Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 25.04.2024, 16:15
Нерухомість в Львові » 2014 » Вересень » 05

Продам 2-х кімнатну квартиру по вул. Мазепи, на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку з білої цегли. Кімнати ізольовані, загальна площа 45.1 кв.м., кухня -7,2 кв.м.,1кім.-10,7кв.м.,2кім.-13,8кв.м.,Пластикові вікна, засклений великий балкон. Частково нова сантехніка та кухня. В кімнатаха та в коридорі паркет, на кухні та балконі - плитка. Приємний краєвид на Високий Замок. Поруч школа, дит. садок, поліклініка, супермаркети. Зручне сполучення з усіма районами Львова, 2 хв. до маршрутної і тролейбусної зупинки. Ціна 58 тис. у.о.

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Загальна  площа 62,9 м.кв., поверх перший. Квартира знаходиться у екологічно чистому, тихому районі, на межі Львова, - це цілий світ де усе продумано до дрібниць - зелений двір з місцем для паркування авто, закритий житловий комплекс, шлагбаун, охорона, стоянка, автобусна зупинка на території, аптека, продуктовий магазин, фонтан, лавочки, сад, футбольний майданчик, дитячий майданчик. Недалеко дитячий садок. Закритий житловий комплекс складається із 3-х будинків, кінець Городоцької, р-н Метро, Епіцентру, житловий комплекс "Сонячний Край".

Квартира з ЄВРОРЕМОНТОМ, ПОВНІСТЮ УМЕБЛЬОВАНА (мебель при продажі залишається), техніка у кухні також залишається, дорога німецька сантехніка, якісна плитка, гарні меблі, індивідуальне опалення, дерев"яні склопакети, броньовані двері. Квартира повністю готова до життя, підведений інтернет, телебачення. Квартира - 2 кімнати (ізольовані), велика прихожа, кухня кладова, ванна, туалет, лоджія, балкон.

ЦІНА 70 900$
Прохання до маклерів НЕ ДЗВОНИТИ !!!!!


54 квадратних метри, ціна 55 000 у.о., нові меблі, кухня, сантехніка, поверх 5/5, не кутова, відремонтований дах, потребує побілки. Було зроблено перепланування: одна кімната прохідна та об'єднана з кухнью, дві кімнати ізольвані, туалет+ванна розширені за рахунок коридору на кухню


Будинок знаходиться в с. Рясна-Руська від повороту з вул. Шевченка на Бірки через 300м справа (кільцева дорога Львова), не при дорозі, спокійний затишний район. Незавершене будівництво (поч.буд-ва кінець 2008 року), коробка з червоної цегли, накрита металочерепиця, новий сучасний проект, 2поверхи + мансарда 100 кв.м (повноцінний поверх під будь яке призначення) , 2 гаражі на 3 авто наполовину вбудовані в будинок, всі комунікації підведені до стін будинку. Зал з кухнею - 60 м.кв., з залу друге світло з міні балконом на 2 –ий поверх. Кількість кімнат – 5(+2). Висота кімнат – 3,5 м. Житлова площа - 197м.кв. Зем.ділянка 8,5 соток, не огороджений. В наявності вся будівельна документація, дозволи, розрахунки вікон, дверей, сантехнічних мереж. ВЛАСНИК!!! можливий ТОРГ !!!


Продається (можлива оренда)приміщення загальною площею 77,8 м2 на території ринку м.Червоноград вул.Сокальська, з ремонтом. Викуплена земельна ділянка (приватизована), приміщення здане в експлуатацію. Можна використовувати для продажу пром-товарів, як стоматологічний кабінет, перукарню, офіс, агенцію, і т.п. Власник