Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Середа, 08.05.2024, 23:49
Нерухомість в Львові » 2021 » Листопад » 22

   

  

Продам нежитлове приміщення по вул. Заньковецької, 9 (між вулицями Личаківської та Лисенка). Приміщення знаходиться в цокольному поверсі трьохповерхового дев’ятиквартирного будинку з внутрішнім двориком та складається з прихожої (11 м кв.), трьох кімнат (52,5 м кв.) та санвузла (6 м кв.) правильної форми з вікнами. Вхід до приміщення окремий із внутрішнього дворика, заїзд у дворик можливий через браму легковим авто. Зручний під’їзд до будинку. Гарне транспортне сполучення. Розвинута інфраструктура, поруч Винниківський ринок. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: Нежитлові приміщення у Львові (комерційна нерухомість Львів) |

  

   

 

Квартира на 3 поверсі 9 поверхового будинку, зручне розміщення по вул. Кавалерідзе, вікна у двір, красивий вигляд з вікна. Влітку тут завжди прохолодно, 3 вікна з 4-х та засклена лоджія не на сонячній стороні, взуимку - дуже тепло. Квартира з ремонтом, частково залишаються меблі та техніка - вся кухня, посудомийна машина, пральна машина, величезна шафа купе у коридорі, дитяча 2-х поверхова модульна система з 2 ліжками і вбудованою шафою купе. Це найкраще планування сихівських 3-кімнатних квартир ... Читати далі »


Продаж від власника. Загальна площа 54,8 кв.м. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Квартира дуже тепла, не кутова, вікна на 2 сторони. Кухня 6,2 кв м. Кімнати 15,5/10,1/10,3 кв м, дві з них ізольовані. Квартира вільна від меблів, залишається холодильник, бойлер для гарячої води та газова плита. Двері нові, метал. Є домофон. Ціна ... Читати далі »