Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 19.04.2024, 02:54
Нерухомість в Львові » 2017 » Квітень » 30

14 км від Львова, смт. Івано-Франкове (Янів), траса міжнародна ідеальна, екозона, заповідник, соснові ліси 5 хв.Новобудова. Будинок зданий 2012р. Ремонт 2013-2014, заселення 10.10.2014. Всі меблі виконані під замовлення, сантехніка виключно impresse, koller pool (чехія-австрія), вся техніка - європа (бош,вірпул і т д) холод 2м, духовка, пралка, посудомийна, варочна, 2 телевізори (вайфай,смарт, 3Д і т д) Підключено проводовий інтернет 30 Мбіт, wi-fi роутер. Домофон, трубка в квартирі. Квартира продається зі всією технікою і меблями. Балкон. Підвал.Дит. майданчик. ОСББ. Входить до малого прикордонного руху. Загальна вартість вкладень перевщує 65 тис $. Причина продажі - незакінчене будівництво та потреба в коштах. Власник. Радо все покажу і про все розкажу. Ціна - 48000$

  

 

 

Безкоштовні оголошення: квартири Івано-Франкове, продаж квартир в Івано-Франкові |

Продам свиноферму у камянка бузьку готову для ведення фермерської діяльності. Ферма працювала до близько року з поголівям 100 свиней можна розширити, задіювалось лише третину приміщення. Останні три роки ферма не працювала в заязку з тим що займались іншим бізнесом. Навколо ферми є земельна ділянка майже півгектари разом з будівлею ферми. Комунікації підведено. Площа ферми 1500м.кв. Робили для себе але змінилися плани. Млжна переробити приміщення під склади або інший бізнес

  


Продам трьохкімнтану квартиру площею 55,1 кв. м. на першому поверсі по вул. Петлюри, 20. Матеріал зовнішніх стін - панельні. 
Матеріал перекриття - залізобетон. 
Матеріал підлоги живих кімнат - паркет. 
Висота приміщень - 2,52 м. 
Дві кімнати відокремлені, 1 загальна. 
Площа 1ої кімнати - 12,8 кв. м., площа 2ої - 18,4 кв.м., площа 3ої - 7,7 кв.м. 
Кухня окрема площею 5,9 кв.м. 
Санвузол окремий, ванна - 2,1 кв.м, туалет - 1,1 кв.м. 
Коридор - 7,1 кв.м. 

В квартирі поставлені нові металопластикові трьох камерні склопакети Rehau та встановлені нові вхідні двері, в житлових кімнатах - дерев'яний паркет. 

Квартира знаходиться в Залізничному районі, де дуже добре розвинута інфраструктура. Поряд є дитячі садки, площадки, школи, поліклініка, банки, супермаркети та магазини, поряд розташований ринок. Недалеко знаходиться парк, ТВК "Південний", ТЦ "Скриня", ТРК " Victoria Gardens" та Привокзальний ринок. Також, неподалік (10-15 хв) - Головний залізничний вокзал.
Ціна $45000


Продам 2 поверховий цегляний будинок 94 кв. на 5 сотках+ цокольне приміщення по периметру 36 кв. 2 км. до м. Львів с. Кожичі (Рясне-Підрясне). Все необхідне, всі комунікації: центральне водопоостачання, світло, індивідуальне опалення, сучасний газовий котел. Ремонт звичайна побілка, хороший паркет, душ бокс, 2 балкони. Камери огляду. 
Ціна 39 000 у.о.

  


Продам або обміняю квартиру на будинок або котедж біля Львова або у Львові. Квартира у новозбудованому цегляному будинку, на вул.Зимовій ( бічна Варшавської) з євроремонтом ( ремонт виконаний з дорогих матеріалів) та всіма можливими вигодами: ковані решітки на вікнах та балконі, засклений балкон, інтернет,підвісні стелі, охорона Державної поліції охорони, підігрів підлоги у ванній кімнаті, індивідуальне опалення, комунальні у зимовій період ( без жодної нашої економії ) виходять максимум 1300грн., оплачую тільки за холодну воду, тому що підігріває її котел. Будинок від самого початку відноситься до ОСББ, тому в будинку завжди чисто, огороджена територія будинку та зроблений дитячий майданчик, будинок лише на 2 під'їзди, тому кількість жителів невелика, вмонтована шафа-купе у коридорі з дзеркальними дверима, яка залишається. Обміняю на будинок або котедж: якщо з ремонтом, то можна з моєю доплатою, залежно від умов ремонту можливо навіть залишу всі меблі у квартирі. Розгляну всі пропозиції. 50 000 дол.


Продаєтья земельна ділянка 13 соток,Солонка вул. Володимира великого. Без посередників, всі комунікації можна підвести, хороший забудований квартиал! Можливо в будь який час оглянути ділянку!