Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 29.03.2024, 12:08
Нерухомість в Львові » 2016 » Липень » 31

Квартира в зданій новобудові ЖК Добра Оселя. Всі документи на руках. Загальна площа 45.22м2. В квартирі зроблено ремонт, натуральні деревяні двері, вмонтована кухня, на підлозі плитка та паркет, у ванній кімнаті - душова кабіна, умивальник+тумба +зеркало з підсвіткою, унітаз. Всі матеріали, меблі високої якості. Двохфункційний котел Арістон. Всі лічильники. Квартира вільна, після ремонту. Квартира знаходиться на вулиці Кн.Ольги 100, перша лінія від дороги (шумоізоляція квартири ідеальна) на 3-му поверсі. Будинок збудовано за сучасними технологіями (тепло-, шумо-, звукоізоляція), сучасний ліфт Отіс, широкі, просторі, світлі коридори. Ідеальне транспортне сполучення, поруч басейн, спортзал, школа, супермаркет, базар, каток. До центру міста 10 хв.

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

в гарному мікрорайоні, новобуд. с. Солонка, 1500 м від Ашану з сучасним та якісним євроремонтом, вмонтована кухня та шафа-купе, АГВ, підігрів підлоги, велика лоджія засклена, розвинута інфраструктура (дитячі майданчики, стадіон, тенісний корт) розумний торг

 

 


Продам цегляний будинок в селі Воля – Баранецька Самбірського р-ну Львівської області . Стандартна радянська «півторачка» до 90 м.2. Господарські споруди: гараж,стодола,стайня, дровітня, літня кухня. На подвір’ї криниця та водопровідна скважина , садок. Разом із будинком передається три земельні ділянки при будинку у державних актах , загальна площа 0,48 га, та права на сільськогосподарський пай площею до 0,8 га (акт в стадії виготовлення). Ціна -20 тис.дол. США.Тел.


Продається трикімнатна квартира в цегляному десяти-поверховому будинку (рік забудови 1996), площа 69 м кв. Кухня - 9 м. кв. Квартира на першому поверсі (високий більєтаж). Кімнати ізольовані (чеський проект), гардеробна, ванна та туалет окремо, дві зашклені лоджії, два підвали, кладова, два телефонні номери, охоронна сигналізація (ДСО), євроремонт, пластикові вікна, дерев"яні міжкімнатні двері, броньовані вхідні двері. Продається частково з меблями. Хороший краєвид з вікна, під"їзд з домофоном. Чудово облаштоване подвір'я з дитячим майданчиком. Спокійний район, зручне сполучення (неподалік кінцева зупинка громадського транспорту). Будинок обладнаний лічильником на тепло, ОСББ, вода холодна\гаряча цілодобово, автостоянка поруч, район Левандівка. 55000$ Можливий торг.

  

  

  


Терміново!!! Продається 1-но кімнатна квартира на Стрийській р-н Онколікарня. Перший поверх 14-ти поверхового будинку. Поверх високий, лоджія під якою є власний підвал в повний ріст. Житловий стан задовільний, при бажанні потрібно замінити обої. Санвузол роздільний з новою плиткою і сантехнікою.Є лічильники на воду. Квартира у затишному районі. Зручна транспортна розвязка. Близько до Ашану. Поруч ринок, садок, школа. Терміново!!! Ціна 24000$


2-кiм, Кн.Романа. 67,5/42,7/10,4 4/6 ц. австр., будинок №26, висота приміщень - 3,3 м, телефон + iнтернет, вода постійно гаряча\холодна. Кiмнати сумiжнi, кухня, ванна, туалет – В IНДИВIДУАЛЬНОМУ КОРИСТУВАННI, СПIЛЬНИЙ ТIЛЬКИ КОРИДОР. Сусiди вiчлевi. Розглядається варiант продажу разом з меблями. Власник однiєi частини квартири Має першочергове право викупу, у випадку якщо якась з частин буде продаватись. Вiдповiдно якщо в людей є грошi, то з часом можна викупити всю «панську» 7-ми кiмнатну квартиру. Ціна 43 000 у.о.

 

 

  


Продам земельну ділянку поблизу курорту Східниця в селі Новий Кропивник. Площа 0,25 га. Під'їзна дорога гравійна. Поблизу ліс і річка Стрий, хороший краєвид. Комунікації поруч. Дана ділянка не обмежена сервітутами. В даний момент вигідна пропозиція по причині подальшого об'єднання з м.Східниця в рамках децентралізації, через що нерухомість значно зросте в ціні.


Продається будинок з літньою кухнею, гаражем, стайнею, стодолою, півницею, чердаком, садом, городом та ін. Загальна площа ділянки 35 сотих. Опалення - котел та батереї, є вода і каналізація, туалет на вулиці. Будинок в доглянотому стані, є ремонт, велике озеленене подвір"я. За городом є річка.


ПРОДАМ Житловий будинок (котедж) загальною площею 185,9 кв.м. в селищі Запитів, Кам»янко-Бузького району Львівської області, 13 км від м. Львова (по Київській трасі). Котеджне містечко повністю загороджене та знаходиться під цілодобовою охороною. Площа земельної ділянки під будинком 0,0785 га (державний акт на право власності). Огороджений повністю суцільним парканом висотою 2,20 м, задняя і бокова сторони- цегляні стовпці з»єднані профнастилом, передня сторона – цегляні стовпці з»єднані мурованими піноблоками та оздоблені повністю з обох сторін природнім камeнем. Ворота автоматичні на пульті . В подвір»ї покладена бруківка 170 кв.м., є фундамент під літню кухню (або щось інше) та мангал, а також прокладено кабель на освітлення двору з бетонними стовпцями для монтування ламп. Внутрішні роботи: опалення та підігрів підлоги, розведені водяні труби, розведена проводка на світло, якісна внутрішня штукатурка з арматурою та армованою сіткою. Зроблена стяжка підлоги. Тераса облицьована морозостійкою плиткою. Перекриття-залізобетонне. Дах- металочерепиця, вікна-ПХВ. Неподалік котеджного містечка є ліс, а в безпосередній близькості від будинку є невеличке озерце. Ціна – 110 000 у.о. (можливий розумний торг).