Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

Субота, 20.04.2024, 12:50
Нерухомість в Львові » 2015 » Травень » 23

Від забудовника, без комісії. Пропоную на продаж 1-кімнатну квартиру по вул.Лісна (Санта-Барбара, Сихів). Площа – 43/18/9.5., є вільних декілька квартир , 4, 5 і 9 поверх. Будинок побудований і накритий, проводяться оздоблювальні роботи внутрішні. Зовнішні роботи вже всі виконані. Встановлені вікна і двері, встановлені ліфти, встановлені всі лічильники(світло, газ, вода). На даний момент в кожній квартирі встановлюються котли. Будинок вже зданий.

Ми зробили в будинку виставкову квартиру з ремонтом, вмонтованою кухнею і т.д. Можемо за стислі терміни зробити ремонт під ключ.

Комплекс «Санта-Нова» — це 6-ти секційна 10-ти поверхова споруда, зведена з якісного матеріалу за сучасними технологіями, із професійними системами охорони та відеоспостереження. Також вагомим фактором є наявність великої прибудинкової території. Кожна з секцій — це під‘їзд із домофоном та безшумним ліфтом фірми «otis», обладнаним системою аварійного живлення. Пропонуються секції із трьома та чотирма квартирами на поверсі. Вдало сплановані заїзди полегшують маневрування автомобілів, і автомобілі не перетинають пішохідний сектор. Сучасна дренажна система забезпечить комфортне перебування на території під час несприятливої погоди. Також поруч буде збудовано багаторівневу стоянку для автомобілів мешканців. Перший поверх — це нежитлові приміщення, спроектовані під комерційну структуру (аптеки, банки, магазини, кафе).

Бажаємо Вам жити у повній гармонії та насолоджуватись тишею і спокоєм, комфортом та зручністю Вашої оселі, ні на мить не втрачаючи зв‘язку з цивілізацією!

Безкоштовні оголошення: 1 кімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

На першому поверсі передбачено при вході передпокій – 5кв.м, велика кухня – вітальня 29кв.м. На другому поверсі дві кімнати 20кв. м і 11 кв.м з виходом на лоджію 6 кв.м. Мансардна кімната -25 кв.м. Санвузол 7кв.м розміщений на першому поверсі. В санвузлі встановлені ванна, умивальник, унітаз. Дах –металочерепиця, утеплений. Індивідуальне опалення. Всі комунікації (світло, вода, газ, центральна каналізація). Власне подвір’я.
Інфраструктура – школа, дитячий садок, аптека, магазин та інше, згідно генерального плану розвитку с. Ременів. Хороший доїзд. Зелена зона — поряд озера, річка, ліс. продаю по фінансовим причинам, за дуже дешевою ціною


ЦІНА 110000 дол. МОЖЛИВИЙ РОЗУМНИЙ ТОРГ!

Продаю будинок у селещі Бірки, що всього в 10 км від старовинного центра міста Львова. Будинок побудований всього в 200 метрах від лісу та в 200 метрах від мальовничого озера. Це чудове місце для вас та ваших діток.

Початок будівництва 2011р, заг.площа - 184,5м.кв, у будинку 5 кімнат (вітальня - 31,1 кв.м, 4 кімнати 16,2 кв.м, 16,9 кв.м, 23,2 кв.м, 18,8 кв.м), кухня (14,5 кв.м), опалювальна (5,6 кв.м), 2 санвузли (5 кв.м та 7,3 кв.м), гараж (20,5 кв.м), кладова (3,9 кв.м), горище.

Збудований з червоної цегли, перекриття-плити, накритий металочерепицею (вир.Німеччина), дах утеплений мін-ватою(20), підбитий плівками, зроблений піддашок, дощівка;

Дім поштукатурений з середини та ззовні (пінопласт-8мм), фасад пофарбований, утеплені комина, загільзовані;

Зроблено виходи на газовий, електричний та твердопаливний котли, передбачений камін;
В домі зроблено стяжки нульові з підігрівами підлоги, розведена вся електрика, сигналізація під охорону, розведена вся сантехніка та опалення, зроблено горище, гіпсокартон по стелі, гаражні ворота Хьорман-Німеччина(найдорожчі), вікна під дерево профіль-Польща, фурнітура-Німеччина, ковка, паркан монолітний, септик, колодязь, тобто всі комунікації.

Дім зданий в експлуатацію, ділянка 6 сот.(20*30)-правильної форми, рівна, суха.

Документи всі в порядку.

Поруч вся необхідна для проживання інфраструктура - магазини, транспортні розв'язки, школа, дит.садок, лікарня. Сусіди - прекрасні, освідчені порядні люди які завжди готові допомогти.

З реальними покупцями готовий торгуватися.

Ріелторів прохання не турбувати!

Безкоштовні оголошення: будинки Бірки, продаж будинків в Бірках |

Квартира в новобудові навпроти супермаркету "Вопак", будинок зданий в експлуатацію в грудні 2014 року, всюди залиті стяжки, по квартирі розведена електрика, броньовані двері, металопластикові вікна, покриття стін - штукатурка, проведені всі комунікації до лічильників, встановлені лічильники на воду, електрику та газ, двохконтурний котел, батареї опалення, огородження балкону металевою конструкцією(площа балкону 6,28 м2)


Продам однокімнатну квартиру на пл. Св. Теодора (початок вул.Чорновола) Загальна площа- 28,7, жила площа- 15,5, кухня 8,2, сан.вуз. 5.Перший поверх (без балкону) Індивідуально опалення, 2-х функційний економний котел, термостатичні регулятори на батареї,поміняна сантехніка, тепла підлога в ванні, Паркет в кімнаті, МП вікна, решітки на вікнах, металеві вхідні двері,плітка на кухні, Хороша транспортна розв'язка, школа, дитячий майданчик,магазини, ринок "Добробут", все поряд. Ціна 29.900 доларів. Перегляд після 18 год. Власник


Продається земельна ділянка, загальною площею 0,75 га на горі Тростян, Сколівський район, Львівська область (смт.Славськ, зі сторони гірськолижного спуску "Нижній Захід) поділена на дачні ділянки (документи під забудову). Ділянка знаходиться неподалік від гірськолижних витягів. Ідеально під будь-який вид діяльності (туризм, приватні дачі, фермерство - вівчарство). Пропозиція від власника( без посередників). Можливий торг або обмін на квартиру або інший вид нерухомості у місті Львові


Продам 2-кімнатну квартиру у м. Стрий (вул. Новаківського, мікрорайон). Поруч школа, дитячий садок, церква. Затишний район. Картира на 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Будинок панельний. Є підвал. Загальна площа квартири - 50, 9 м2. Кімнати окремі. Є бойлер. Пластикові вікна. Паркет дубовий. Вартість квартири - 35 000 $. Можливий торг. Причина продажу квартири - переїзд в інше місто. Є ще гараж навпроти будинку у першому ряді. Гараж приватизовано. Вартість гаражу - 9 000 $

Безкоштовні оголошення: квартири Стрий, продаж квартир в Стрию |

Продам 3-кімнатну квартиру у Львові. Кімнати ізольовані: 20, 12, 10, великий коридор, як вітальня, новий дубовий паркет, туалет і ванна окремо, бойлер, лоджія з пластиковими вікнами і електрикою ( як 4 кімнатка), кухня 9 кв. метрів, сонячка, підвал, сад 3 сотки під вікном, нова сантехніка у вання і туалеті, евроремонт зроблено лише торік. Будинок цегляний, 5-типоверховий, квартира на першому поверсі, можна зробити другий вихід в сад.Будинок кабельовано, у дворі є місце для паркування автомобіля