Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Субота, 20.04.2024, 12:26
Нерухомість в Львові » 2017 » Листопад » 22 » Продаж - будинок у с. Рясне-Руське

22:26
Продаж - будинок у с. Рясне-Руське

Продаю затишний будинок в передмісті Львова – с. Рясне-Руське. Розташований в тихому місці житлового району новобудов (окружна дорога на Брюховичі). Зручний під’їзд від головної дороги, паркування на дві машини (бруківка). 
  
Будинок з євроремонтом - готовий до проживання відразу, не потребує додаткових вкладень чи витрат. Підключені всі комунікації: газ, вода, електрика. 
Збудований за американським проектом. Загальна площа 175 м2, житлова площа 125 м2. За сучасним стилем кухня з’єднана разом із вітальнею і займає майже весь перший поверх, що створює затишок і відчуття простору. В цілому будинку влаштоване підлогове водне економне опалення з можливістю гнучкого регулювання для заощадження використання енергії. Будинок обладнаний сигналізацією. Ідеально підходить для родини з дітьми. 
   
Розміри ділянки 20*40м. Повністю обгороджена парканом. На ділянці перед будинком є турнік, ростуть довговічні дерева, в тому числі берези, що створюють затишок. На решта території висаджені фруктові дерева і трава, що не потребують особливого догляду

  

Категорія: будинки Рясне-Руське, продаж будинків в Рясне-Руську | | Рейтинг: 3.0/1