Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 26.04.2024, 09:33
Нерухомість в Львові » 2016 » Липень » 02

Продається однокімнатна квартира 40м2 (чешка) 65тис. доларів (з відтермінуванням заселення) по вул. Круп'ярська 12 (бічна Личаківської) Шевченківський гай, на 5му поверсі, південна сторона, сонце з ранку і до кінця дня, великі панорамні МП вікна на всю стіну. Дуже тепла так як вона розташована між 2ма іншими квартирами. Дорогі вхідні броньовані двері. Ремонт зроблений 5 років тому, все замінено. лічильники встановлені на воду, світло. На газ лічильника я не встаноляв так як одна людина прописана і виходить дешевше, хоч тепер можна це встановити безкоштовно. Можливо в кухні потрібно зробити косметичну побілку (мені не везло з витяжками а 4ту я вже просто не встановлював, хоч вона нова лежить в кладовці) Балкон відсутній. Є підвал утепленний .Будинок в доброму стані з не великою площадкою перед домом і огороджений. Документи всі упорядковані, готові для продажу. Чудове сполучення. 3 трамваї , богато маршруток, 20хв пішки до центру. Винниківський базар в 6хв в низ по Личаківській пройтись, так само і до Шевченківського гаю в верх по нашій вулиці. Богато шкіл і дитячих садочків які також в 10, 15 хв. ходьби від дому. Церква Петра і Павла. Обмін на інше майно не цікавить - тільки продож! 

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Продам або поміняю на м.Львів 3-х кімнатну квартиру на 2-му поверсі (всередині, небокова) 5-ти поверхового цегляного будинку. Квартира сонячна, після ремонту. Нова столярка, вікна - склопакети, підлоги -ламінат. Засклений балкон. Лоджія суцільна з кімнатою. Санвузол окремо. Кімнати роздільні, індивідуальне газове опалення, лічильники. Меблі в кухні з натурального дерева (ясен) під інд. замовлення. Наявність підвалу, парковки 
Загальна площа- 66,5 кв.м 
Салон-19,3 кв.м 
Спальня-10,7 кв.м 
Спальня-9,6 кв.м 
Кухня-9,0 кв.м 
Коридор-10,8 кв.м 
Поруч (видно з вікна) школа, дитячий садок, в будинку продуктовий та промисловий магазини. 
КВАРТИРА ЗНАХОДИТЬСЯ В МАЛЬОВНИЧОМУ МІСТЕЧКУ БІБРКА (20 ХВ МАШИНОЮ ЗІ ЛЬВОВА, хороша дорога) 
ТОРГ (При бажанніі меблі залишаються) Ціна договірна, розгляну всі пропозиції

  

 


Продам 1-но кімнатну квартиру або обміняю на 2-во кімнатну з моєю доплатою. На обмін або продаж пропоную однокімнатну квартиру 30 км/м в малоквартирному будинку з подвір'ям присадибною ділянкою та гаражем, в Залізничному р-ні вул бічна Городоцької за 15 хв їзди до центру міста. Квартира в хорошому стані з ремонтом, нові металопластикові вікна, металеві двері, поміняна проводка та сантехніка, проведено кап ремонт даху квартира на 2 поверсі, є балкон, навколо будинку велика прибудинкова територія, огороджена брамою, вулиця тиха, розширена інфраструктура

 

  


Продається 2 кімнатна квартира пл.100 кв.м. в новобудові в Брюховичах. найкраща квартира у всьому будинку! Будинок зданий в експлуатацію (є право власності), еліт-класу, якісне будівництво з екологічних матеріалів,своя територія з альтанками, дитячим майданчиком,індивідуальне опалення, своя свердловина на воду зрезервуаром, панорамні вікна, в будинку-ліфт, свій гараж в цокольному поверсі будинку(не парковка, а гараж) та кладова (розміром ½ гаража), поруч озеро. Будинок оточений предковічніми соснами, верхівки яких доходять до 7 поверху! Доїзд по викладеній бруківці. 
Кількість кімнат: 2 
Планування кімнат: ізольовані, 3 балкони + всі вікна панорамні 
Площа загальна, житлова, кухня: 90/37,5/28,2м. кв. 
Поверх / будинок / матеріал: 7/7ц 
Стан ремонту: встанговлено швейцарську сантехніку Geberit, броньовані вхідні двері та міжкімнатні двері ПАПА КАРЛО 
Опалення: індивідуальне + підігрів підлоги 
Водопостачання: проведено 
Готовність до продажу: є право власності на квартиру, гараж та кладову 
Ціна: 75 000$ 0672471188 Володимир власник! ТЕРМІНОВО 
Прохання посередникам не турбувати!! 


Земельна ділянка для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Форма власності приватна, всі документи зроблені все приватизовано. Комунікації поруч, поруч вже будують люди будинки. 

Ціна ~ 8 500$