Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 25.04.2024, 19:06
Нерухомість в Львові » земельні ділянки Малехів, продаж земельних ділянок в Малехові

Продається земельна ділянка ( 0,08 га) в с.Малехів,Жовківського району Львівської обл( вул.Котляревського Івана,зем д-ка 21) для будівництва і обслуговування житлового булинку,господарських будівель і споруд. Кадастровий номер 4622785700: 02: 001:0075 .Форма власності: приватна.Власник .Ціна 10 тис.дол. Детальніше  ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: земельні ділянки Малехів, продаж земельних ділянок в Малехові |

Земельна ділянка для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Форма власності приватна, всі документи зроблені все приватизовано. Комунікації поруч, поруч вже будують люди будинки. 

Ціна ~ 8 500$


Продається земельна ділянка. Під будівництво. Розташована в с. Малехів, р-н Жовківський, обл. Львівська. Розмір - 7 соток. Є проект на будівництво. Ділянка розташована близько до Львова, поруч йде траса на Жовкву. Є доступ на підведення комунікацій (вода, електроенергія, газ) 


Земельну ділянку 11 сотих з фундаментом в с.Малехів, Жовківського району. 1 км від Галицького перехрестя, всі комунікації поруч, гарний доїзд, рівна на горбочку. Ціна --- 35 000 у.о.

Земельна ділянка правильної прямокутної форми в центрі Малехова. 10 сот. Всі комунікації. Від власника

Продаеться земельна ділянка площою 0.16 га, в наявності державний акт на право власності на земельну ділянку та будівельний паспорт на забудову земельної ділянки

Продам земельну ділянку с.Малехів в Жовківському напрямку, площа 10сот, комунікації поруч. Ціна 12 500$