Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 29.03.2024, 01:35
Нерухомість в Львові » будинки Шкло, продаж будинків в Шкло

Продається терміново двоповерховий будинок від господаря. Новий. 2007 рік. З матеріалу для сейсмічних зон (моноліт). Розташований в 35 км від Львова і від митниці "Краковець" в с.м.т. Шкло біля Новояворівська. Поруч протікає річка Шкло і є сосновий ліс. Подвір'я - 25 соток. Територія обгороджена, окультурена, новий сад, декоративні насадження, фігурні клумби, виноградник, 8 горіхових дерев. Теплиця 3 сотки з проведеною водою і крапельною системою під помідори, яка знімається. Всі комунікації: телефон, інтернет. Є новий дров'яний склад й бесідка. 
Будинок накритий полімерною черепицею. Два дахові вікна, декорований карпатською скелею. Є гараж - 24 м2 і підвал під кухнею 28 м2. З хати є два виходи (центральний і з кухні на задній двір). Балкон. 
В будинку перший поверх: коридор, санвузол, зала з каміном англійського типу на дрова з розгалуженими рукавами в кімнати. Кухня велика, простора - 28 м2 з трьома вікнами. Сходи на 2-й поверх з кованими поручнями. 
На другому поверсі три просторі спальні. Зручний коридор з даховим вікном, дуже світлий. Гардеробна 8 м2 з даховим вікном. Велика фігурна ванна. По всій хаті підігрів підлоги (кожна кімната регулюється окремо). Опалення виведене і в гараж. Опалюється газовик котлом. Вікна шести-камерні з Польщі, між-кімнатні двері - Білоруські. Зроблено євроремонт і вся хата обставлена меблями (можливий продаж з меблями)

 

Безкоштовні оголошення: будинки Шкло, продаж будинків в Шкло |

Півтора поверховий будинок! В середині поштукатурена, кинута мідна проводка. Комунікації поруч! Є фундамент під господарську будівлю. 200 метрів від центру населеного пункту та від школи. Гарний під'їзд. Біля Лісу


Безкоштовні оголошення: будинки Шкло, продаж будинків в Шкло |