Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 29.03.2024, 08:52
Нерухомість в Львові » 2015 » Травень » 23 » Пропоную на продаж 1-кімнатну квартиру в новобудові по вул.Лісна (Сихів)

19:03
Пропоную на продаж 1-кімнатну квартиру в новобудові по вул.Лісна (Сихів)

Від забудовника, без комісії. Пропоную на продаж 1-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів). Площа – 43/18/9.5., є вільних декілька квартир , 4, 5 і 9 поверх. Будинок побудований і накритий, проводяться оздоблювальні роботи внутрішні. Зовнішні роботи вже всі виконані. Встановлені вікна і двері, встановлені ліфти, встановлені всі лічильники(світло, газ, вода). На даний момент в кожній квартирі встановлюються котли. Будинок вже зданий.

Ми зробили в будинку виставкову квартиру з ремонтом, вмонтованою кухнею і т.д. Можемо за стислі терміни зробити ремонт під ключ.

Комплекс «Санта-Нова» — це 6-ти секційна 10-ти поверхова споруда, зведена з якісного матеріалу за сучасними технологіями, із професійними системами охорони та відеоспостереження. Також вагомим фактором є наявність великої прибудинкової території. Кожна з секцій — це під‘їзд із домофоном та безшумним ліфтом фірми «otis», обладнаним системою аварійного живлення. Пропонуються секції із трьома та чотирма квартирами на поверсі. Вдало сплановані заїзди полегшують маневрування автомобілів, і автомобілі не перетинають пішохідний сектор. Сучасна дренажна система забезпечить комфортне перебування на території під час несприятливої погоди. Також поруч буде збудовано багаторівневу стоянку для автомобілів мешканців. Перший поверх — це нежитлові приміщення, спроектовані під комерційну структуру (аптеки, банки, магазини, кафе).

Бажаємо Вам жити у повній гармонії та насолоджуватись тишею і спокоєм, комфортом та зручністю Вашої оселі, ні на мить не втрачаючи зв‘язку з цивілізацією!

Категорія: 1 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) | | Рейтинг: 0.0/0