Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Субота, 20.04.2024, 01:41
Нерухомість в Львові » 2018 » Січень » 16

Продається 2 кім. квартира на вул. Шевченка, 4/9 пов. панельного будинку, 51,2/29,8/7,3 (додатково в загальному коридорі добудовано кладову 3 м2). Квартира в хорошому стані- в 2014 році зроблено ремонт, постелено новий ламінат, утоплено зовнішні стіни зсередини в кімнатах, кімнати ізольовані, з вітальні засклений балкон, санвузол ізольований, центральне опалення, всі лічильники (газ, вода гаряча/холодна, світло, будинковий лічильник на опалення), є електричний бойлер 80 л. (залишається), сучасна вбудована кухня (залишається), 2 підвали (один придатний для зберігання овочів та консервацій), інтернет, паркомісця під вікнами. Тихий район, поблизу знаходяться школа, садок, супермаркети Сільпо, АТБ, ринок, 3 хв. до зупинки транспорту. Власник 

 

   

Безкоштовні оголошення: Двохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Продається 3-кімнатна квартира по вул.Городоцькій 219 ,без посередників. Квартира знаходиться на першому (високому) поверсі 4-поверхового будинку. Будинок цегляний, квартира світла, суха, тепла, не кутова. Затишний двір, близько стадіон Сільмаш. Нещодавно зроблений ремонт у кухні та ванній кімнаті(душ з туалетом спільні, поміняні всі труби та сантехніка).На кухні передбачений вивід під пральну машину. Кімнати без ремонту. Броньовані вхідні двері та нові,щойно поміняні якісні вікна та підвіконники, в під"їзді домофон. На кухні газова колонка. Стіни не несучі,можливе повне перепланування. Квартира виходить на 2 боки будинку, можливість зробити додатковий вхід. Місце для паркування авто під вікнами квартири,+2 додаткових підвальних приміщення в будинку. Метраж - Загальна - 55,6,житлова - 40,6 м2, 33000$ 

  

  

   


Будинок знаходиться на вул. Сеньковича (Голоско), близько до центру - 3 км від оперного театру. Безпечний, тихий район, привітні сусіди. 

Площа 140 кв. м. 

Збудований у 2006 р., цегляний. Є світло, газ, телефон, інтернет. Стоїть водяний насос та бак на 500 Л. Незавершений ремонт. 

Є цокольне приміщення із гаражем, бойлером та опалювальною системою. 
2 поверхи по 2 кімнати та підсобкою або туалетом. Також на горищі знаходиться мансарда із видом на високий замок (не врахована у заг. площу). Додаю фотографії із тех. паспорта. 

Причина продажу - переїзд закордон