Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Вівторок, 23.04.2024, 10:23
Нерухомість в Львові » 2017 » Квітень » 04

Продаж 1 кімн. кв. 56 кв. м. Будинок дуже красивий-виконаний з якісних матеріалів з використанням самих нових технологій, з чудовою інфраструктурою – підземний паркінг з ліфтом, 2 ліфти фірми Otis, підвали з освітленням для зберігання речей, прибудинковий паркінг, ігрова площадка, автономне опалення в кожній квартирі. Дуже зручна транспортна розв’язка, Навпроти ТР « Верхній Шувар», дитяча поліклініка, школа. Загальна площа-56кв.м. Кухня 20 кв.м., Кімната - 22 кв.м. Квартира не планувалась на продаж, ремонт робився для себе з якісних матеріалів, меблів і встановлена якісна побутова техніка. Кухня виконана на замовлення в стилі «кухня-студія», є зона гостинної для відпочинку. Вбудована потужна витяжка з двома роторними барабанами, поверхня фірми «Gorenje», якісна сантехніка. Окремо виконане освітлення зони кухні і зони відпочинку. По всій квартирі встановлений ламінат 33 класу, поклеєні якісні шпалери. Стеля виконана з вологостійкого гіпсокартону. Зроблена заміна батарей опалення на більш потужні. Електропроводка в квартирі зроблена за індивідуальниму проектом по євро стандарту мідним проводом перетином 4мм – розетки, та 2,5мм – освітлення. Розведено по квартирі телебачення та інтернет. Все освітлення виконано лампами-LED, споживання за місяць мізерне. Двері виконані теж на замовлення, в спальну кімнату встановлена розсувна система. Ванна та туалет (роздільні) обкладені якісною плиткою. Квартира дуже світла, затишна з цікавою плануванням (можна перепланувати на 2-ох кімнатну). Також є підвал - 3,2 кв. м. Вартість 53 тис. $

Безкоштовні оголошення: Однокімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Продається садиба в центрі Дрогобича! Два будинки на одній великій території: деревяна півторачка 92 м2 і цегляна недобудова. Є усі комунікації. Довкола густий сад на 10 арах землі: два горіхи, два виноградники, золота ренета, безліч вишень та слив, кущі малини й смородини... Є також альтанка. Ближній центр, ходить маршрутка під самісінькі двері, поруч дитячий садочок, школа, магазин. Також поруч дорога на Трускавець - до відомого курорту рукою подати! Ціна 40000 у.о. (торг) Можливий обмін на 2-кімнатну квартиру у Львові (бажано до 4-го поверху)


Продаємо трикімнатну квартиру,пр.Червоної Калини, 63. Загальна площа=70 кв м. Кімнати: 10, 13 і вітальня 20 кв м. Житлова площа=43 кв.м. В квартирі хороший дубовий паркет, броньовані вхідні двері, вікна-металопластикові. Балкон один, засклений. Житловий стан. Коридор обклеєний шпалерами. Будинок панельний, 9 типоверховий. Квартира на 6-му поверсі. Є можливість мурувати кладовку і зробити загальний коридор. Квартира сонячна, світла, тепла, некутова, Вікна-схід, балкон-захід. Вікна виходять в затишний двір. Хоч до зупинки транспорту недалеко. Поруч школа "Первоцвіт", сш#84, є багато магазинів, аптеки. Ми - власники, продаємо самі. Поспредників прохання не турбувати. В нас є заміна, тому шукаємо покупця. Ціна=47500 у.о. Прохання не телефонувати після 21.00. 


Продам 1-к квартиру у Винниках, забудовник Зелений двір. Нульовий цикл всі документи на руках. 1-ий пов. ,внизу є цокольне приміщення. З/г площа 43м, кухня 11м, житлова 16 м. Лоджія засклена. Встановлено котел, на підлозі стяжка. Можливо під бізнес. До центру машиною 15 хв. Приватний дит. садок, дит. майданчик, магазинив дворі. Поруч школа, дит садок. Перспективний район. Ціна 20.000 дол.


Продаєтья земельна ділянка 8 сотиків (20м на 40м) у Рясне – Руське Львівська область, Яворівський район. Ділянка розташована 500 метрів від села. Межі є розбиті. До центру села приблизно 800 м. Біля ділянки проходить каналізація та неподалік є вода. За більш додатковою інформацією звертайтесь 0968268905 - Михайло (власник) Ціна 8100 $


Продам 2 кімнатну квартиру: S-45м2, кухня 6м2, кімнати 13 та 16 м2, туалет-ванна разом 3,5м2, 4 поверх 5 поверхового будинку. Індивідуальне опалення, зашклений балкон, ремонт. Район "Левади". Квартира чиста, тепла, затишна, світла, заходь і живи. Є можливість залишення деяких меблів. Вартість 30000$, реальному покупцю торг.


Продам незавершений будинок площею 50 м кв в селі Вислобоки Камянко бузького району, вул. Січових Стрільців. Місце розташування 100 метрів від траси. Хороший до їзд В житловій забудові. Площа ділянки 14 сотих. Є проведено світло, вода. Під будинком гараж з брамою на електр. Пултьт, бетонній фундамент на будинок. Є невеликий сад. Ділянка доглянута. Не в полі. Є також можливість купити ще 14 сотих поруч під забудову та 28 сотих під с/г.


Площа будинку 49.2 кв. м .кімнати ізольовані 12,2 і 18,4, Кухня 9,1 При будинку є ганок 4,2 і кладовка 5,2. На дворі: сад, стайня, стодола. кладовка, криниця, великий льох.Світло,вода, Газ підведений до межі будинку.До річки 150м. Два заїзди Площа земельної ділянки 32 сотих приватизованих. Встановлені пластикові вікна. Відстань до Львова 18км (Яворівський напрямок).Будинок знаходиться у мальовничій місцевості заповідника Розточчя і Національного парку, с.Лелехівка. При потребі фото.. Цікавить продаж або обмін на квартиру у Львові. Розгляну усі пропозиції. 40000y.o. Торг.


Продам житловий будинок в с.Зимна Вода, 3 км від Епіцентру (вул. Городоцька). Два поверхи: перший житловий, загальна площа 88,5кв.м., житлова 69,5кв.м. Другий поверх в стадії ремонту. Дві кухні, два санвузли. Можливий окремий вихід на другий поверх. 
Комунікації: газ, світло, центральна вода, власна криниця, автономна каналізація, телефон, інтернет. Сучасна, дорога сантехніка. Будинок накритий фінською черепицею RUUKI в 2015р, дах утеплений мінватою 200мм. Є мінімальне горище. 
Перший поверх: 
Прихожа 6.2кв.м 
Ванна 6.6кв.м 
Коридор 6.2кв.м 
Кухня 11.7кв.м. 
Три кімнати 11.8, 23.0, 23.0кв.м відповідно 
Другий поверх: 
Прихожа, ванна, коридор, кухня, вітальня, дві дитячі, спальня з гардеробом. Розміри і площа на фото з проектом. На другому поверсі зроблені перегородки, стяжка, електрика, вода, каналізація, гіпсокартонні роботи по стелі. Всі вікна металопластикові, Польша. 
Ділянка приватизована - 0.08га. Правильної форми. На ділянці розташована господарська будівля 10x5м і гараж 6х4м. Все муроване, цегла. Всюди проведене світло. 
Можливий продаж з деякими меблями і побутовою технікою. 
Всі документи в порядку, без заборгованостей. Поруч школа, поліклініка, ліс, доїзд до будинку асфальтований. До маршрутки 5хв. пішки

  

  


Нежитлове приміщення в місті Пустомити, вул. Грушевського під магазин, офіс або інше. Дві кімнати з окремими входами (30 м.кв. і 35м.кв.). Можна орендувати окремо. Зручний підїзд. Є місце для паркування автомобілів


Безпосередньо продається 2-кім. кв-рa по вул. Шевченка (бічна Єрошенка) 53кв.м., 2/5 цегла. МПВ, утеплена лоджія фактично з'єднана з кімнатою (панорамне вікно). В другiй кім. балкон. Брон. двері, підвал. Завдяки лоджії квартиру можна перепланувати. Санвузол окремо. Ремонт квартири відбувся 2 року тому. В під'їзді встановлено домофон. Зелений, затишний двір. Хороше розташування:10 хв піш. до вокзалу, центру та унiверситету. Поруч (2 хв) трамвайна та маршрутна зупинка. В підвалі новий, німецький котел. В квартирi усі лічильники-газ, електроенергія, вода. Реальним покупцям суттєвий торг. В квартирi залишаються деякі меблi та кухня. ЦІНА 48,000 $ Прохання до маклерів- не турбувати.