Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 05:38
Нерухомість в Львові » 2015 » Квітень » 09

Від забудовника, без комісії. Пропоную на продаж 1-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів). Площа – 43/18/9.5., є вільних декілька квартир , 3, 6 і 8 поверх. Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів). Площа – 67/38/12., є декілька вільних квартир 5, 7 поверх. Пропоную на продаж 3-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів). Площа – 83/53/11., є декілька вільних квартир 4, 5 і 8 поверх. Будинок побудований і накритий, проводяться оздоблювальні роботи внутрішні і зовнішні. Вже встановлені ліфти. Встановлене опалення. Стоять вікта та двері. Готуються документи до здачі. Лічильники (світло, газ, вода). Зовні будинок обшивається пінопластом. Велика прибудинкова територія викладена бруківкою. К-сть квартир обмежена. Відділ продажу житлового комплексу "Санта Нова” Ваша нова квартира чекає на Вас!

Безкоштовні оголошення: 1 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Новобудова, новий насип дороги біля будинку, центр села, 100м до школи, 300 м до автобусної зупинки, поблизу кілька магазинів. І поверх і мансарда 5 кімнат, туалет на першому поверсі, ванна і туалет на другому. Загальна площа 155 м.вк, житлова 80. Якісні металопластикові вікна, дах металочепиця. Ділянка 13.3 соток, одразу біля будинку тече ріка Село в трьох км. від райцентру Жовкви, і в тридцятьох від Львова. На трасі Львів-Рава-Руська. ТЕРМІНОВО ТОРГ!! 3 км. до Жовкви, до 25 до Львова. Центр села, 13.3 соток . ЦІНА 48 000 у. о.


Продам трикімнатну квартиру: проспект Червоної Калини, 68(напроти дит.поліклініки). Євроремонт, дубові склопакети, нові евробатареї, паркет, нова проводка, сигналізація, два бойлери (в ванній та кухні), дві кладовики (в загальному коридорі та поміж поверхами), засклена лоджія, шафа-купе на всю довжину коридора, кухня виробництво BRW (РП). Сусіди хороші. Ремонт робився для себе


Однокімнатна квартира в хорошому районі м. Пустомити, вул. Козацька. Індивідуальне опалення (сучасний новий 2-функційний котел), нова сантехніка та електропроводка, вигоди ізольовані. Повноцінний сучасний ремонт, броньовані двері (вхідні двері подвійні), підлога в кухні та ванні з підігрівом, Новий паркет. Лоджія. Дах та балкон перекриті. Є можливість надбудови. Підвал, є земельна ділянка біля будинку. Економна в утриманні.
Ціна - 28 000 $. ВЛАСНИК