Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 22:12
Нерухомість в Львові » 2016 » Липень » 14

Будинок 200 м.кв. Новобудова (2014 рік буд.). Район ТВД (с/к Чемпіон), Церква. Цегляний, фундамент та перекриття-залізобетон (моноліт), металочерепиця, перегородки, стяжка. За проектом: 4-кімнати, 3-санвузла (спальня із окремим санвузлом, ще одна кімната із балконом) + вітальня з каміном + кухня + їдальня + гараж, котельна. Можливе перепланування. Комунікації (електрика, газ, центральне водопостачання) поруч. Допоможу у підключенні комунікацій. Ділянка -11 сот., на рівнині (25х44), гарний краєвид. 75 000 у.о. При потребі надішлю на е-mail фото та план будівлі

Безкоштовні оголошення: будинки Малечковичі, продаж будинків в Малечковичах |

ПРОДАЄТЬСЯ квартира (від власника) м.Львів, вул. Мучна буд. 3 .- бічна Личаківської. Перший поверх. Австрійський трьохповерховий будинок, вхід з під’їзду, правильне планування. Євроремонт. Двухфункційний котел (новий). Дві квартири на поверсі. Три кімнати, загальна площа 86 кв.м., кухня вмонтована, ванна, санвузол; висота потолка- 3,3 м. м. Балкон зашклений (склопакети), з опаленням два виходи. Тепла підлога в усіх кімнатах, Частково меблі – Диван, холодильник , пральна машинка, посудомийна машинка. Закритий облаштований двір. Зовнішнє та внутрішнє утеплення стін, вікна – металопластик , решітки на всіх вікнах. Два паркомісця для автомобілів - під балконом та поряд (у дворі). Підвал- 16 кв. м , з ремонтом , опаленням, під квартирою. Ціна 108 000 у. о по курсу. Торг. 


Котедж(спарка на двох) в гарному районі Малечковичів. Недалеко від церкви. Котедж обжитий. Будований з цегли, всі комунікації підведені. Два повноцінні поверхи. Частково зроблені внутрішні роботи (підігрів підлоги на першому поверсі, оздоблення). Гарне планування, просторі кімнати, велика кухня. Можливі перепланування. Розглянемо обмін на квартири, різні варіанти. Ділянка + 5сот землі. 89 000y.o.

 

 


Продається 2-х кімнатна квартира у Сихівському районі, по вул.Хуторівка,34, 1-й поверх, 9-ти поверхового панельного будинку, загальна площа 49,5 м2. МП вікна, паркет, ізольовані кімнати. Встановлено усі лічильники, бойлер, відокремлено ванну кімнату та туалет. Від'єднано від ЦО. На вікнах грати, західна сторона. Можливо використовувати приміщення під офіс. Зручна локація, поряд дитячий садок, школа 96, ринок "Шувар". Пропозиція від власника. Приблизно. Оціночна вартість 50 т.$ можливий торг, розглянути пропозиції оренди під офіс або для проживання студентів (довготривала оренда)


Продам 1- кімнатну квартиру що знаходиться у Шевченківському районі (вулиця Генерала Грекова) Площа квартири 29,9/18,6/5,8 м. кв. 4/4 ц. Будинок австрійський цегляний з бетонними перекриттями,висота стель 2,8 м. До квартири належить комора (6,2 кв.м.) ,над квартирою горище при бажанні можлива надбудова кімнати, вікна виходять у затишний та охайний внутрішній дворик. Балкон відсутній але можна прибудувати (сусіди встановлювали ) наприклад до кухні напівкруглий балкончик у венеційському стилі та вечорами пити каву милуючись вогнями телевізійної вежі на Високому Замку). Опалення пічне (австрійська пічка що добре тримає тепло і не потребує великих обсягів газу навіть узимку).Можна встановити конвектор або камін при бажанні.Стан радянський житловий середній .Потребує ремонту.Планування:з коридорчика вхід у санвузол (суміщений) та кімнату , з кімнати в кухню.Таке планування трохи нагадує квартиру студію але у нас кухня це самостійне приміщення що дає можливість для цікавих дизайнерських рішень. У санвузлі встановлено бойлер. Також встановлені лічильники на газ та електрику . Комунальні невеликі . Квартира має привабливе розташування: 3 хвилини пішки до ТРЦ Форум, 5 хвилин пішки до Краківського базару, 10 хвилин пішки до Оперного театру.Зовім поряд знаходиться гімназія Престиж з поглибленим вивченням іноземних мов, дитячий садочок , універсальний спортивний зал, безліч магазинів. Квартира дуже підходить для здачі у подобовий винайм. Також дане житло сподобається людям що хочуть усе зробити на власний смак для комфортного та затишного проживання.Ми власники .З ріелторами та посередниками НЕ СПІВПРАЦЮЄМО. Ціна квартири 30 000 у.о. Торг можливий.


Продається земельна ділянка в смт. Новий Яричів, 20 км від Львова. Площа 12 сот, правильної форми 60 # 20. Хороше місце, газ та світло 30м. від ділянки! Поруч є ліс та річка, дерев'яний паркан. Є всі необхідні документи!!! Можлива допомога будівництва житла "під ключ". Ціна 4500$, можливий розумний торг!!!