Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Середа, 24.04.2024, 04:57
Нерухомість в Львові » 2017 » Листопад » 22

Продаю затишний будинок в передмісті Львова – с. Рясне-Руське. Розташований в тихому місці житлового району новобудов (окружна дорога на Брюховичі). Зручний під’їзд від головної дороги, паркування на дві машини (бруківка). 
  
Будинок з євроремонтом - готовий до проживання відразу, не потребує додаткових вкладень чи витрат. Підключені всі комунікації: газ, вода, електрика. 
Збудований за американським проектом. Загальна площа 175 м2, житлова площа 125 м2. За сучасним стилем кухня з’єднана разом із вітальнею і займає майже весь перший поверх, що створює затишок і відчуття простору. В цілому будинку влаштоване підлогове водне економне опалення з можливістю гнучкого регулювання для заощадження використання енергії. Будинок обладнаний сигналізацією. Ідеально підходить для родини з дітьми. 
   
Розміри ділянки 20*40м. Повністю обгороджена парканом. На ділянці перед будинком є турнік, ростуть довговічні дерева, в тому числі берези, що створюють затишок. На решта території висаджені фруктові дерева і трава, що не потребують особливого догляду

  

Безкоштовні оголошення: будинки Рясне-Руське, продаж будинків в Рясне-Руську |

Терміново!!! У зв'язку з переїздом, пропоную вашій увазі, чудову квартиру у затишному куточку курортного міста Трускавець. Гарний та тихий район з чудовим краєвидон на центральну частину міста і на гори. Чудові та доброзичливі сусіди. Поруч Лісова Пісня та Ліс. До центру та бювету 5-7 хв. пішки. Близько садочок, школа та магазини. Квартира тепла, сонячна сторона, не кутова. Зроблений якісний ремонт для себе, паркет, встановлене Індивідуальне Опалення ( 2-х функційний котел), засклений балкон. Всі лічильники. Залишається вмонтована кухня, інші меблі за домовленістю. Квартира без боргів. Запрошую на оглядини, фото в приват. З реальним покупцем торг при зустрічі!!! Власник!


Продається 1 кімнатна квартира яка знаходиться на вулиці Д.Галицького. Четвертий поверх п'ятиповерхового будинку. Всюди зроблено ремонт, індивідуальне опалення, поміняна сантехніка, пластикові вікна, засклений балкон,в квартирі кладовка 0,2 кв.м, санвузол об'єднаний. Зручне сполучення, поруч школа, садок, базар, супермаркет, піцерія, автостоянка. Тихий район.Ціна 16 000 у.о. Можливий торг

 

   


Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Чернігівській в авсстрійському люксі, 3-й поверх в 4-х поверховому будинку ( по дві квартири на поверсі). Загальна площа 70 кв. м. Велика правильна кухня кв.м. Житлові кімнати ізольовані. Велика ванна і туалет окремо. Висота стелі 3.05 м. Ремонт зроблений в 2010 році. Квартира не кутова. Вікна виходять на схід та захід. Світлі і теплі кімнати, хороший паркет. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги в кухні, коридорі, туалеті і ванній. Лоджія зі спальні виходить у великий сад. Сходова будинку з мармуру. Броньовані вхідні двері , сигналізація. Приватизоване півпідвальне приміщення 10 кв.м. в якому є туалет, душ, тепла і холодна вода, вікно і вихід в сад. Квартира у відмінному стані, чиста і доглянута. На кухні і в кімнаті окремі нові меблі. Поруч "Винниківський" та "Галицький" базари, школи в т.ч. музична, лікарні, аптеки, магазини, гарна транспортна інфраструктура. Тихий і спокійний район. Хороші сусіди. Квартира має гарну ауру. П. Степан. Власник 89000,$


Продається будинок (коробка), спарений в с.Підгірне (3 км за Винниками), 3 поверхи + підвальні приміщення, гараж, накрито бляхою. Друга половина обжита. Комунікації на ділянці: газ, електрика. Вода - свердловина, каналізація - вигрібна яма, септики. 6 сот землі. Торг можливий на місці. 

Загальна площа: 270 кв.м 
Кімнат: 7 
Поверхи: 3 
Висота стелі: 3 м 
Ціна: 39 000$ 

Всі документи для продажу є! 
Можливий також обмін на квартиру у м. Львові

  

  


Розташування - центр міста Винники, 5 хвилин до зупинок автотранспорту, магазинів , супермакетів, поліклінніки, 10-15 хв до школи, садочка. Поряд ліс 700 метрів. Дах металочерепиця (німеччина), утеплення фасаду матеріали (австрія), комунікації центральні, стіни цегла М 125, перекриття бетонне. Сходи зовнішні бетонні, сходи з 1 на 2 поверх бетонні, вікна енергозберігаючі профіль 6-ти камерний, склопакет 2-х камерний ,підвал, накриття для авто .оздоблення-штукатурка, власна ділянка. Власник


ТЕРМІНОВО продам готовий бізнес у центрі міста Дрогобич. Автосервіс, автомобільна мийка (шиномонтаж, підйомник). Приміщення скаладається з 2 боксів. Загальна площа 211 кв.м. (є можливість добудови). Автономне водопостачання (криниця). Зручна транспортна розв'язка. Реальному покупцеві договірна ціна. (58000$)