Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 26.04.2024, 06:01
Нерухомість в Львові » 2016 » Вересень » 30

ЦІНА 75 000 дол (торг) 
Пропоную Вашій увазі дворівневу 3-х кімнатну квартиру у австрійському будинку, який був збудований у 1880тих рр і має надзвичайно товсті та надійні стіни. Квартира знаходиться на 4тому та мансардному поверхах. Кімнати ізольовані, як бачите по фото тех. паспорта. Дах перекритий надійною оцинкованою бляхою. Опалення: пічне, є нова колонка для гар. води, сантехніка поміняна. Вікна виходять у тихий зелений двір. 
Щодо труб у квартирі: проведений індивідуальний вихід у загальний стік та система фільтрації води. 
Є можливість збільшити кухню на дод. 15 - 20 кв м та приватизувати решту мансарди. 
Сусіди тихі та хороші. 
Є звичайно і підвал розмір прибл. 15 кв. м. 
Квартиру можна легко перетворити на невеличкий хостел і мати свій бізнес. Або просто здавати в оренду (поряд знаходяться 3 найбільші ІТ компанії Львова, працівники яких залюбки б там жили). Або ж і просто заселитись та насолоджуватись життям. 
Поряд: Прим. базар, Костел свв. Ольги та Єлизавети, ЖД Вокзал та Прим. Вокзал, зелений та тихий парк, єдине цілодобове Сільпо, дит. садок, НУ Львівська Політехніка, хороші школи та садочки. До центру зовісм не далеко, але якщо Вам стане ліньки трішки пройтись -то є чудова транспортна розв*язка (їздять всі маршрутки у всіх напрямки і дуже часто) 

Покази з 19:00 в будні та будь-коли у вихідні.

  

Безкоштовні оголошення: Трьохкімнатні квартири у Львові (продаж квартир Львів) |

Ціна 68000$ . Продається 4 кімнатна квартира (Шевченківський район, бічна Чорновола неподалік МакДональдс) 80/50/7,7 на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира чиста, 4 кімнати всі ізольовані, є 2 балкони та 1 лоджія. Опалення центральне, підігрів води - бойлер, лічильники на воду. В одній кімнаті зроблений ремонт (стіни та стеля), туалет, ванна роздільно. За квартирою закріплений підвал та кладова на сходовій. Біля будинку паркінг, дитячий майданчик,супермаркет Арсен, ІнтерСіті, Парк, Садок, 2 школи, Стадіон... 
P.S. :Можна Додатково здійснити капремонт (заміна вікон, дверей, сантехніки та малярка) + (10000$-15000$)


Будинок знаходиться у с. Страдч, збудований у 1994 році. Загальна площа будинку 237 м.кв. У будинку три поверхи, на першому поверсі вітальня з камином, сауна, ванна кімната з туалетом, кухня, упідвальному приміщенні - кімната відпочинку з барною стійкою. На другому поверсі великий кабінет і дві кімнати, які можна використовувати як дитячі кімнати, спальні чи гостьові, на третьому - дві великі спальні. Біля будинку прибудова на два поверхи, на першому - великий гараж, на другому - кухня, кімната, санвузол з ванною. Житлових поверхів: 3, кімнат: 6. Площа ділянки 12 соток. Поряд з будинком знаходиться ліс, неподалік є озера . 
Коротка характиристика: 
комунікації: електрика в будинку, газ в будинку, каналізація - зливна яма , підлога (покриття)- паркет , двері та вікна деревяні, захист вікон - решітки. Приміщення: санвузол - 2 , кухня - 1 , кількість спалень - 4 ,гараж: в прибудованому приміщенні ,погріб , сауна, котельня / бойлерна, кабінет, хол вітальня, басейн, балкон- 1 . На території є: ландшафтний дизайн, літня кухня, паркан - сітка .Розміщена ділянка в населеному пункті, магазин до 5-ти хвилин пішки , найближча зона відпочинку - ліс. Право власності на нерухомість: приватна (держ-акт приватизації). Своя свердловина, опалення газове. 
Ціна 95 000$. Продає власник.

  

  

  


Продається житловий будинок в хорошому стані, окремо стоячий, гарний проект, огороджена територія 13 соток з фруктовим садом, 2 гаражі (підземний і окремо стоячий). Площа будинку 300 м/кв: 3 санвузли, велика кухня, їдальня, зал для гостей, пральня, 4 спальні, тераса, балкон, велика ванна кімната, дитяча кімната. Присутні усі комунікації. Будинок повністю умебльований, "під ключ". Продається в зв'язку з переїздом