Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Четвер, 28.03.2024, 18:51
Нерухомість в Львові » будинки Страдч, продаж будинків в Страдчі

Будинок знаходиться в 12 км. від м.Львова в с.Страдч. Площа земельної ділянки -0,25га. Загальна площа будинку -436,6 м.кв. Авторський проект: 8-кімнат, 4-санвузла, підвал, сауна, басейн. Нульовий цикл. Будинок збудований із якісних будматеріалів. У будинку встановлене опалення ( газ, сонячне, тверде паливо і електричне ). До будинку підведені всі комунікації, локальна система очистки. Пакет документів. 

  

  

Безкоштовні оголошення: будинки Страдч, продаж будинків в Страдчі |

Будинок знаходиться у с. Страдч, збудований у 1994 році. Загальна площа будинку 237 м.кв. У будинку три поверхи, на першому поверсі вітальня з камином, сауна, ванна кімната з туалетом, кухня, упідвальному приміщенні - кімната відпочинку з барною стійкою. На другому поверсі великий кабінет і дві кімнати, які можна використовувати як дитячі кімнати, спальні чи гостьові, на третьому - дві великі спальні. Біля будинку прибудова на два поверхи, на першому - великий гараж, на другому - кухня, кімната, санвузол з ванною. Житлових поверхів: 3, кімнат: 6. Площа ділянки 12 соток. Поряд з будинком знаходиться ліс, неподалік є озера . 
Коротка характиристика: 
комунікації: електрика в будинку, газ в будинку, каналізація - зливна яма , підлога (покриття)- паркет , двері та вікна деревяні, захист вікон - решітки. Приміщення: санвузол - 2 , кухня - 1 , кількість спалень - 4 ,гараж: в прибудованому приміщенні ,погріб , сауна, котельня / бойлерна, кабінет, хол вітальня, басейн, балкон- 1 . На території є: ландшафтний дизайн, літня кухня, паркан - сітка .Розміщена ділянка в населеному пункті, магазин до 5-ти хвилин пішки , найближча зона відпочинку - ліс. Право власності на нерухомість: приватна (держ-акт приватизації). Своя свердловина, опалення газове. 
Ціна 95 000$. Продає власник.