Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 29.03.2024, 16:01
Нерухомість в Львові » будинки Суховоля, продаж будинків в Суховолі

   

Продається житловий двоповерховий будинок в дачному кооперативі. Будинок збудований з якісних матеріалів. Накритий металочерепицею. Вікна металопластикові 5 камерні. Вхідні броньовані двері. Вода-центральна.Також є кірниця. Каналізація-септик. Світло-трьохфазне. На першому поверсі по всьому периметрі підігрів підлоги. Постелина плитка всюди і ламінат на двох поверхах. Все зроблено і підкдюлючено. Всі комунікації заведені і справно працюють. Ремонт зроблений весь.Тільки потрібно мебель і можна жити. Сигналізація з відео. Ділянка обгороджена вся. Все приватизовоно. ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: будинки Суховоля, продаж будинків в Суховолі |

Дачна ділянка 4 сотки з будинком" півторачка" 60м.кв. С.Суховоля, 5км від Львова, 500м від траси (заїзд від Конопниці) 16000$. Будинок з білої цегли 2кiмнати, кухня, балкон. Проведено світло. Ділянка правельної форми при вїзді в дачний кооператив, є сарай. Власник. Можливий торг

 


Продаж дачі 4 сотки в с.Суховоля, Львiвська обл. 17 000$. Будинок (2кiмнати, кухня, балкон, веранда, пiдвал). Сад доглянутий: багато дерев плодових, кущiв, квiтiв... Через дорогу сосновий лiс, недалеко озеро. Свiтло проведено. Вода i вигоди на вулицi,опалення пiчне (можна провести газ i воду в будинок). Кухня з газовим балконом. Сарай 3*3м. Сусiди хорошi,деякi живуть постiйно. Магазини i маршрутки недалеко. Без посередникiв!!!