Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 25.04.2024, 08:56
Нерухомість в Львові » 2017 » Червень » 07

Продається 3-х кімнатна (82 м.кв.) квартира з хорошим плануванням. Р-н Новий Львів, новобудова. Наявно : стандартна розводка електроенергії, вода до дверей, котел, стяжки на підлозі та штукатурені стіни, пластикові вікна, два балкони. В бонусній пропозиції надається візуалізований дизайн кухні-вітальні та санвузлу. Ціна 48.000,00 дол. США. Власник. Розумний торг

  

Безкоштовні оголошення: 3 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Продається 3-кім. квартира, площею 83,9 м.кв., за адресою - м.Львів, вул.Стрийська, 115, 6-ий поверх у 9-ти поверховому будинку. Кухня - 12 м.кв., кімната 1 - 19,8 м.кв., кімната 2 - 15,2 м.кв., кімната 3 - 12,9 м.кв., ванна - 4 м.кв., туалет - 2,2 м.кв., коридор - 10 м.кв., гардеробна - 2 м.кв., лоджія - 5 м.кв., балкон - 4 м.кв.
Вартість - 64 500 тис. $. Висота стелі - 2,7 м. Матеріал стін - цегла, товщина - 65см, додатково утеплено мінеральною ватою - 10см, квартира не кутова. Перестінки між кімнатами з піноблоків. Внутрішнє оздоблення: штукатурка несучих стін, стяжка підлоги по всій квартирі. Зроблено підігрів підлоги у кухні, туалеті, ванні. Індивідуальне опалення, встановлені радіатори та котел виробництва Італії, двохконтурний. Наявні лічильники на воду, електроенергію, газ. Проводка - мідна, прокладена по всій квартирі. Вікна - п'ятикамерні з двокамерним склопакетом. Власний паркінг. Інфраструктура - поруч є магазини та аптеки; дитячий садочок, школа та поліклініка у межах 15 хв. пішохідної доступності; неподалік розміщені: торгово-розважальний комплекс King Cross Leopolis, будівельний гіпермаркет Епіцентр, футбольний стадіон Арена Львів.


Продаю трикімнатну квартиру. 4 поверх 5 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 64 м кв., житлова 48, кухня 8 м кв. Умі кімнати ізольовані. Квартира світла, сонячна. Вікна на схід і захід. Квартира знаходиться у зеленому районі в кінці вул. Коновальця недалеко від Пісочних озер. Чудове сполучення в усі сторони Львова, близько Привокзальний базар, вокзал, аеропорт. Стан абсолютно задовільний, квартира чиста і доглянута. Балкон засклений минулого року. У під'їзді встановлений домофон. Під'їзд чистий, хороші сусіди. Є підвальне приміщення, вхід з підqїзду. Вартість 65000у.о.


Продається 2- кімнатна квартира в зданій новобудові ЖК"Фамілія". Нульовий цикл , двох -функційний котел, батареї, лічильники. Секція (здана в експлуатацію) 
Загальна площа квартири по техпаспорту 58,3 кв/м 
Підведені всі комунікації, ремонт в підїзді, вже живуть люди 
Панорамні вікна з кімнати виходять на victoria gardens і toyota 
Є право власності на квартиру і додатково на підвал 
Додатково від стандартного проекту дороблено (за окремий кошт): 
1)Перепланування(законне) з 1 кімнатної квартири на 2 кімнатну(кімната глуха, але передбачені вікна, при потребі можна зробити) 
2)Перенесення радіаторів(відмінно від стандартних) 
3)Додатково поштукатурені стіни(не чистова) в усіх приміщеннях 
4)Також є підвал(цокольний поверх, що гарантує не підтоплення, оскільки поверхом нижче є решту підвалів) на нього є право власності. Площа підвалу 3,5кв/м . 
Все готове для ремонту і заселення 
В ціну також входить підвал 
Власник без додаткових комісій (сплата усіх державних податків навпіл із покупцем) 
Тарас 
35 950 $


Ділянка знаходиться у селі Кожичі (біля Рясна -Руська), біля терміналу А. 800 м до об'їзної дороги. Навпроти і з боку, збудовані будинки з комунікаціями. Місце тихе і затишне (шуму від дороги зовсім не чути) і водночас дуже близько до міста. Ціна за ділянку 12000 дол. Можливий торг, Можливе відтермінування.Від власника. Призначення - для індивідуального будівництва.