Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 29.03.2024, 14:11
Нерухомість в Львові » 2014 » Вересень » 30

3-х кімнатна квартира в хорошому районі. Будинок не біля дороги, в районі затишно і тихо. Коло будинку школа, дит садок, церква, все в межах 1 хв ходьби, до автобуса 5 хв. 5 поверх 9-ти . Чистий під"їзд, робоий ліфт. Кваритра затишна середнього стану. Замінені вікна в 2014 році на МПВ і підвіконня, лічильники на воду, броньовані двері, інтернет. ТЕРМІНОВО !! ТОРГ !!

... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Квартира 105 м2, дворівнева (3-4 поверх австрійського будинку)
Знаходиться близько до центру (пл. І.Франка)
Прихожа 20 м2, кухня-вітальня 24 м2, дві ізольовані кімнати, санвузол 3 м2, ванна кімната 15 м2. Перекриття залізо-бетон, підлоги з підігрівом, в кімнатах - паркетна дошка.
Елітний ремонт, індивідуальне опалення, сигналізація, кондиціонування, телебачення, 2 "командори", частково меблі.

 


Продам або обміняю квартиру на будинок з доплатою. Франківський р-н., розвинена інфраструктура, "зелений" мікрорайон, близько центр, аеропорт, ж/д вокзал, автовокзал_Стрийська. Вул. Пулюя, цегляний будинок, 6/9 пов., загальна площа квартири - 80,2кв.м., великі кмінати і кухня, гарний стан


Власник теперішнього житла нас дуже підставив, знизив ціну на оренду, за рахунок поганого стану квартири. Але після того як ми привели все до ладу і зробили ремонт, вирішив терміново її продати. Тепер знову у пошуку квартири. Ми порядні, охайні та платоспроміжні люди, шукаємо однокімнатну квартиру, надаємо перевагу Франківському, Залізничному чи Сихівському районам. Можлива відсутність деяких меблів, маємо свою пралку, холодильник та ліжко! Розглянемо всі пропозиції! (Тільки на довготривалий термін!)

Безкоштовні оголошення: зняти квартиру в Львові |