Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 26.04.2024, 22:27
Нерухомість в Львові » 2017 » Березень » 07

2-кімнатна квартира по вулиці Трильовського, власник. Площа 51 кв.м, кухня 9 кв.м. Кімнати ізольов. Ремонт, вбудов. сучасна кухня, 3 шафи-купе. Залишаються всі меблі – спальня, кухня, вітальня, а також поб. техніка. Квартира світла (вікна на схід). Всі труби та проводка замінені. Ванна-туалет – ізольовані, якісна плитка. Зроблений ремонт на балконі, всюди металопласт. вікна (Rehau)і. Ламінат, міжкімнат. двері з нат. масиву сосни. Проведене кабельне ТВ та інтернет. Висота стін – 2.75м. 
9 поверх,над ним тех. сухий поверх (заг.S 230 кв.м), висота 2,3 м (кап. перекриття всього будинку здійснено 2 роки тому за рах. ОСББ), який використовується як горище, (доступ туди мають тільки 2 квартири верх. поверху.будинок в ОСББ, яке визнано одним з кращих у Львові, в під’їзді ремонт, двері на домофон, дитячий майданчик. Є тепловий лічильник, що суттєво зменшує витрати на ком.послуги. В планах утеплення всього будинку за рахунок ОСББ та фонду. 
Зручна транспортна розв’язка – 5 хв до кінц.зупинки «Санта-Барбара», «Іскра». Під вікнами супермаркет «Близенько», прод. ринок, супермаркет «Рукавичка» та ін. прод. маг. 3 садочки в межах 1-5 хвилин - №40, 140, 176, 5 шкіл також в межах 1-5 хвилин - №1, №98, №93, «Дивосвіт», №90.ціна 39000дол, власник

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Розташоване в історичному центрі міста (400м до пам’ятника Т.Шевченку). Нежитловий фонд. Будинок цегляний, три поверхи. Загальна площа 293,5 кв.м. 2 входи. Капітальний ремонт із заміною всіх підземних комунікацій закінчений в 2000 році. Фасад штукатурений. Високі стелі – 3,40м. Автономне опалення. Висока енергоефективність (економний котел, середня витрата газу в опалювальний сезон - 200 куб.м). Зручне планування простору з кабінетами різного розміру. На 3-му поверсі зона відпочинку з кухнею. Є меблі, офісна та кухонна техніка. Туалет, душова кімната. Приміщення кабельоване, прокладена локальна мережа, є 4 міські телефонні лінії, міні-АТС, швидкісний інтернет, охоронна і протипожежна сигналізація. В даний час використовується під діючий ІТ-бізнес. Можливо, буде потрібний невеликий косметичний ремонт. Є можливість добудови 4-го поверху. Продаж від власника. Ціна $650 000

  

 

 


Продаємо квартиру в Центрі Львова. 2 кімнати суміжні, велика кухня, парадний вхід. 1.250.000 грн. ~ 46.000$. 46 м2. Парове (власне) опалення, балкон, нова сантехніка, душова, у санвузлі є вікно, високі стелі, житловий стан. 3 поверх з 3, над квартирою велике горище, сухе. Дах ремонтований 5 років тому. Чудове сполучення з будь-яким районом міста, зупинки трамваю, тролейбуса...Ідеально під оренду або для молодих людей. 


Хороша 2-кімнатна квартира в "сталінці" в доброму районі 50/32/5.2 1/4ц, можна під бізнес або під житло. Сталінка - це найкраще і саме надійне житло на вторинному ринку і серед багатьох новобудов. Стіни товщиною більше, ніж півметра, висота стелі - 3,20 м, тільки 4 поверхи. 
Будинок знаходиться в районі з дуже розвинутою інфраструктурою: коло будинку зупинка (маршрутки, тролейбуси), в 10 хв. зупинка трамваю 2, до центру 10 хв., також близько знаходиться цілодобове Сільпо і Привокзальний ринок. Біля будинку є кілька дитячих майданчиків і парк. 
Хороший стан квартири - тепла та суха, пластикові вікна, поцикльований паркет, плитка в коридорі, ванні і кухні, ЦО. Кімнати роздільні, є вмонтована велика шафа-купе та вмонтований робочий стіл в ніші. Ванна і туалет об'єднані, є новий гідробокс 1,10Х1,10 м, та вмонтована шафка в ніші. Міжкімнатні двері поміняні, на вікнах грати. Вікна виходять на кут Боберського-Героїв УПА. 
Район дуже перспективний в плані бізнесу - будуєься багато новобудов, відкривається безліч магазинів. Весь перший поверх нашого будинку вже проданий під бізнес. Це Ваш шанс розпочати власне діло!!! Ціна-49000 у.о. Можливий обмін на більшу в цьому районі з доплатою


Трьохкімнатна квартира в центрі Золочева по вул. Січових Стрільців 4-Д (біля навчального центру Нацгвардії) 
Незакінчений ремонт. Нові вікна, опалення та сантехніка. Загальна площа 58 кв.м,


Терміново продається квартира м. Старий Самбір вул.Дністрова (Військове містечко). 
Квартира після капітального ремонту, робили для себе використовували якісний та дорогий матеріал!!! 
В квартирі зроблено 
- Новий двохфункційний котел та батареї 
- Пластикові вікна та броньовані двері 
- Нова електропроводка 
- Нова сантехніка 
- Встановлено всі лічильники 
- Підігрів підлоги в кухні, ванній кімнаті, коридорі 
- Нова кухня зроблена під замовлення.нова електрична вмонтована плита. 
Частково з меблями.. 
Все готове до заселення. 
Квартира продається з двохповерховим гаражем зразу біля будинку


Продам готовий бізнес у центрі міста Дрогобич. Автосервіс, автомобільна мийка (шиномонтаж, підйомник). Приміщення скаладається з 2 боксів. Загальна площа 211 кв.м. Автономне водопостачання (криниця). Зручна транспортна розв'язка. Ціна 65000$ (договірна)


Пропоную нежитлове приміщення загальною площею- 42 м.кв., корисна площа-39,7 м.кв., на першому поверсі в зданій та заселеній новобудові на 216 кв., яка знаходиться в с.Зубра, вул.Б.Хмельницького 33 А,(350 м. від м.Львів, вул.Вернадського). Приміщення чудово підійде під магазин, перукарню чи під офіс. Будинок розташований в приватному секторі, поряд проходить дорога на об'їздну. Має два входи, один -фасадний з металевими сходами і пандусом, на вікні кована решітка і козирок над сходами. Броньовані двері з надійними замками. У приміщенні закінчений якісний ремонт, нова сантехніка, освітлення LED, потужний кондиціонер на 70 м.кв., зроблена пожежна розводка та під сигналізацію. Є лічильники на тепло , воду, газ. Ціна - 42 000 $