа. Недалеко знаходиться продуктовий ринок. У квартирі є комора-підвал площею 16,3 м2. Також є зовнішній підвал. Квартира об'єднана з двох рівноцінних квартир, продаж яких може розглядатись окремо. Дерев'яні шклопакети та двері, ковані решітки


73,4 /37,9/8,5 . Цегляний будинок, додатково утеплена ззовні, 9/13, не останній поверх. Гарне планування - 3 кімнати: кухня-студія, дві ізольовані кімнати, дві великі засклені лоджії з комірками,2 комірки в квартирі, підвал.
Вигоди окремо. Центральне опалення. Броньовані вхідні двері, МП вікна. Квартира дуже світла і тепла, красивий ремонт. На кухні підлога з підігрівом плитка, туалет і ванна кімната, лоджія - на підлозі плитка, решта квартири -паркет. Є лічильники води, газу. Повністю перероблена проводка. Зручне транспортне сполучення. Поруч 3 школи, дитячі садки,2 базари, супермаркети, дитячий майданчик

 


ЦІНА 75 000 дол (торг) 
Пропоную Вашій увазі дворівневу 3-х кімнатну квартиру у австрійському будинку, який був збудований у 1880тих рр і має надзвичайно товсті та надійні стіни. Квартира знаходиться на 4тому та мансардному поверхах. Кімнати ізольовані, як бачите по фото тех. паспорта. Дах перекритий надійною оцинкованою бляхою. Опалення: пічне, є нова колонка для гар. води, сантехніка поміняна. Вікна виходять у тихий зелений двір. 
Щодо труб у квартирі: проведений індивідуальний вихід у загальний стік та система фільтрації води. 
Є можливість збільшити кухню на дод. 15 - 20 кв м та приватизувати решту мансарди. 
Сусіди тихі та хороші. 
Є звичайно і підвал розмір прибл. 15 кв. м. 
Квартиру можна легко перетворити на невеличкий хостел і мати свій бізнес. Або просто здавати в оренду (поряд знаходяться 3 найбільші ІТ компанії Львова, працівники яких залюбки б там жили). Або ж і просто заселитись та насолоджуватись життям. 
Поряд: Прим. базар, Костел свв. Ольги та Єлизавети, ЖД Вокзал та Прим. Вокзал, зелений та тихий парк, єдине цілодобове Сільпо, дит. садок, НУ Львівська Політехніка, хороші школи та садочки. До центру зовісм не далеко, але якщо Вам стане ліньки трішки пройтись -то є чудова транспортна розв*язка (їздять всі маршрутки у всіх напрямки і дуже часто) 

Покази з 19:00 в будні та будь-коли у вихідні.

  


Чудова пропозиція з бонусом! Продаж двох квартир у будинку типу Австрійський люкс, впритул до парку Високий замок із великим садом. Поверх другий і третій, що дозволяє зробити простору (80м.кв) двохрівневу квартиру із 3-ма кімнатами та великою кухнею(12м кв). Бонусом служить ізольована кухня-студіо "кавалерка" у цоколі (21м.кв), яку можна використовувати як гостинку для друзів, або здавати в аренду. Ціна 135 тис $

 

  


Квартира з сучасним ремонтом, 64,7 кв. М., житлова 37,4 кв.м., кімнати ізольовані, кухня 8 кв.м., 6-й поверх 9- ти поверхового будинку, дубові двері, м/п вікна, броньовані подвійні вхідні двері, паркет, санвузли роздільні, засклена лоджія, утеплений фасад, всі лічильники, телефон, інтернет, відеонагляд, кабельне. Вмлнтована кухня, 3 шафи -купе, комора з поличками. Все у відмінному стані. Вул. Стрийська( район автовокзал- танковий завод) 

  

  

  


Продається трикімнатна квартира в цегляному десяти-поверховому будинку (рік забудови 1996), площа 69 м кв. Кухня - 9 м. кв. Квартира на першому поверсі (високий більєтаж). Кімнати ізольовані (чеський проект), гардеробна, ванна та туалет окремо, дві зашклені лоджії, два підвали, кладова, два телефонні номери, охоронна сигналізація (ДСО), євроремонт, пластикові вікна, дерев"яні міжкімнатні двері, броньовані вхідні двері. Продається частково з меблями. Хороший краєвид з вікна, під"їзд з домофоном. Чудово облаштоване подвір'я з дитячим майданчиком. Спокійний район, зручне сполучення (неподалік кінцева зупинка громадського транспорту). Будинок обладнаний лічильником на тепло, ОСББ, вода холодна\гаряча цілодобово, автостоянка поруч, район Левандівка. 55000$ Можливий торг.

  

  

  


ПРОДАЄТЬСЯ квартира (від власника) м.Львів, вул. Мучна буд. 3 .- бічна Личаківської. Перший поверх. Австрійський трьохповерховий будинок, вхід з під’їзду, правильне планування. Євроремонт. Двухфункційний котел (новий). Дві квартири на поверсі. Три кімнати, загальна площа 86 кв.м., кухня вмонтована, ванна, санвузол; висота потолка- 3,3 м. м. Балкон зашклений (склопакети), з опаленням два виходи. Тепла підлога в усіх кімнатах, Частково меблі – Диван, холодильник , пральна машинка, посудомийна машинка. Закритий облаштований двір. Зовнішнє та внутрішнє утеплення стін, вікна – металопластик , решітки на всіх вікнах. Два паркомісця для автомобілів - під балконом та поряд (у дворі). Підвал- 16 кв. м , з ремонтом , опаленням, під квартирою. Ціна 108 000 у. о по курсу. Торг. 


Продаю 3=хкімнатну квартиру на вул. О. Довженка. 1 поверх 9-ти поверхового будинку. Розташована в тихому зеленому місці, поряд 3 школи, дитячий садок, супермаркети та ринки в 10 хв. пішки. М/П вікна, засклена лоджія (можливість зробити окремий вихід), дубовий паркет, броноьвані двері, бойлер, лічильники. Продається з меблями + дачна ділянка 4 ар. в селі В. Грибовичи. Ціна 70 тис. долл.


Трьохкімнатна квартира в м. Львів, Шевченківський р-н, вул. Кошиця, 2-й поверх дев’ятиповерхового будинку. Загальна площа 65 кв.м, житлова площа 37 кв.м. Будинок 87-ї серії («цегляна чешка», стіни з цегли, перекриття плитами). Всі кімнати ізольовані, 2 балкони, вікна на 2 сторони будинку, є комора в підвалі. Хороше місцезнаходження, 10хв до центру пішки. Потребує ремонту. Ціна – $75 000


3 кімнати 60 кв.м.4/5 поверх цегл.будинку. Газова колонка, хороший ремонт, сантехніка поміняна, частково поміняна електрика, у кімнатах ламінат, в кухні, коридорі та санвузлі плитка, МПВ, добротні вхідні двері броньовані з дубовими накладками, засклений балкон, кухня під замовлення виготовлена, підвал, домашня сигналізація, інтернет. Суха, тепла квартира, вікна на схід і на захід сонця. Під'їзд на домофон. Не кечівський будинок, в процесі створення ОСББ. Хороший тихий район, поруч 2 школи, садочки, Шувар. Можливий продаж з меблями. Ціна 49500$ ТОРГ


Продається 3-ох.кім.квартира на Сихові, район Санта-Барбари. 9п/9п панельного будинку. Загальна площа квартири 71,8 кв.м, житлова 41,4 кв.м. 12/19,7/9, 7/11 ванна кімната 3.6.окремо санвузол 1,3 коридор 8,6 Два балкони по 2,8 Висота приміщеь 2,6. Центральне опалення, металопластикові вікна, без ремонту. Частково поміняна сантехніка. Красиве планування.(двохстороннє). Тихе, спокійне місце. 5 хв.до ринку Санта-Барбара, ринку Ікра та шувар. Близько садочки, школи, супермаркети. Зручне транспортне сполучення. Круглодобово водопостачання. Квартира сонячна, взимку тепла


Продам 3-х кімнатну квартиру по вул.Дністровська у м.Львові. Квартира знаходиться на першому поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 60,3 м2, житлова площа - 44,6 м2, площа кухні 5,2 м2. Квартира має дуже хороше планування, усі три кімнати ізольовані, у коридорі є ніша(кладова). Опалення - центральне,у квартирі встановлена газова колонка. Квартира без ремонту. Ціна 35 000 дол.США. Без торгу і без посередників


Тип нерухомості : Квартира Кількість кімнат : 3-ох кімнатні Загальна площа (м2) : 62/45/6 Район : Франківській Вулиця : Володимира Великого Поверх : 2 Кількість поверхів : 5 Стіни : панель Комунікації : підключені Код об'єкта: кл39 Ціна $52,000 Продається 3-ох кімнатна квартира загальною площею 62 м.кв, розташована по вулиці Володимира Великого, район Франківський. Квартира з типовим чешським плануванням, зроблений сучасний євроремонт: - нова електропроводка; - стелі: в кімнатах шпаклевані, коридор - шпакльваний, ванна кімната обкладена плиткою ; - підлога: паркет, коридор та кухня - плитка. - вікна: металопластикові; двері: вхідні броньовані, міжкімнатні - нові. Санвузол суміжний, поміняна сантехніка, сучасна плитка. Квартира не кутова з автономним опаленням, є 2 балкони, кладовка. Вікна виходять у зелений світлий двір, достатньо місця для паркування авто. Залишається вмонтована кухня, стінка меблева у вітальні, шафа купе. Тиха вулиця, чистий підїзд, 5-ть хвилин ходьби до супермаркету Сільпо, гарна транспортна розв'язка у всіх напрямках Львова. п Людмила з 9-21:00 

  

  


Квартира з ремонтом в хорошому стані у цегляному будинку, шостий поверх, площею 69 м.кв., кімнати та вигоди ізольовані, в хорошому стані (євроремонт 5 р. тому, уся сантехніка у хорошому стані, всі пластикові вікна, двоє вхідних дверей (другі якісні броньовані двері), поруч школа, дит. садок. У кімнатах і коридорі паркет, кухня, ванна і туалет плитка. Дві кладовки, велика зашклена лоджія і зашклений балкон, підвал. У будинку створено ОСББ (відремонтовані під’їзди, змінені будинкові комунікації, новий ліфт і ін.) Залишається вмонтована кухня, бойлер і ін. Є автостоянка навпроти будинку.

Ціна 69 000 у.о. Торг


3-и кімнатна квартира заг.площею 59 м.кв., жила площа 35, кухня 7.2. Цента, з/б. Сан.вузол окремо.. 1-й високий поверх 9-и поверхового будинку. Квартира обладнана водопроводом, каналізацією, газопостачанням, опаленням. два засклених балкони, під одним з них підвал 72000 y.e.


Продам 3-кім. квартитру, вул. С.Петлюри (Залізничний район), 56 кв.м. цегляний будинок, 3/9 поверх. Металопластикові вікна, балкон-лоджия, роздільний санвузол, бойлер, централізоване опалення, домофон, якісні броньовані двері. В 2-х кімнатах сучасний ремонт (для себе). Тихий район (3/4 вікон у двір), в дворі дит. майданчик, поруч ринок, супермаркет, садочок, школа, автостоянка. Транспортне сполучення з усіма районами міста, до центру 15 хв. 60 000 $


Продаю світлу трикімнатну квартиру в жилому стані. В усіх кімнатах металопластикові вікна. Два балкони: лоджія та відкритий балкон. Поверх другий.

Поряд парк, хороша транспортна інфраструктура - 20 хвилин до старого центру (трамвайна зупинка (№4 та №5)). В будинку сімейний продуктовий магазин, в 15 хвилинах - супермаркет Арсен. В подвір'ї дитячий майданчик


Продам 3-кімнатну квартиру у Львові. Кімнати ізольовані: 20, 12, 10, великий коридор, як вітальня, новий дубовий паркет, туалет і ванна окремо, бойлер, лоджія з пластиковими вікнами і електрикою ( як 4 кімнатка), кухня 9 кв. метрів, сонячка, підвал, сад 3 сотки під вікном, нова сантехніка у вання і туалеті, евроремонт зроблено лише торік. Будинок цегляний, 5-типоверховий, квартира на першому поверсі, можна зробити другий вихід в сад.Будинок кабельовано, у дворі є місце для паркування автомобіля


Продам трикімнатну квартиру: проспект Червоної Калини, 68(напроти дит.поліклініки). Євроремонт, дубові склопакети, нові евробатареї, паркет, нова проводка, сигналізація, два бойлери (в ванній та кухні), дві кладовики (в загальному коридорі та поміж поверхами), засклена лоджія, шафа-купе на всю довжину коридора, кухня виробництво BRW (РП). Сусіди хороші. Ремонт робився для себе


Місто Львів вулиця Городоцька:3к 59/42,1/5,25/5ц, 2к ізольовані, h=2,70, броньовані двері, поміняні стояки і труби, ел. проводка, нова сантехніка, добрий житловий стан, підвал, телефон, інтернет, не при дорозі, сердній під*їзд з ремонтом, МПВ, домофон, зелений двір з дит. майданчиком, або обмін на 2к з доплатою з 3 по 6 поверх, крім Сихова, Наукової. Без посередників


Продається 3-х кімнатна квартира ! Не кутова, Свiтла. В Рясне. Вул.Порiчкова. 9 поверх, 10 -ти поверхового будинку. Ліфт працюючий. Загальна площа: 62.2 м.кв. Кiмнати iзольованi. Паркет. Центральне опалення. Коридор 10.6 м.кв. Кухня 7.7 м.кв.Санвузол окремо. 2 балкони, кладовка. Зручне місце розташування, недалеко магазини, супермаркет. Продається в звязку з сімейними обставинами (зміна місця проживання)


Хороша перепланована в 2-х кімнатну з кухнею-студією квартира 56,3 м2 в затишному районі - вул.Яворницького - район вулиці Любінської. 2-ий поверх/5 поверхового панельного будинку. Не кутова, кімнати окремі, євроремонт, перепланування. Зручне добирання в центр міста, поруч ринок, школа, дитячий садок. 58 тис.у.о.

 

 


Квартира в зданому будинку (2014) з документами.
Якісний дизайнерський ремонт з дорогими матеріалами, меблями та технікою.
Вітальня об`єднана з коридором.
Підлога - масивна дошка та плитка з підігрівом.
Міжкімнатні двері - дуб + лакобель.
Італійські шпалери, штори та тюлі з дорогих матеріалів.
Інсталяції Geberit, змішувачі Grohe, сантехніка KOLO
Кухня з дорогими фасадами та фурнітурою Blum
Вмонтована техніка (Холодильник, посудомийна машина), пральна машина - вся техніка нова (Boshch, Electrolux)
Диван з розкладним повноцінним матрасом Bellus
Спальня Wójcik LINATE з ортопедичним матрасом.
Ігровой стіл в вітальні DYNAMIC 6в1 "Tornado" Brown.
Велика шафа в коридорі.
Два санвузли.
Загалом все, потрібне для життя, крім люстр


1 2 3 »